magasgiorgos Δημοσιεύτηκε Μάιος 10, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάιος 10, 2007 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ, ΠΗΡΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΣΤΡΟΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΜΕΝΩ.ΟΠΟΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 7:30 ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΗΧΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΤΙ. 1οΝ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ. 2ον ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΕΛΕΤΕ ΕΝΑΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΕΑΡΙΝΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ 3ον ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΕΡΜΗΣ , ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΕΠΟΧΗ
astrovox Δημοσιεύτηκε Μάιος 10, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάιος 10, 2007 Μερικές συμβουλές στα γρήγορα. -Ο Κρόνος θα είναι αναμφίβολα αυτό που θα τους τραβήξει περισσότερο την προσοχή. -Χρησιμοποίησε προσοφθάλμια που είναι εύκολα για έναν αρχάριο που δεν έχει ξανακοιτάξει χωρίς τεράστιο ούτε πολύ μικρό eye relief -Ο κόσμος έχει την τάση να "κρεμιέται" από το τηλεσκόπιο όταν παρατηρεί και να διώχνει το είδωλο. Προσοχή να τους εξηγήσεις σωστά. Χάρτη για το Κιλκίς δες εδώ: http://www.heavens-above.com/skychart.asp?SL=1&SN=1&lat=41.000&lng=22.867&loc=Kilkis&alt=257&tz=EET Ρύθμισε την ώρα για την οποία το θες. Καλή επιτυχία! «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Μάιος 11, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάιος 11, 2007 Και από μένα καλή επιτυχία!!! Τυχεροί όσοι θα βρίσκονται εκεί!!! Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
magasgiorgos Δημοσιεύτηκε Μάιος 11, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 11, 2007 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ!! ΒΕΒΑΙΑ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ Η ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΑΛΛΑ ΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΔΕΨΩ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΑΜΠΕΣ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΖΑΝ, ΑΛΛΑ δωσαμε ραντεβου σε άλλο σημειο τον Αύγουστο και πιστευω να είμαστε περισσότεροι. Βέβαια δεν μπορεσα να εντοπισω τον Ερμή. Ελπίζω να σας δω στην Χαλκιδική ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΕΠΟΧΗ
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Μάιος 11, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάιος 11, 2007 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ!! ΒΕΒΑΙΑ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ Η ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΑΛΛΑ ΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΔΕΨΩ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΑΜΠΕΣ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΖΑΝ, ΑΛΛΑ δωσαμε ραντεβου σε άλλο σημειο τον Αύγουστο και πιστευω να είμαστε περισσότεροι. Βέβαια δεν μπορεσα να εντοπισω τον Ερμή. Ελπίζω να σας δω στην Χαλκιδική Δεν πειράζει!!!Ελπίζω να τα πούμε όλοι όσοι μπορούν να έρθουν στη Χαλκιδική επείδη μπορεί να έρθω!!!!!!! Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Μάιος 11, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάιος 11, 2007 Φίλε Γιώργο συγχαρητήρια... όσο για τη Χαλκιδική... σας περιμένουμε..
JIMKIBOU Δημοσιεύτηκε Μάιος 11, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάιος 11, 2007 Μπραβο φιλε Γιωργο! Τετοιες πρωτοβουλιες αξιζουν θερμα συγχαρητηρια! Που ξερεις? Ισως καποιος επισκεπτης που παρακολουθησε, να αποφασισει να ασχοληθει με την ερασιτεχνικη αστρονομια και αυτο να οφειλεται στην προσπαθεια σας αυτη!Και μια στις χιλιες να συμβει αυτο ειναι μεγαλη επιτυχια! Αλλωστε αποδεδειγμενα οι περισσοτεροι και μεγαλυτεροι λατρεις της αστρονομιας απο τετοιες παρομοιες εκδηλωσεις ξεκινουν κοιτωντας για πρωτη φορα μεσα απο το προσοφθαλμιο!Μπραβο και για τα 30 ατομα που ηρθαν και μαλιστα σε βραδια μεγιστου εθνικου ενδιαφεροντος (βλεπε eurovision) Φιλικά Δημήτρης Κ. Σ.Ε.Α.Α (Συλλογος Eρασιτεχνικής Aστρονομίας Αργολίδας)
magasgiorgos Δημοσιεύτηκε Μάιος 12, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 12, 2007 Μετά απο συνομιλία που είχα με τον φίλο μου, σκεφτήκαμε να κάνουμε μία ποιο οργανωμένη συνάντηση κάπου στον Αύγουστο. Σκεφτόμαστε πολλά πράγματα με πολλά εφέ. Βέβαια θα χρειαστώ και την συμβολή κάποιων απο εσάς. . Όταν έρθει με το καλό εκείνη η ώρα θα ξανα κάνω κρούση. ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΕΠΟΧΗ
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2007 Μετά απο συνομιλία που είχα με τον φίλο μου, σκεφτήκαμε να κάνουμε μία ποιο οργανωμένη συνάντηση κάπου στον Αύγουστο. Σκεφτόμαστε πολλά πράγματα με πολλά εφέ. Βέβαια θα χρειαστώ και την συμβολή κάποιων απο εσάς. . Όταν έρθει με το καλό εκείνη η ώρα θα ξανα κάνω κρούση. Μακάρι να πετύχει!!!!Όλα τα μέλη του Astrovox το ευχόμαστε!!!Κάλη επιτυχία στην προσπαθεία σου αυτή, προκαταβολικά!!!! Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
asterios1978 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2007 Μπραβο και καλη επιτυχια στα σχεδια για χαλκιδικη! Φεγγαράκι μου λαμπρό φέγγε μου να περπατώ και σβήνε να παρατηρώ-κανα deep sky
gbirsianis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2007 Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια.Ανεβάστε και καμια φωτογραφία..Φιλικά Γιώργος 1600 χρόνια από τη θανάτωση της Υπατίας της Αλεξενδρινής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα