Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Και εγώ απαντάω πάντα στην ερώτηση φιλικά με ακαδημαική διάθεση και χωρίς ίχνος ειρωνείας. Στη συνέχεια τους λέω ότι δεν πιστεύω καθόλου σε αυτά και ότι είναι καλύτερα να γνωρίζει ο ένας τον άλλο στην καθημερινότητα και όχι βάσει ζωδίου.

Πάντως είναι αλήθεια ότι δεν με ενδιαφέρει να έρχομαι σε αντιπαράθεση με τον συνομιλητή μου καθώς πιστεύω ότι ο καθένας μας είναι ελεύθερος να πιστεύει ότι θέλει και να ζει στην πλάνη του αν αυτό τον βολεύει!

Ευτυχώς η σύζηγος μου όταν γνωριστήκαμε ούτε καν έθεσε το θέμα....!!!

Και εγένετω φως....
  • Απαντήσεις 56
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσιεύτηκε

-ΣΚΟΡΠΙΟΣ!!

-Ωχ, παναγιά μου...

-Γι' αυτό σου λέω, φυγε όπως ήρθες....

Όλη της τη ζωή μελετούσε το σύμπαν, αλλά είχε παραβλέψει το πιο ξεκάθαρο μήνυμά του.

Για τα μικρά πλάσματα σαν εμάς η απεραντοσύνη του γίνεται υποφερτή μονάχα μέσω της αγάπης.

C. Sagan. Επαφή.

Δημοσιεύτηκε
τους απαντάω με χιούμορ δηλώνωντας Μινόταυρος με ωροσκόπο λερναία ύδρα χε χε :D
ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. FRANCIS BACON [-X
Δημοσιεύτηκε
Εγω απαντω κανονικα και με 100% σοβαροτητα στην ερωτηση,εκμεταλλευομενος την ευκαιρια να γυρισω την κουβεντα στην αστρονομια.Πιανει ΠΑΝΤΑ.Η ερωτηση περι ζωδιου,ειναι ο δουρειος ιππος για να τραβηξεις το ενδιαφερον ορισμενων απο την αστρολογια,στην αστρονομια. 8) 8)
Δημοσιεύτηκε

Πάντως έχει πλάκα να παρακολουθώ φίλους, όταν τους διαβάζω το (λάθος) ζώδιό τους απο την εφημερίδα, και να συμφωνούν απόλυτα με την πρόβλεψη! :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted:

Χα,χα,χα Καλό! Ισως το δοκιμάσω κάποια στιγμή. Είμαι σίγουρη οτι θα πετύχει! Είναι τόσο γενικόλογα που όποιο και να διαβάσεις, κάτι θα βρεις να τεριάζει με τη ζωή σου! :mrgreen:

http//enastros.blog.com.gr/
Δημοσιεύτηκε

Astral-force μη λες πως η ψυχολογία έχει σχέση με την αστρολογία, κάνεις μεγάλο λάθος.. [-X [-X

Και στο τέλος τέλος οι ψυχολόγοι όλο και κάτι κάνουν για καλό (πχ οικογενειακοί σύμβουλοι), ο Τζόσουα και η Μύριαμ παρέα με το Χορταρέα και τον (μαύρο) Πιτ Παπαδάκο τι ακριβώς κάνουν???

Όσο για το φίλο που τα έχωσε στην πολύ όμορφη κοπέλα-θύμα και τους άκουσαν όλοι, ένα μόνο έχω να πω:

ΜΠΡΑΒΟ!!! =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Κάτι τέτοιες μένουν πάντα μόνες και απορούν γιατί... :-({|= :-({|=

Σκέψου τη συγκεκριμένη να την έχεις γυναίκα σου και να σου λέει πότε θα "το κάνετε" ώστε να βγει το παιδί "ένα καλό ζώδιο"...........

](*,)' ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= \:D/ \:D/ \:D/

ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
Δημοσιεύτηκε
Τους απαντώ φιλικά πως είμαι Ζυγός και έπειτα αρχίζω να τους λέω πως όλα αυτά περί ωροσκόπων, ζωδίων κ.τ.λ είναι μπούρδες!

Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.

Albert Einstein

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης