Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Αγαπητοι φιλοι,

Για καποιο λογο εχει αργησει η αφιξη του συγκεκριμενου τευχους περιπου δυο εβδομαδες.

Μηπως το εχει λαβει καποιος φιλος που εχει συνδρομη η το βρηκατε σε περιπτερο για οσους το αγοραζουν απ'ευθειας;

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Φιλικά,

Αντώνης Αγιομαμίτης

http://www.perseus.gr

Δημοσιεύτηκε
Aristarchus και εγώ έψαξα να το βρώ στο Χαλάνδρι και δεν το έβρισκα πουθενά και έλεγα οτι μάλλον δεν έχει έρθει.. όμως έτυχε να φύγω για Σαβ/κο και να πάω Χίο και το βρήκα εκεί σε ένα κέντρο ξένου τύπου(!) οπότε δεν ξέρω τι συμβαίνει...

Ανάμεσα στο Βέγα,

τον Ντενέμπ και τον Αλτάιρ

υπάρχει μία θέση του ουρανού

όπου θα πάω σαν γίνω

σκόνη αστρική,

για κει σας κλείνω ραντεβού.

Δημοσιεύτηκε
Αγαπητοι φιλοι,

Για καποιο λογο εχει αργησει η αφιξη του συγκεκριμενου τευχους περιπου δυο εβδομαδες.

Μηπως το εχει λαβει καποιος φιλος που εχει συνδρομη η το βρηκατε σε περιπτερο για οσους το αγοραζουν απ'ευθειας;

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Όχι, ούτε εγώ το έλαβα

It happened before. It will happen again. It''s just a question of ''when''.

Lat: 39.367 Lon: 22.950

Δημοσιεύτηκε
Aristarchus με συγχωρείς και γω του Μαίου εννοούσα οτι βρήκα... για τον Ιουνιο ούτε λόγος..

Ανάμεσα στο Βέγα,

τον Ντενέμπ και τον Αλτάιρ

υπάρχει μία θέση του ουρανού

όπου θα πάω σαν γίνω

σκόνη αστρική,

για κει σας κλείνω ραντεβού.

Δημοσιεύτηκε

κ. Αντώνη είναι απλό την περασμένη εβδομάδα έκανα την συνδρομή μου στο περιοδικό αυτό!!! άρα δεν αποκλείεται και να σταματήσει την έκδοση του!!!

Παράδειγμα γκαντεμιάς πήρα νέο τηλεσκόπιο και από τότε ο καιρός πάει από το κακό στο χειρότερο, έως και σκόνη από την Σαχάρα μας ήρθε.

Παίρνω τον τίτλο του γκαντέμη :mrgreen:

Αν έχετε κάποιο περιοδικό ή κάποιον που δεν συμπαθείτε απλά πείτε μου που μένει και να πάω μια μέρα εκεί!!! Μόνο που θα πάω φτάνει. :mrgreen:

Ταρσούδης Γιώργος

Αλεξ/πολη

George Tarsoudis

Υπό κατασκευή / προσωρινό

http://lunarcaptures.wordpress.com/

Δημοσιεύτηκε

Γιωργη,

Πολυ γελιο το μηνυμα σου! =D> :mrgreen:

Εστειλα μηνυμα στην Anna Tanner που κοιταει αυτα τα θεματα και ευχομαι σημερα να εχω την απαντηση της. Θα αφησω μηνυμα οταν εχω κατι νεο.

Εδω και πολλα χρονια το S&T και το Astronomy ειναι στα χερια μου πεντε εβδομαδες πριν την ημερομηνια στο εξωφυλλο. Οποτε επρεπε να ειχα λαβει το νεοτερο τευχος εδω και δυο εβδομαδες.

Φιλικά,

Αντώνης Αγιομαμίτης

Δημοσιεύτηκε

Εγώ πιστεύω κάποιο λάθος θα έγινε η χάθηκε στα ΕΛΤΑ μας!!!

Το Astronomy που έπαιρνα και μου έρχονταν πολύ μα πολύ πιο νωρίς!!!

Ξέρετε ενώ δεν θέλω να συνεχίσω την συνδρομή αυτή συνεχίζουν να μου στέλνουν για ανανέωση τα χαρτιά καμιά 3 φορές έως τώρα.

Ξέρει κανείς αν πρέπει να κάνω κάτι???

Έκανα συνδρομή στο Sky & Telescope γράφουν νομίζω πιο πολλά άρθρα για την Σελήνη και νομίζω γράφει και ο Dr. Chuck Wood, οπότε κακός έπαιρνα το Astronomy.

Το να τα παίρνω και τα δύο είναι πολλά τα λεφτά!!!

Εξάλλου παίρνω και το ελληνικό περιοδικό ΟΥΡΑΝΟΣ, για το οποίο εδώ πάνω να πούμε ότι γίνεται μια πολύ προσεγμένη δουλειά, και θα πρέπει όλοι οι φίλοι ερασιτέχνες να την βοηθήσουμε με την απλή συνεισφορά μιας συνδρομής.

Εξάλλου τα λεφτά είναι πολύ λίγα 11€ το χρόνο, δηλαδή περίπου 2 πακέτα τσιγάρα!!! Και το καλό είναι ότι κάνουν πολύ καλή δουλειά.

Ταρσούδης Γιώργος

Αλεξ/πολη

George Tarsoudis

Υπό κατασκευή / προσωρινό

http://lunarcaptures.wordpress.com/

Δημοσιεύτηκε

Εξάλλου παίρνω και το ελληνικό περιοδικό ΟΥΡΑΝΟΣ, για το οποίο εδώ πάνω να πούμε ότι γίνεται μια πολύ προσεγμένη δουλειά, και θα πρέπει όλοι οι φίλοι ερασιτέχνες να την βοηθήσουμε με την απλή συνεισφορά μιας συνδρομής.

Εξάλλου τα λεφτά είναι πολύ λίγα 11€ το χρόνο, δηλαδή περίπου 2 πακέτα τσιγάρα!!! Και το καλό είναι ότι κάνουν πολύ καλή δουλειά.

Πράγματι το παίρνω και εγώ το περιοδικό.Εξαιρετική δουλειά!!Κρατούν ζωντανή την Ελληνική Αστρονομία...Αυτό το περιοδικό με ώθησε να ξαναγαπήσω την Αστρονομία και να ασχοληθώ με αυτή! :cheesy: Υπάρχουν και άλλα βέβαια αξιόλογα ελλήνικα περιοδικά για την Αστρονομία που εκδίδονται από διάφορες ελλήνικες αστρονομικές Εταιρείες...Ένα καλό περιοδικό αστρονομίας είναι και το HIPARCHOS που εκδίδει η ελληνική αστρονομική εταιρεία και είναι γραμμένο στα Αγγλικά. :cheesy:

Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν.

Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου

Δημοσιεύτηκε

Εκτός από τις καθυστερήσεις, εγώ προσωπικά δεν έλαβα και το τεύχος του Απριλίου.

Συνέβει και σε κανέναν άλλο ή κάπιος μου το βούτηξε από το γραμματοκιβώτιο?

Δημοσιεύτηκε

Στα 10+ χρονια οπου ειμαι συνδρομητης, μονο μια φορα χαθηκε τευχος. Σε μερικες περιπτωσεις η καθυστερηση για καποιο λογο ηταν σχετικα σημαντικη - αντι να το εχω πεντε εβδομαδες πριν την ημερομηνια στο εξωφυλλο (ο συνηθισμενος χρονος αφιξης), το ελαβα μια εβδομαδα πριν.

Χθες δεν ελαβα απαντηση απο το S&T στο μηνυμα που ειχα στειλει προχθες και αυτο μου κανει εντυπωση! :-k

Φιλικά,

Αντώνης Αγιομαμίτης

Δημοσιεύτηκε
Εκτός από τις καθυστερήσεις, εγώ προσωπικά δεν έλαβα και το τεύχος του Απριλίου.

Συνέβει και σε κανέναν άλλο ή κάπιος μου το βούτηξε από το γραμματοκιβώτιο?

Και εγώ δεν το έλαβα και μου προξένησε περιέργεια....Δεν νομίζω να στο βούτηξαν...!!Μην ανυσηχείς καμιά φορά το καθυστερούν..!!! :)

Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν.

Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης