Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Ίσως να είναι εκτός τόπου το θέμα αυτό αλλά θα ήθελα να μου πείτε ποιες αστρονομικές ταινίες σας αρέσουν.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Δημοσιεύτηκε
Απολλων 13..... :wink:

Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!!

:cheesy: :cheesy:

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε

Ουτε η DHL δεν κανει τοσο γρηγορες μεταφορες! =D> =D> =D>

By the way, και εμενα μου αρεσε πολυ η "Επαφη"

Παρακαλαμε να μην βρεξει για να μην πνιγουμε...

παρακαλαμε να βρεξει να εχουμε νερο να πιουμε...

Δημοσιεύτηκε
Εγώ πάλι θα ήθελα να γυρίζονται ωραίες ταινίες με το διάστημα που να βασίζονται και να χρησιμοποιούν γνώσεις της Φυσικής και να μην είναι τύπου AΡΜΑΓΕΔΩΝ στην οποία καταρίφτηκε κάθε φυσικός νόμος.....
Και εγένετω φως....
Δημοσιεύτηκε
Παρεμφερές, αλλά όχι ίδιο thread, είχαμε και εδώ:

http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=3349

Σωστά!!! Στο οποίο thread είχαν αναφερθεί του κόσμου οι ταινίες, οι σειρές και τα κινούμενα σχέδια που γέμισαν τα παιδικά μας χρόνια με τόσες όμορφες εικόνες!

Και εγένετω φως....
Δημοσιεύτηκε
Εμένα προσωπικά μου αρέσει το Απόλλων 13, το Space Odyssey και το Ε.Τ ο εξωγήινος. :cheesy:

Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν.

Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου

Δημοσιεύτηκε

Η "Επαφη" ειναι υπερταινια!!! Εμενα ομως μου αρεσε παρα πολυ και το "STAR WARS" ( ολη η εξαλογια) =P~

Θυμαμαι οταν παιχτηκε το πρωτο επεισοδιο ημουν εντεκα χρονων και απαγορευοταν η εισοδος στο σινεμα κατω των δεκατριων :oops: ... το ειδα τελικα σε βιντεο μετα απο πεντε χρονια.

Το τελευταιο και μακραν καλυτερο απο οποιαδηποτε αλλη ταινια σε οπτικα

εφε το ειδα κοντα στα σαραντα μου :P :P :P

Πιστευω οτι αρεσε σε πολυ κοσμο αυτο το φανταστικο παραμυθι!!!

Δημοσιεύτηκε

Η "Eπαφή" λόγω του ότι στηρίχηκε σε σενάριο του Carl Sagan και επιβλεπόταν κατά την παραγωγή της από τον ίδιο (μέχρι τον θάνατο του) είναι επιστημονικά αποδεκτή.

Προσωπικά μου άρεσε και η ταινία "Fifth Element" την οποία θεωρώ cult.

Τέλος, η ταινία που ξεχωρίζω είναι οι "Στενές επαφές τρίτου τύπου".

Υπάρχει λύση για την απληστία του ανθρώπου?

Πάν μέτρον άριστον

Δημοσιεύτηκε
Α,ωστε αυτη ειναι η επαφη!!!!Αναθεωρω.Την εχω δει παλιοτερα και ειναι κορυφαια!!!

Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!!

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε
αυτο που με τρομαξε σ αυτην την ταινια δεν ηταν το αστρικο ταξιδι καθεαυτο αλλα η ολη ανθρωπινη καθαρα ΓΗΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ που θα ειχε να αντιμετωπισει ενας ανθρωπος υποθετικα ο οποιος θα ειχε το μεγαλειωδες προνομιο να κανει την πρωτη επαφη με εξωγηινους πολιτισμους. θρησκευτικα φανατισμενοι, πολιτικαντηδες , γραφειοκρατες και αλλοι συναφεις που νομιζουν οτι οπως κατεστρεψαν την ψυχη του ανθρωπου στη Γη εχουν δικαιωμα να το κανουν και στους υπολοιπους κατοικους του Γαλαξια. και το αλλο που δεν καταλαβα ειναι το εξης. απο που και ως που η διαγαλαξιακη επαφη ειναι αποκλειστικα εθνικο θεμα ενος συγκεκριμενου κρατους της Γης (ονοματα δε λεμε :-# :cheesy: :cheesy: :cheesy:)
Δημοσιεύτηκε
....και το αλλο που δεν καταλαβα ειναι το εξης. απο που και ως που η διαγαλαξιακη επαφη ειναι αποκλειστικα εθνικο θεμα ενος συγκεκριμενου κρατους της Γης (ονοματα δε λεμε :-# :cheesy: :cheesy: :cheesy:)

Η εξήγηση που δόθηκε μέσα στην ταινία, είναι οτι λόγω της τεράστιας οικονομικής υποστήριξης που έδωσε το συγκεκριμένο κράτος (ονόματα δεν λέμε :lol: ), είχε αυτό το προνόμιο! :mrgreen: :P

Δημοσιεύτηκε
Μόλις χθές είδα την ταινία '' Επαφή''.Τέλεια ταινία!!!!!!!! :D :cheesy: Είναι πλέον στις αγαπημένες μου ταινίες!!!!! :D :D

Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν.

Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου

Δημοσιεύτηκε
Πραγματικα αυτη η ταινια ειναι η καλυτερη που εχω δει στη ζωη μου :!: :!: :!: =D> =D> =D> =D> =D>

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε

...and then there is my alltime favorite 2001: A Space Odyssey.

-Fred

www.instrumentsoflight.com - www.ras.org.uk

www.avastronomyclub.org - www.aavso.org (LEF)

www.imca.cc (#9181)

www.alpo-astronomy.org

Astrovox Member #4.

Doing astronomy since 1970

Sky & Tel subscriber since 1971

www.highdeserttelescopes.com

Δημοσιεύτηκε

Εχω δει τοσες πολλες,που μπορω να γραφω για ωρες.

Τεσπα,οι καλυτερες που εχω δει κατα τη γνωμη μου ειναι(σε TOP 10)

1 )Επαφη =D> =D> =D>

2 )Αρμαγεδδων :D

3 )Μερα ανεξαρτησιας

4 )Απολλων 13

5 )Κοκκινος πλανητης

6 )Space cowboys

7 )Αποστολη στον Αρη

8 )Ολεθρια συγκρουση

9 )Ο αγαπημενος μου αρειανος

10)James Bond:Moonraker

Δημοσιεύτηκε
Εμένα μόνο το Απόλλων 13 μου άρεσε...Είναι κορυφαία ταινία!!! :mrgreen:

Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Δημοσιεύτηκε

Γιατί βρε παιδιά δεν το συνεχίσατε εδώ http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=3349 μιας που υπάρχει? Καλό και το topic μόνο για ταινίες, αλλά διασπάται τώρα..Κοιτάτε και τα παλιότερα θέματα οι πιο νέοι στο forum, πριν ανοίξετε καινούργιο.

Οι δικές μου (δεν σημαίνει κάτι η σειρά):

1. 2001 Space Odyssey

2. Contact

3. Star Wars (Η εξαλογία)

4. Star Trek (καλές οι ταινίες αλλά ακόμα καλύτερες οι σειρές, ειδικά το ανεπανάληπτο Next Generation :wink: )

5. Dune (2000)

6. Apollo 13

7. Alien 1

8. Stargate (καλή η ταινία αλλά ακόμα καλύτερες οι σειρές Stargate SG1 και Stargate Atlantis)

9. Deep Impact

10. Close Encounters of the 3nd Kind

Φιλικά,

Παναγιώτης Αντωνόπουλος

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης