βολιωτης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2007 Στην αστροβραδια θα 'ναι κανεις ? Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2007 Στην αστροβραδια θα 'ναι κανεις ? Eννοείται ότι θα είμαι εκεί...!!!Αλλά παιδιά την Δευτέρα στο Βόλο είπαν οι μετεωρολόγοι ότι θα έχει καταιγίδες... Μήπως δεν γίνει η Αστροβραδιά??? Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
koyote Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2007 Παιδες,i'll be there!!!!Εννοειται οτι θα γνωριστουμε και θα συναντηθουμε Ανυπομονω!!! Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2007 Και πώς θα γνωριστούμε??Κρατώντας πάλι κανένα στυλό ή τίποτα άλλο για να γνωριστούμε όπως στο διαγωνισμό?? Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
koyote Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2007 Ετσι θα γνωρισουμε στο επομενο θερινο Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2007 Χαχα .Θα κατσω στη μεση και θα φωναζω " Κανεις απ' Astrovox ?" Ειπαν για καταιγιδες , αλλα βλεπουμε μεχρι τοτε . Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Λαμπρινή Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2007 Χαχα .Θα κατσω στη μεση και θα φωναζω " Κανεις απ' Astrovox ?" . Αυτό φώναζα κ εγώ στο διαγωνισμό αλλά δεν έπιασε!! Δεν με άκουσε κανείς!!! Προτείνω να ανταλλάξουμε κινητά. Τί λέτε;;;;;;;; Είμαστε όλοι μας αστρόσκονη και κάποια μέρα θα γυρίσουμε στα άστρα...!!
Λαμπρινή Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2007 Χαχα .Θα κατσω στη μεση και θα φωναζω " Κανεις απ' Astrovox ?" . Αυτό φώναζα κ εγώ στο διαγωνισμό αλλά δεν έπιασε!! Δεν με άκουσε κανείς!!! Προτείνω να ανταλλάξουμε κινητά. Τί λέτε;;;;;;;; Είμαστε όλοι μας αστρόσκονη και κάποια μέρα θα γυρίσουμε στα άστρα...!!
koyote Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2007 Τωρα που το ειπες αυτο Λαμπρινη,μηπως εσυ ησουν μια κοπελα που καποια στιγμη φωναξε αν ειναι κανεις απο κορινθο?ΥΓ:Εχει περασει βεβαια πολυς καιρος αλλα δν πειραζει... Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
Bell Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2007 γεια σας!χαθηκα τον τελευταιο καιρο γιατι εχει προβλημα η συδεση μ κ μπαινω απο αλλους υπολογιστες...θα ειμαι κ εγω εκει! αφου θα κανουμε μαθηματα μαζι ειναι αδυνατον να μην γνωριστουμε!α οποιος δεν εχει μεταφορικο για την αστροβραδια τι κάνει?θα τα πουμε!θα φερω κ πολλες φωτογραφιες απο το space camp να σας δειξω ηταν τελεια εκει... "Αν οι άνθρωποι σταματήσουν να ονειρεύονται, η ιστορία της φυλής μας θα έχει φτάσει στο τέλος της"Arthur Clarke.
Λαμπρινή Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2007 Τωρα που το ειπες αυτο Λαμπρινη,μηπως εσυ ησουν μια κοπελα που καποια στιγμη φωναξε αν ειναι κανεις απο κορινθο?ΥΓ:Εχει περασει βεβαια πολυς καιρος αλλα δν πειραζει... Όχι, δεν ήμουν εγώ...! Εγώ είπα μόνο για το astrovox...!!! Είμαστε όλοι μας αστρόσκονη και κάποια μέρα θα γυρίσουμε στα άστρα...!!
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2007 Xθες πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η Αστροβραδιά στα Χάνια του Πηλίου χώρις καθόλου συννεφιά!Μπορέσαμε να παρατηρήσουμε την Σελήνη και μόνο τον πλανήτη Δία λόγω της αυξημένης λαμπρότητας της Σελήνης..Πάντως ήταν και πολλά μέλη του Αστροβοξ όπως Bell, Koyote, nansy, Βολιώτης, Λαμπρινή κ.α. Ήταν υπέροχα και φέτος! Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
Λαμπρινή Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2007 Ναι, ήταν καλά, αλλά έκανε αρκετό κρύο. Το χθεσινό μάθημα με τον κύριο Σειραδάκη ήταν εκπληκτικό!!!!!! Χαιρετισμούς απο όλα τα παιδιά του Θερινού!!!! Λαμπρινή - Bell !!!! Είμαστε όλοι μας αστρόσκονη και κάποια μέρα θα γυρίσουμε στα άστρα...!!
nansy Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2007 Πραγματικά τα μαθήματα είναι εκπληκτικά!!!!Οι καθηγήτες φαίνεται πώς βρίσκονται στο αντικείμενο τους!!!Με πολύ υπομονή και όρεξη δίνουν την ευκαιρία σε πολλούς ανθρώπους να ασχοληθούν με το αντικείμενο έστω και ερασιτεχνικά...Είναι όλοι τους εξαιρετικοί και τους δίνω όλους πολλά συγχαρητήρια Όμως δεν πραγματοποιήθηκε η συνάντηση μαθητών και φοιτητών όπως γίνεται κάθε χρόνο...λόγω φαντάζομαι απροόπτου...Πάντως είναι εκπληκτικά!!!!!!!Του χρόνου να έρθετε όλοι!!! Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2007 Tα θερινά μαθήματα Αστρονομίας τελίωσαν για φέτος... Γνωρίσαμε παιδιά από άλλες πόλεις, τα μαθήματα ήταν απλά υπέροχα και οργανωμένα..Πιστεύω ότι του χρόνου να είμαστε από εδώ ακόμη πιο πολύ... Υ.Γ. Δοκιμάσαμε επιτέλους την διάσημη πάτα-ούγκα στο βόλο που μας ανέφερε ο βολιώτης!! Απλά υπέροχο!!! Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
koyote Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2007 Μολις γυρισα απο το βολο και οι εντυπωσεις μου απο το θερινο ηταν οι καλυτερες!!!!! Τα μαθηματα ηταν τελεια,οι καθηγητες τελειοι,η παρεα τελεια,τα τηλεσκοπια τελεια,τα ξενυχτια μεχρι τις 6 τελεια και η παταουγκα τελεια Το συνιστω σε ολους!!!!! Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
Αθανάσιος Αλευρόπουλος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2007 Να μαι κι εγω αν και ειχα αρκετο καιρο να μπω... Θέλω να πω ότι ήταν μια πολύ ξεχωριστή εμπειρία και χαίρομαι πολύ που την έζησα Τα μαθήματα σίγουρα θα με βοηθήσουν και χαίρομαι που ήταν τόσο υψηλού επίπέδου και οι καθηγητές τόσο προσιτοί Να στε καλά παιδιά για τις ωραίες στιγμές που περάσαμε και χάρηκα πάρα πολυ που σας γνώρισα όλους Τώρα πάλι πίσω στη ρουτίνα της καθημερινότητας Πριν προχωρήσεις στα μυστήρια του ουρανού μην παραλείψεις να εμβαθύνεις στα μυστήρια της μάνας Γης............
george2 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2007 Δυστυχώς το σχολείο αστρονομίας τελείωσε.Χάρηκα πολύ που γνώρισα παιδιά από το astrovox αν και δυστυχώς δεν έμεινα στο Βόλο.Του χρόνου θα προσπαθήσω να μείνω κι εγώ στο Βόλο και εύχομαι να είμαστε όλοι εκεί...
Λαμπρινή Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2007 Συμφωνώ με τα παιδιά!! Οι καθηγητές κ τα μαθήματα Αστρονομίας ήταν φανταστικά!!!!!! Η παταούγκα ήταν θεϊκή!!! ( αν κ λίγο τεράστια!!) Η παρέα ήταν φοβερή, συναντηθήκαμε τα μέλη μεταξύ μας (επιτέλους!!) κ γνωρίσαμε αρκετά άτομα που έχουν την ίδια "τρέλα" με μας...!!! Ο Βόλος είναι πανέμορφη πόλη κ όλοι πρέπει να την επισκευθείτε κάποια στιγμή! Ελπίζω του χρόνου να είμαστε όλοι εκεί κ να περάσουμε τόσο τέλεια όσο φέτος!!Υ.Γ. Ανυπομονώ να συναντηθούμε ξανά στη βράβευση!!! Είμαστε όλοι μας αστρόσκονη και κάποια μέρα θα γυρίσουμε στα άστρα...!!
skrat26 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2007 ο,τι παιζει, ειδοποιειτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ourania Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2007 Επιτέλους γνωριστήκαμε η νεολαία του astrovox! Τα μαθήματα ήταν υπέροχα και φυσικά φροντίσαμε να τα συνδιάσουμε με βόλτες στο λιμάνι του Βόλου, καφεδάκια, συζητήσεις (πάντα αστρονομικού περιεχομένου ), μπανάκια και παιχνίδια. Μάθαμε πολλά (όπως λόγου χάρη ότι το λεμόνι και ο φραπές πάνε με όλα ) και περάσαμε απίθανα.. Και του χρόνου ΥΓ παταούγκα?ποιά παταούγκα?
dimidour Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2007 Ναι ρε παιδιά! Τι σημαίνει παταούγκα;;;; Και εγένετω φως....
koyote Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2007 Υ στερα απο λαικη απαιτηση θα προσπαθησω να δωσω εναν ορισμο της λεξης παταουγκα Η παταουγκα ειναι πεινιρλι στο οποιο μπαινουν γεμιση πατατες και ουγκαρεζα.ΠΑΤΑτες+ΟΥΓΚΑρεζα=παταουγκα ΥΓ:αν εχω υποπεσει σε κανενα σφαλμα ας με διορθωσει οπλεον ειδικος,ο βολιωτης. Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
Pleiades Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2007 Μπραβο παιδια που πηγατε εκει!!!Τι κριμα να μην το δω εγκαιρως οτι ηταν ανοιχτο για οποιον ενδιαφεροταν.... Πες βρε koyote τι ειναι η παταουγκα??? 'Η να μεινει εκπληξη για του χρονου?Να ειστε ολοι καλα και καλο μηνα! Ένα αστέρι πέφτει...πέφτει, το κοιτώ στον ουρανό...
dimidour Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2007 Υ στερα απο λαικη απαιτηση θα προσπαθησω να δωσω εναν ορισμο της λεξης παταουγκα Η παταουγκα ειναι πεινιρλι στο οποιο μπαινουν γεμιση πατατες και ουγκαρεζα.ΠΑΤΑτες+ΟΥΓΚΑρεζα=παταουγκα ΥΓ:αν εχω υποπεσει σε κανενα σφαλμα ας με διορθωσει οπλεον ειδικος,ο βολιωτης. Απίστευτο..... Και εγένετω φως....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα