nansy Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2007 Αν δεν κάνουμε κάτι τώρα...αυτή η κατάσταση θα χειροτερέψει και όχι μόνο εμείς αλλά και η πολιτεία...σε λίγα χρόνια θα βλέπουμε την κατάσταση που επικρατεί στην Αφρική να γίνεται σε όλον τον κόσμο...!!!!!!!! Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2007 Ωππ, πάει η Νότια Αμερική!
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2007 Σβήστε τη φωτογραφία σεντόνι από την προηγούμενη σελίδα, κάνει την παρακολούθηση αδύνατη. Βάλτε ενα Link αντί για την φωτογραφία.Δεν είναι δύσκολο να τη μικρύνεις Μαρία. Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2007 Ζητώ χιλιά συγνώμη!!! Σ' ευχαριστώ για την διευκρίνηση!!! Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2007 Πάντως οι πυρκαγιές συνεχίζονται σε όλη την Ελλάδα!Δεν θα μείνει δένδρο για δένδρο στο τέλος!!! Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
nansy Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2007 Και η κυβέρνηση δεν κάνει τιποτα!!!!!!!! Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
KOTS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 Eλεος μ αυτη τη κυβερνηση πια!!! Ευκολη απαντηση για συμμετοχη στη συζητηση. Τι να κανει η κυβερνηση??? Τι μπορει να κανει η κυβερνηση δηλαδη? Να βρει και να τιμωρησει τους εμπρηστες?? Ελεος!!! Η Ελλαδα βρηκε το καλυτερο οικοπεδο να εγκατασταθει! Δυστυχως αυτο δεν εγγυαται αντιστοιχα οτι θα γεννησει και τους καλυτερους ανθρωπους. Θα χρησιμοποιησω μια πολυ βαρια εκφραση η οποια ειναι περα για περα αληθινη και δεν τιθεται ενδιασμος. Μιλαμε για ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ! Και ειναι ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ οχι τις τελευταιες μερες επειδη καηκε η Παρνηθα. Ειναι ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ χρονια τωρα! Δεκαετιες... Απ ολες τις αποψεις. Τυχαινει οι σπουδες μου να με αναγκαζουν να μαθαινω διαφορες νομοθεσιες και ορισμους (στη συγκεκριμενη περιπτωση "ορισμος του Δασους" ). Δε θα επεκταθω για ενα μονο λογο. Ειναι τοσα πολλα αυτα που θελω να πω μεσα στην οργη μου που αν κατσω να τα αποτυπωσω εδω θα γραφω μεχρι την αλλη βδομαδα. Θα τα πουμε απο κοντα στο Παρνωνα αυτα, αν και δε θελω να χαλασω τη ζαχαρενια κανενος, ουτε και τη δικη μου. Ενα πραγμα μονο θελω να πω και θελω να απευθυνθω και στο πολυ καλο φιλο Γιωργο. Καπου μιλησες για δημοκρατια και συγκεκριμενα ειπες: " Είναι επίσης απαξιωτικοί για την δημοκρατική διαδικασία και επικίνδυνοι! " Πιστευεις πραγματικα οτι εχουμε δημοκρατια?? Ελεος πια! Μας μαρανανε οι αρχαιοι ημων προγονοι με τη δημοκρατια τους και το θαυμαστο πολιτισμο τους με τους οποιους ουδεμια σχεση εχουμε. Ελεος!! Παρακαλω ας μη μιλαμε για δημοκρατια σε ενα τοπο συνωστισμου των Υπερτροφικων Εγω STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52 HYPERION 13mm 68
magos_ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 Πιστευεις πραγματικα οτι εχουμε δημοκρατια?? Ελεος πια! Μας μαρανανε οι αρχαιοι ημων προγονοι με τη δημοκρατια τους και το θαυμαστο πολιτισμο τους με τους οποιους ουδεμια σχεση εχουμε. Ελεος!! Παρακαλω ας μη μιλαμε για δημοκρατια σε ενα τοπο συνωστισμου των Υπερτροφικων Εγω Έχεις δίκιο για τον ορισμό της δημοκρατίας. Είναι πολύ δύσκολο να δώσουμε κάποια stadards. Μας έχει γίνει ένα άγχος να λεγόμαστε δημοκρατικοί και αυτό που καταλήγει είναι ένα έκτρωμα. (ας αναλογιστούμε τον δημοκρατικό Τσόρτσιλ και την δημοκρατική Αγγλία κατά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο!!!!)Νομίζω πάντως ότι και στην αρχαία Ελλάδα δεν υπήρχε παραγκωνισμός του εγώ η ανάπτυξη της ρητορείας δεν δείχνει κάτι τέτοιο πάντως!Τώρα για την κυβέρνηση που λες φυσικά και δεν μπορούμε να τα ρίχνουμε όλα εκεί. Έχουμε όλοι ευθύνη!! Απλά ως ποτέ πιστεύεις ότι πρέπει να στηριζόμαστε στο αν η αθηναίοι (και όχι μόνο) αναπνέουν Ο η CO2 στην καλή θέληση ( η μορφωτικό επίπεδο η όπως θέλεις πες το) του γείτονα η του επιχειρηματία;; Hellooooooo, my name is Ηλίας. http://astrocom.wordpress.com/
koyote Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 Θα χρησιμοποιησω μια πολυ βαρια εκφραση η οποια ειναι περα για περα αληθινη και δεν τιθεται ενδιασμος. Μιλαμε για ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ! Και ειναι ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ οχι τις τελευταιες μερες επειδη καηκε η Παρνηθα. Ειναι ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ χρονια τωρα! Δεκαετιες... φιλο Γιωργο. Καπου μιλησες για δημοκρατια και συγκεκριμενα ειπες: Υπερβαλλεις λιγο μου φαινεται......Κατανοω την αγανακτηση σου και συμφωνω οτι η κατασταση δεν ειναι οπως θα επρεπε αλλα οχι κι ετσι...... Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
Steve Karolemeas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 Πιστευω πως δεν τιθεται θεμα κυβερνησης,φυλαξης,συντονισμου κ.α.Αλλα οσο κι αν πολλοι κρυβονται πισω απο το δαχτυλο τους,''συμπτωματικα'' γινεται σχεδον παντα το ιδιο πραγμα:Διαφοροι ''φυσιολατρεις(!)"αγοραζουν,ή ζητουν για οικοδομηση διχως επιτυχια εκτασεις γης.''Τυχαια'' παντα,οι εκτασεις παιρνουν ξαφνικα φωτια,και ετσι με ''βαρια καρδια'' αναγκαζονται να τα οικοδομησουν,αφου δεν υπαρχει εναλλακτικη λυση. Ας μαθουμε λοιπον σε αυτα τα ατομα τις λεξεις αναδασωση,εμπρησμος,και την εκφραση''συνεχιστε το δουλεμα και θα σας...@#%$%&*#'' Υ.Γ.Αν δεν το τολμησει καποιος να τους ξεσκεπασει,σε λιγα χρονια δεν θα χρειαζεται να ανησυχουμε για τα δαση,ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΑΣΗ!!!
KOTS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 Υπερβαλλεις λιγο μου φαινεται......Κατανοω την αγανακτηση σου και συμφωνω οτι η κατασταση δεν ειναι οπως θα επρεπε αλλα οχι κι ετσι...... Oχι! Το λεω πληρως συνηδητοποιημενος. Ειναι ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ. Πολλα χρονια τωρα. Και μιλαω καθαρα για το κρατικο μηχανισμο! Δε καταλαβες μαλλον καλα. Δεν ειμαι αγανακτισμενος μετα τη πυρκαγια στη Παρνηθα. Απλα αυτο ηταν αλλη μια αποδειξη. Αλλη μια αποδειξη οτι ο ορισμος του "δασους" στην Ελλαδα σε σχεση με τις υπολοιπες χωρες του κοσμου, διαφερει φιλε μου koyote. Λιγοι εδω στο φορουμ το γνωριζετε αυτο και μονο οσοι ασχολειστε με επαγγελματα που εχουν να κανουν με πολιτικο μηχανικο, αρχιτεκτονα κλπ. Ξερετε μηπως πως ξεχωριζουν τα δαση εδω στην Ελλαδα??? Δικηγορους βαζουν να τα ξεχωριζουν. Δικηγορους βαζουν να οριζουν τις γραμμες που ξεχωριζουν το δασος απο τη πολη. Αυτο, οσοι γνωριζετε καλα τι συμβαινει σ αυτη τη πονεμενη χωρα, αντιλαμβανεστε τι σημαινει. Μηπως ακομα υπαρχουν πολιτες αυτης της χωρας που θεωρουν οτι ζουν σε μια Ελλαδα η οποια ανηκει πραγματικα στην Ευρωπαικη ενωση? Στα χαρτια και στα λογια ανηκει. Κοιταξε γυρω σου. Οσο και να χτυπιεσαι κατω, οσο και να μη θες να το πιστεψεις, ζεις σε μια χωρα τριτοκοσμικου επιπεδου. Αυτο φαινεται απο το κρατικο μηχανισμο, τη γραφειοκρατεια που διεπει ολο το συστημα (μοναδικο φαινομενο στις συγχρονες χωρες γενικοτερα) μεχρι και στη πλειοψηφεια των Ελληνων αυτου του τοπου τους οποιους χαρακτηριζει η ΖΗΛΟΦΘΟΝΕΙΑ, ο ΕΑΥΤΟΥΛΙΣΜΟΣ και η ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ. STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52 HYPERION 13mm 68
koyote Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 Φυσικα και δεν εννοουσα οτι αφορμη για τις σκεψεις σου αυτες ηταν η πυρκαγια στην παρνηθα..... Και αφου το λες καθαρα για τον κρατικο μηχανισμο,τοτε γιατι οταν καποιος παραπανω αναφερθηκε στο κρατος συγχυστηκες.Μπορει πολυ απλα να πιστευε κι αυτος οτι ειναι "οικος ανοχης".Εκτος αν εννοουσες οτι δεν μπορει να κανει τπτ.......(το κρατος) Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
nansy Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 Πάντως εγώ θα συμφωνήσω με την φράση που είχε πει και ο κ. Δανέζης στην εκπομπή ''Το Σύμπαν που Αγάπησα''.Ότι ζούμε στην εποχή που κυριαρχεί το εγώ και όχι το εμείς,το έχω και όχι το είμαι...Θεωρούμαστε κυρίαρχοι των πάντων και πώς μπορούμε να τα εξουσιάζουμε όλα κάτα κάποιο τρόπο...Αυτό δεν είναι σωστό... Η φύση ασθενεί και θα εκδικηθεί με το χειρότερο τρόπο....Θα πρέπει να ενωθούμε για να πετύχει κάτι...Ό,τι έχουμε είναι δανεικό..Είμαστε μια ακόμα ''παρεμβολή'' στην ιστορία αυτού του πλανήτη....Μπορεί να τα θεωρήσετε υπερβολικά αλλά για μένα αυτή είναι η αλήθεια....!!! Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 Η αλήθεια είναι ότι δεν πρέπει να ρίχνουμε όλη την ευθύνη στην κυβέρνηση..Όταν δεν λειτουργεί ο κρατικός μηχανισμός αυτό είναι ασυνειδησία κάποιων μεσάζοντων ανθρώπων της κυβέρνησης. Όμως όλοι έχουμε ένα μερίδιο ευθύνης όλοι μας. Όταν τα δαση βρίθουν από τα σκουπίδια που πετάνε πολλοί ασυνείδητοι πολίτες, πώς να μην πάρει φωτιά το δάσος μετά Ας είμαστε και λίγο πιο αντικειμενικοί.Αντί να ρίχνουμε τις ευθύνες στον ένα και στον άλλο ας κάνουμε και εμείς σαν πολίτες αυτού του καημένου τόπου.... Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
koyote Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 Πάντως εγώ θα συμφωνήσω με την φράση που είχε πει και ο κ. Δανέζης στην εκπομπή ''Το Σύμπαν που Αγάπησα''.Ότι ζούμε στην εποχή που κυριαρχεί το εγώ και όχι το εμείς,το έχω και όχι το είμαι Υποκλινομαι στα λογια του δασκαλου Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
Προτεινόμενες αναρτήσεις