dimpap Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2007 Είναι πολύ καλό ο χαρακτηρισμός που υπάρχει ήδη ως νέος, αστρόφιλος κτλ.... Από εκεί φαίνεται ποιος είναι πολυγραφότατος και ποιος όχι....Αν και εδώ το μέρος δεν είναι για διαγωνισμούς τέτοιας μορφής.... Το μόνο σημείο που θα διαφωνήσω σε ότι είπε ο Δημήτρης είναι αυτό.Όχι δεν σημαίνει απολύτως τίποτα είναι απλά μία μέτρηση, χωρίς να γνωρίζει κάποιος ότι τα περισσότερα από αυτά που γράφονται είναι σημεία στίξης.Προσωπικά τη έχω πατήσει αρκετές φορές σε forum μόνο κοιτάζωντας τον μετρητή.Απλώς είναι μία ένδειξη που συνήθως δεν εναρμονίζεται με την βαρύτητα ή την σοβαρότητα του κειμενου. Δημήτρης Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)
dimidour Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2007 Απλώς είναι μία ένδειξη που συνήθως δεν εναρμονίζεται με την βαρύτητα ή την σοβαρότητα του κειμενου. Σαφέστατα! Με βρίσκεις σύμφωνο! Και εγένετω φως....
jupiter Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2007 Είναι πολύ καλό ο χαρακτηρισμός που υπάρχει ήδη ως νέος, αστρόφιλος κτλ.... quote] εγώ νομίζω πως αυτοί οι χαρακτηρισμοί κινούν την περιέργια των μή εγγραφομενων και των νέων μελών για συμμετοχή στο φόρουμ. είναι διαφορετικό να είσαι απέξω και να βλέπεις χαρακτηρισμούς..μη κοιτάτε που εμείς αδιαφορούμε για τον αν είμαστε εξωγήινοι κλπ και με πόσα ποστ... scooby doobi dooo!!!!!!
dimidour Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2007 είναι διαφορετικό να είσαι απέξω και να βλέπεις χαρακτηρισμούς..μη κοιτάτε που εμείς αδιαφορούμε για τον αν είμαστε εξωγήινοι κλπ και με πόσα ποστ... Πάντως εγώ δεν ξέρω αν νιώθω και πολύ καλά ως εξωγήινος....!!!! Κάτι περίεργο συμβαίνει στα αυτιά μου τελευταία και γίνονται σουβλερά χε χε!!!! Και εγένετω φως....
skywalker Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2007 Βρε παιδια chill out!!! Ερχεται καλοκαιρακι!! Αν δε θελουν να πουν κατι,δε πειραζει.Καποια στιγμη γραφτηκαν γιατι κατι τους τραβηξε,μετα απο χρονια αν τους ξανατραβηξει και βρουν τη ''πορτα'' ανοιχτη ισως γινουν σαν και εμας,θεοτρελοι!!! Αν υπηρχε προβλημα χωρου κλπ τεχνικων λογων πιστευω οτι οι administrators θα εκαναν τη δουλεια τους. Aristarchus εισαι θεος!!!! Το Cloudy Nights το θεωρούσα και το θεωρώ το αγγλικο AstroVox!!! Εγω λεω να διαγραψουμε αυτους που εχουν πολλα posts γιατι ολο αυτοι μιλανε και τους εχω βαρεθει!!! Νικος Οταν εχεις ενα προβλημα,κοιτα τ'αστρα,εκει θα βρεις τη λυση...www.orionas.gr
skywalker Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2007 Καλα δε μπορειτε να φανταστειτε τωρα που ειμαι μονος μου στο forum μαζι με 33 επισκεπτες!!! Λες και ειμαι σε ενα ερημωμενο σπιτι,και ακουω ψιθυρους απο παντου!!! Μαμα φοβαμαι θα κανω αποσυνδεση!!!!! Μου λειψατε!! Πολλες δουλειες κ διαβασμα παρεα,κανουν την αστροτρελα περα!!! Τελος.... Νικος Οταν εχεις ενα προβλημα,κοιτα τ'αστρα,εκει θα βρεις τη λυση...www.orionas.gr
dimidour Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2007 Καλα δε μπορειτε να φανταστειτε τωρα που ειμαι μονος μου στο forum μαζι με 33 επισκεπτες!!! Λες και ειμαι σε ενα ερημωμενο σπιτι,και ακουω ψιθυρους απο παντου!!! Μαμα φοβαμαι θα κανω αποσυνδεση!!!!! Μου λειψατε!! Πολλες δουλειες κ διαβασμα παρεα,κανουν την αστροτρελα περα!!! Τελος.... Νικος Αφού είπες ότι μας βαρέθηκες.....ε και εμείς μούγκα στη στρούγκα..... χεχε!!! Και εγένετω φως....
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2007 Όταν παλιά είχα CB στο αμάξι θυμάμαι πως υπήρχε η λέξη "κουρτίνα" που σήμαινε πως κάποιος ακούει χωρίς να μιλάει, σαν να είναι κρυμένος πίσω από την κουρτίνα δηλαδή Πολλή κουρτίνα έχει πέσει στο astrovox!!!! Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
gkal Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2007 Σας θυμίζει κάτι : ΒΛΕΠΕ - ΑΚΟΥ - ΣΙΩΠΑ Υπάρχει λύση για την απληστία του ανθρώπου? Πάν μέτρον άριστον
Darkchilde Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2007 Στα περισσότερα fora έτσι γίνεται πάντα. Κάποιοι γράφονται και μετά ξεχνάνε, κάποιοι απλώς παρακολουθούν, και κάποιοι (οι λιγότεροι) γράφουνε. Μερικές φορές κάποιοι απέχουνε για ένα διάστημα γιατί τους έτυχε κάτι και δεν μπορούν να συμμετέχουν. Άλλοι απλώς φοβούνται ότι θα παρεξηγηθούν, αλλά καλύτερα είναι να γράψεις και να ρωτήσεις παρά να φοβάσαι. Το ιστιολογιόν μου: The Dark Side of the Force and Other StoriesΕλληνικό Forum για Science Fiction και FantasyΟ Κόσμος της Επιστήμης
terring Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2007 Εγώ βασικά φοβάμαι περισσότερο τους λόγους για τους οποίους οι περισσότεροι εγγράφονται και μετά τα παρατάνε. Υποψιάζομαι πως πολλοί από αυτούς θεώρησαν το Astrovox ως παρεϊστικο φορουμάκι τύπου Parea.gr και μπήκαν για να βρουν σχέσεις και χαβαλέ ή (ακόμα χειρότερα) να διαβάζουν τα ζώδια τους!!! "Μην κρατάτε τις πύλες του πνεύματος σας κλειδωμένες, αλλά ούτε και διάπλατα ανοιχτές" Τσαρλς Φορτ
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2007 Υποψιάζομαι πως πολλοί από αυτούς θεώρησαν το Astrovox ως παρεϊστικο φορουμάκι τύπου Parea.gr και μπήκαν για να βρουν σχέσεις και χαβαλέ ή (ακόμα χειρότερα) να διαβάζουν τα ζώδια τους!!! Πως και δεν έχει μπεί κάποια "έξυπνη" να μας ζητήσει καμία πρόβλεψη, απορώ!
dimidour Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2007 Πως και δεν έχει μπεί κάποια "έξυπνη" να μας ζητήσει καμία πρόβλεψη, απορώ! Αυτό να δω........και μετά θα πάρω τα βουνάααααα....μάζι με το τηλεσκόπιο βέβαια Και εγένετω φως....
koyote Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2007 Υποψιάζομαι πως πολλοί από αυτούς θεώρησαν το Astrovox ως παρεϊστικο φορουμάκι τύπου Parea.gr και μπήκαν για να βρουν σχέσεις και χαβαλέ ή (ακόμα χειρότερα) να διαβάζουν τα ζώδια τους!!! Πως και δεν έχει μπεί κάποια "έξυπνη" να μας ζητήσει καμία πρόβλεψη, απορώ! Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
Tsaprazi Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2007 Μπορεί να βαριούνται να γράψουν και να τους αρέσει απλά να τα διαβάζουν. Ας είναι γραμμένοι κι ας μην ποστάρουν μηνύματα, αρκεί που ασχολούνται έστω και λιγάκι με αυτό το χόμπι υπό εξαφάνιση... Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.Albert Einstein
astrovox Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2007 με αυτό το χόμπι υπό εξαφάνιση Ισα ισα, το χόμπι μας έχει ανάπτυξη! «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
iorant Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2007 εδω δεν ισχυει το καλυτερα να μασας παρα να μιλας... ας γραφουν και ας κανουν λΑΘΟς... δεν θα βαρεσει κανεις... ελπιζω τουλαχιστον αυτα τα μελη που δεν εχουν γραψει να εχουν διαβασει... Θελω να ζητησω συγνωμη απο τους ανθρωπους ,γιατι πιστευω οτι δεν υπαρχει θεος Θελω να ζητησω συγνωμη απο τον θεο γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν υπαρχουν ανθρωποι
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2007 Καλημέρα σε όλους!Όντως η ερασιτεχνική αστρονομία είναι σε πορεία ανάπτυξης και όλοι βάζουμε το χεράκι μας γι'αυτό!Οι αστροβραδιές για το κοινό είναι ένα πρώτο βήμα γνωριμίας με το χώρο και όπως προσέξατε τον τελευταίο χρόνο άνοιξαν λόγω ζήτησης και πολλά sites σε/από πολλές περιοχές της Ελλάδας (astrothraki, astrolesvos κα)!Ελπίζω και έυχομαι να συνεχίσει αυτό... ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2007 Πράγματι η Ερασιτεχνική Αστρονομία έχει αναπτυχθεί ιδιαίτερα..!!!Δημιουργούνται πολλοί σύλλογοι αστρονομίας στην Ελλάδα!!Είναι πολύ σπουδαίο!! Αλλά μακάρι αργότερα να μην διαλυθούν, όπως έγινε και στο σύλλογο αστρονομίας της Κοζάνης που είχε δημιοργηθεί πριν δύο χρόνια.. Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
mirsini Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2007 εδω δεν ισχυει το καλυτερα να μασας παρα να μιλας... ας γραφουν και ας κανουν λΑΘΟς... δεν θα βαρεσει κανεις... ελπιζω τουλαχιστον αυτα τα μελη που δεν εχουν γραψει να εχουν διαβασει...Tα δικά σου διαβάζουμε iorant! Το μέλλον είναι το παρελθόν που μπήκε από άλλη πόρτα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα