Jump to content

ΑστροβραδιΕΣ στην Χαλκιδική(καλοκαίρι 2007)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετά την περσινή επιτυχία:

http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=3296&postdays=0&postorder=asc&highlight=%D7%E1%EB%EA%E9%E4%E9%EA%DE&start=0

που είχαμε εγώ και ο Σάββας (Χανλαρίδης)με τον ofa στην αστροβραδιά που οργανώσαμε στην Παραλία Διονυσίου..

Φέτος,ο περσινός κόπος μας ήρθε να ανταμοιφθεί..

Λόγω της τεράστιας επιτυχίας πέρυσι, μου έγινε πρόταση απο το Δήμο Μουδανιών να διοργανώσουμε με χορηγία του Δήμου 5 αστροβραδιές!!!!

1 στα Μουδανιά,1 στα Φλογητά,1 στην Ποτίδεα και 2 στο Διονυσίου..

Οι ημερομηνίες έχουν οριστεί για τέλη Ιουλίου...αλλά άνοιξα το θέμα λόγω της οργάνωσης που χρειάζεται..αν και φέτος θα έχουμε ...μεγάλη βοήθεια!!!

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

• Απαντήσεις 67
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πω πω,τι σου ειναι οι συμπτωσεις :!: .Μολις τωρα διαβαζα το περσινο thread και θαυμασα την προσπαθεια σας.Παραλληλα σκεφτομουνα τι θα κανετε φετος.....και οριστε.Πραγματικα ειστε ΑΞΙΕΠΑΙΝΟΙ :!: =D> =D> =D> =D> =D> =D> Και ποιος ξερει,ισως πεισω τους γονεις μου να παμε διακοπες Χαλκιδικη..... :cheesy:

Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!!

:cheesy: :cheesy:

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Σύνδεσμος για σχόλιο

Θα γίνει πάλι με τη συνεργασία του ΟΦΑ;

Πέρυσι η αρχική πρωτοβουλία ήταν δικιά μας(δικιά μου και του Σάββα) και ως μέλη του ΟΦΑ πήραμε την άδεια χρήσης του ονόματος καθώς και βοήθεια....

Μια εκδήλωση του ΟΦΑ θα είναι ουσιαστικά και φέτος..

Και κάτι ακόμα: όποιος ενδεχόμένως ενδιαφέρεται να παρεβρεθεί με τηλεσκόπιο σε κάποια αστροβραδια....ευχαρίστως μπορεί αρκεί να μας το δηλώσει εγκαίρως...

Σύνδεσμος για σχόλιο

Θα ήθελα με την σειρά μου να δώσω και εγώ συγχαρητήρια για την αξιέπαινη προσπάθεια σας αλλά και στο ΟΦΑ που βοήθησε στην πραγματοποίηση αυτού του στόχου!!! =D> =D> =D> =D> Μακάρι να μπορέσω να έρθω φέτος και εγώ!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy: \:D/

Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν.

Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου

Σύνδεσμος για σχόλιο

Σας ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια.

Θα χαρουμε να σας δουμε ολους σας. :wink:

Οι ημερομηνιες που θα διεξαχθουν τελικα οι αστροβραδιες θα ειναι: 21/7, 22/7, 27/7, 28/7 και 29/7.

Τωρα μας μενει να αντιστοιχισουμε με τον Τηλεμαχο τις ημ/νιες με τα μερη που θα πραγματοποιηθουν οι αστροβραδιες (Διονυσιου, Μουδανια, Φλογητα και Ποτιδεα).

Σύνδεσμος για σχόλιο

Σας ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια.

Θα χαρουμε να σας δουμε ολους σας. :wink:

Οι ημερομηνιες που θα διεξαχθουν τελικα οι αστροβραδιες θα ειναι: 21/7, 22/7, 27/7, 28/7 και 29/7.

Τωρα μας μενει να αντιστοιχισουμε με τον Τηλεμαχο τις ημ/νιες με τα μερη που θα πραγματοποιηθουν οι αστροβραδιες (Διονυσιου, Μουδανια, Φλογητα και Ποτιδεα).

Οκ!!Ευχαριστούμε για την πλήροφόρηση πιστεύω να είμαστε όλα τα μέλη του Αstrovox εκεί!!!!! :cheesy: :cheesy:

Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν.

Σύνδεσμος για σχόλιο

(κατα πάσα πιθανότητα):

21 Διονυσίου

22 Φλογητά

26 Μουδανιά

27 Ποτίδαια

28 Διονυσίου

Αλλα μέχρι τότε θα δούμε... :cheesy:

Θα σας περιμένουμε όλους...

Σύνδεσμος για σχόλιο

Eιμαι σιγουρος οτι θα σκισετε και φετος :wink: Μακαρι με καποιο θαυμα να μπορεσω να παραστω =D> =D>

Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!!

:cheesy: :cheesy:

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Σύνδεσμος για σχόλιο

(κατα πάσα πιθανότητα):

21 Διονυσίου

22 Φλογητά

26 Μουδανιά

27 Ποτίδαια

28 Διονυσίου

Αλλα μέχρι τότε θα δούμε... :cheesy:

Θα σας περιμένουμε όλους...

Αν γίνεται μπορείτε να μας πληροφορήσετε για τις ακριβείς μέρες ή για κάποιο συγκεκιμένο πρόγραμμα στις αστροβραδιές γιατί κατα πάσα πιθανότητα μπορεί να έρθω,οπότε να είμαστε όλοι πλήρως ενημερωμένοι... :cheesy:

Σύνδεσμος για σχόλιο

Καλή επιτυχία! Αν και είμαι σίγουρος ότι δε χρειάζεται να ευχηθώ τίποτα! :P

Ελπίζω πώς θα μπορέσω να έρθω.

Science is the belief in the ignorance of the experts

Richard Feynman

Σύνδεσμος για σχόλιο

Παρατήρηση με τηλεσκόπια,υπάθρια έκθεση αστροφωτογραφιών και προβολή slides απο κομπιούτερ...

αυτά σκοπεύουμε συνοπτικά να κάνουμε...όσο για τις ημερομηνίες του Ιουλίου είναι κατα πάσα πιθανότητα 95% θα είναι αυτες...

Σύνδεσμος για σχόλιο

Παρατήρηση με τηλεσκόπια,υπάθρια έκθεση αστροφωτογραφιών και προβολή slides απο κομπιούτερ...

αυτά σκοπεύουμε συνοπτικά να κάνουμε...όσο για τις ημερομηνίες του Ιουλίου είναι κατα πάσα πιθανότητα 95% θα είναι αυτες...

Ok!!Thanks!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Σύνδεσμος για σχόλιο

Καλημέρα σε όους! :D

Μετά από πολύ καιρό κατάφερα να μπω ξανά στο astrovox... ](*,)

95% θα είμαι πάνω σε όλες τις αστροβραδιές όπως και πέρσυ! \:D/ (Θα φέρω και το τηλεσκόπιο και τα κυάλια).

Τηλέμαχε-Σάββα, το πρόγραμμα προχωράει, το τήλε πιστεύω να είναι οκ μέχρι τότε, και λείαν συντόμως θα ανέβω Θεσσαλονίκη για μια συνάντηση με τον AKTISTAR...

Ελπίζω να τα πούμε από κοντά! :wink:

ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
Σύνδεσμος για σχόλιο

• 1 μήνα αργότερα...

H μετα-πανελλαδικών προετοιμασία ξεκίνησε.

Ο δήμος Μουδανιών δηλώνει έτοιμος να μας βοηθήσει.

Παρακαλώ όποιος σκοπέυει να παραστεί σε κάποια απο τις αστροβραδιές ΜΕ τηλεσκόπιο να μας το δηλώσει ώστε να ξέρουμε πόσα άτομα θα έχουμε..

Εννοείτε ότι σας θέλουμε όλους είτε με τηλεσκόπιο είτε χωρίς... :cheesy:

Σύνδεσμος για σχόλιο

Κατα πάσα πιθανότητα θα έρθω και εγώ μαζί φυσικά με το τηλεσκόπιο

μου :cheesy: \:D/ :cheesy:

Αυτό που είναι ακατάληπτο σχετικά με το σύμπαν είναι ότι θα έπρεπε να είναι πέρα για πέρα

καταληπτό

Albert Einstein :!:

Σύνδεσμος για σχόλιο

Παιδιά μπράβο για τον ενθουσιασμό και το μεράκι σας.

Καλή επιτυχία, αν και τέτοιες εκδηλώσεις είναι πολύ δύσκολο να μην είναι επιτυχημένες.

Φιλικά

Γιώργος O:)

1600 χρόνια από τη θανάτωση της Υπατίας της Αλεξενδρινής
Σύνδεσμος για σχόλιο

Και φέτος θα εκτεθούν οι φωτογραφίες (που είχαμε εκθέσει και πέρυσι) των:

Αντώνης Αγιομαμίτης,Arasteo,Astron,Κώστας Καστανάς,ΜΑΝOS,dimikolgr,Δημήτρης Κούτουλας,Κώστας Κεφάλας,Ηλίας Χασιώτης,Γ.Ταρσούδης,Νίκος Τσακαλος,FotisR,dimikolgr,Χαρης Κανταρίδης,photonut,paulgai.

καθώς και καινούργιες φωτογραφίες οι οποίες αυτήν την περίοδο διαλέγονται...θα ενημερώσουμε φυσικά τους αστροφωτογράφους για επικείμενες εκθέσεις των φωτογραφιών τους.

Σύνδεσμος για σχόλιο

Φιλική Συμμετοχή στις αστροβραδιές του Ο.Φ.Α.:

Ομιλος Παρατηρησιακής Αστρονομίας Σάμου..

που θα συμμετέχει με κάποια μέλη του.

Ευχαριστουμε.

Σύνδεσμος για σχόλιο

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Το πιο σημαντικο δε μας ειπατε !

Πευτουν κοντα οι γιορτες μυδιων ,σαρδελας και μανηταριου ( στον Ταξιαρχη) ?

Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Σύνδεσμος για σχόλιο

Οι περισσότερες ετοιμασίες μας πλησιάζουν στο τέλος... θα είμαστε έτοιμοι πολύ πριν το παραπέντε...

Ελπίζουμε ότι θα έχουμε πολύ μεγάλη επιτυχία...

Σας περιμένουμε..

υ.γ. Φίλε Βολιώτη: Τα κρατούσαμε για έκπληξη αλλά... :cheesy:

Σύνδεσμος για σχόλιο

τηλεμαχε τις τελικες ημερομηνιες θα ηταν καλο να της επαναλαβεις , πως μπορουμε να συμετεχουμε και που ακριβως ειναι τα σημεια συναντησης.

Θελω να ζητησω συγνωμη απο τους ανθρωπους ,γιατι πιστευω οτι δεν υπαρχει θεος

Θελω να ζητησω συγνωμη απο τον θεο γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν υπαρχουν ανθρωποι

Σύνδεσμος για σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης