Kepler Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2007 Ίσως να είναι εκτός τόπου το θέμα αυτό αλλά θα ήθελα να μου πείτε ποιες αστρονομικές ταινίες σας αρέσουν. Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2007 "Η Επαφή" (Contact), είναι η μακράν καλύτερη μου !
koyote Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2007 Απολλων 13..... Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
Stefanis Nikos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2007 Ουτε η DHL δεν κανει τοσο γρηγορες μεταφορες! By the way, και εμενα μου αρεσε πολυ η "Επαφη" Παρακαλαμε να μην βρεξει για να μην πνιγουμε...παρακαλαμε να βρεξει να εχουμε νερο να πιουμε...
Λαμπρινή Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2007 Αχ, και εμένα η "Επαφή" ειναι η αγαπημένη μου!!!!!! Φοβερή ταινία!!! Είμαστε όλοι μας αστρόσκονη και κάποια μέρα θα γυρίσουμε στα άστρα...!!
dimidour Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2007 Εγώ πάλι θα ήθελα να γυρίζονται ωραίες ταινίες με το διάστημα που να βασίζονται και να χρησιμοποιούν γνώσεις της Φυσικής και να μην είναι τύπου AΡΜΑΓΕΔΩΝ στην οποία καταρίφτηκε κάθε φυσικός νόμος..... Και εγένετω φως....
astrovox Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2007 Παρεμφερές, αλλά όχι ίδιο thread, είχαμε και εδώ: http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=3349 «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
dimidour Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2007 Παρεμφερές, αλλά όχι ίδιο thread, είχαμε και εδώ: http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=3349 Σωστά!!! Στο οποίο thread είχαν αναφερθεί του κόσμου οι ταινίες, οι σειρές και τα κινούμενα σχέδια που γέμισαν τα παιδικά μας χρόνια με τόσες όμορφες εικόνες! Και εγένετω φως....
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2007 Εμένα προσωπικά μου αρέσει το Απόλλων 13, το Space Odyssey και το Ε.Τ ο εξωγήινος. Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
hitzaz7 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2007 Η "Επαφη" ειναι υπερταινια!!! Εμενα ομως μου αρεσε παρα πολυ και το "STAR WARS" ( ολη η εξαλογια) Θυμαμαι οταν παιχτηκε το πρωτο επεισοδιο ημουν εντεκα χρονων και απαγορευοταν η εισοδος στο σινεμα κατω των δεκατριων ... το ειδα τελικα σε βιντεο μετα απο πεντε χρονια.Το τελευταιο και μακραν καλυτερο απο οποιαδηποτε αλλη ταινια σε οπτικα εφε το ειδα κοντα στα σαραντα μου Πιστευω οτι αρεσε σε πολυ κοσμο αυτο το φανταστικο παραμυθι!!!
gkal Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2007 Η "Eπαφή" λόγω του ότι στηρίχηκε σε σενάριο του Carl Sagan και επιβλεπόταν κατά την παραγωγή της από τον ίδιο (μέχρι τον θάνατο του) είναι επιστημονικά αποδεκτή. Προσωπικά μου άρεσε και η ταινία "Fifth Element" την οποία θεωρώ cult. Τέλος, η ταινία που ξεχωρίζω είναι οι "Στενές επαφές τρίτου τύπου". Υπάρχει λύση για την απληστία του ανθρώπου? Πάν μέτρον άριστον
Achilleas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2007 ΕπαφήArmageddonApollo 13 Λέσχη Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2007 "Contact" με κλειστά τα μάτια... ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
Kepler Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2007 Έμενα πάντως μου άρεσαν Contact,Star Wars και Apollon 13 Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
hitzaz7 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2007 Σημερα το Star εχει την ''Επαφη" 23¨15
koyote Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2007 Α,ωστε αυτη ειναι η επαφη!!!!Αναθεωρω.Την εχω δει παλιοτερα και ειναι κορυφαια!!! Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
Astral-Force Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2007 αυτο που με τρομαξε σ αυτην την ταινια δεν ηταν το αστρικο ταξιδι καθεαυτο αλλα η ολη ανθρωπινη καθαρα ΓΗΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ που θα ειχε να αντιμετωπισει ενας ανθρωπος υποθετικα ο οποιος θα ειχε το μεγαλειωδες προνομιο να κανει την πρωτη επαφη με εξωγηινους πολιτισμους. θρησκευτικα φανατισμενοι, πολιτικαντηδες , γραφειοκρατες και αλλοι συναφεις που νομιζουν οτι οπως κατεστρεψαν την ψυχη του ανθρωπου στη Γη εχουν δικαιωμα να το κανουν και στους υπολοιπους κατοικους του Γαλαξια. και το αλλο που δεν καταλαβα ειναι το εξης. απο που και ως που η διαγαλαξιακη επαφη ειναι αποκλειστικα εθνικο θεμα ενος συγκεκριμενου κρατους της Γης (ονοματα δε λεμε )
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2007 ....και το αλλο που δεν καταλαβα ειναι το εξης. απο που και ως που η διαγαλαξιακη επαφη ειναι αποκλειστικα εθνικο θεμα ενος συγκεκριμενου κρατους της Γης (ονοματα δε λεμε ) Η εξήγηση που δόθηκε μέσα στην ταινία, είναι οτι λόγω της τεράστιας οικονομικής υποστήριξης που έδωσε το συγκεκριμένο κράτος (ονόματα δεν λέμε ), είχε αυτό το προνόμιο!
LinuxRules Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2007 "The Day the Earth Stood Still"http://en.wikipedia.org/wiki/Day_the_Earth_Stood_Still LinuxRules
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2007 Μόλις χθές είδα την ταινία '' Επαφή''.Τέλεια ταινία!!!!!!!! Είναι πλέον στις αγαπημένες μου ταινίες!!!!! Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
koyote Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2007 Πραγματικα αυτη η ταινια ειναι η καλυτερη που εχω δει στη ζωη μου Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
Fred Ley Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2007 ...and then there is my alltime favorite 2001: A Space Odyssey. -Fred www.instrumentsoflight.com - www.ras.org.ukwww.avastronomyclub.org - www.aavso.org (LEF)www.imca.cc (#9181)www.alpo-astronomy.orgAstrovox Member #4.Doing astronomy since 1970Sky & Tel subscriber since 1971www.highdeserttelescopes.com
Steve Karolemeas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2007 Εχω δει τοσες πολλες,που μπορω να γραφω για ωρες.Τεσπα,οι καλυτερες που εχω δει κατα τη γνωμη μου ειναι(σε TOP 10) 1 )Επαφη 2 )Αρμαγεδδων 3 )Μερα ανεξαρτησιας4 )Απολλων 135 )Κοκκινος πλανητης6 )Space cowboys7 )Αποστολη στον Αρη8 )Ολεθρια συγκρουση9 )Ο αγαπημενος μου αρειανος10)James Bond:Moonraker
nansy Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2007 Εμένα μόνο το Απόλλων 13 μου άρεσε...Είναι κορυφαία ταινία!!! Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
quendi Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2007 Γιατί βρε παιδιά δεν το συνεχίσατε εδώ http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=3349 μιας που υπάρχει? Καλό και το topic μόνο για ταινίες, αλλά διασπάται τώρα..Κοιτάτε και τα παλιότερα θέματα οι πιο νέοι στο forum, πριν ανοίξετε καινούργιο. Οι δικές μου (δεν σημαίνει κάτι η σειρά): 1. 2001 Space Odyssey2. Contact3. Star Wars (Η εξαλογία)4. Star Trek (καλές οι ταινίες αλλά ακόμα καλύτερες οι σειρές, ειδικά το ανεπανάληπτο Next Generation )5. Dune (2000)6. Apollo 137. Alien 18. Stargate (καλή η ταινία αλλά ακόμα καλύτερες οι σειρές Stargate SG1 και Stargate Atlantis)9. Deep Impact 10. Close Encounters of the 3nd Kind Φιλικά,Παναγιώτης Αντωνόπουλος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα