Polykarpos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2007 Στις 5/7 ήμουν κοντά στην Πύλο και είχα βγάλει το τηλεσκόπιο να δείξω στην παρέα την Αφροδίτη το Δία Κρόνο κλπ. Κοιτώντας ένας φίλος την Αφροδίτη και ενώ απολάμβανα την θέα της χωρίς τηλεσόπιο παρατήρησα την πτώση ενός μετεώρου το οποίο έπεσε σε ένα λόφο σχετικά κοντά. Πρίν χαθεί πίσω από το λόφο διασπάστηκε σε 4-5 τμήματα. Σε φωτεινώτητα τα 2 μεγαλύτερα τμήματα ήταν σαν την Αφροδίτη και τα άλλα λίγο αμυδρότερα. Όλα άφηναν ουρές. Είμαι σίγουρος ότι προσγειώθηκαν στο έδαφος....
astrovox Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2007 Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι ότι σε παρόμοια περίπτωση σίγουρα θα πήγαινα να αναζητήσω τα κομμάτια! Εκτός και αν δεν υπήρχε απολύτως κανένας τρόπος πρόσβασης. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Polykarpos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2007 Ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα και γω αλλά δεν ήξερα καθόλου τους δρόμους στην περιοχή οπότε...Βέβαια το μετάνιωσα που δεν προσπάθησα έστω...
Polykarpos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2007 Άσε που δεν έγινε καμία φωτογράφηση γιατί ξέχασα τη μνήμη της μηχανής οπότε το μόνο που θα έμενε ήταν τα θραύσματα μετεωρίτη
Odysseus Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2007 Είμαι σίγουρος ότι προσγειώθηκαν στο έδαφος.... Πάλι καλά. Ξέρεις, φαντάζομαι, καμιά φορά πως μπορεί να τα φέρει η τύχη ή η ατυχία. Με τέτοια ταχύτητα λόγω της επιτάχυνσης της βαρύτητας καλό είναι να πέφτουν όσο το δυνατόν πιο μακριά.
koyote Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2007 Θα πρεπει να ηταν πολυ συναρπαστικη εμπειρια!!! Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
draculas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2007 Σε παρόμοια περίπτωση, θα ξενύχτούσα μέχρι να ξημερώσει, και με το φως της μέρας θα πήγαινα να το βρω, είτε είχε δρόμους, είτε οχι..!Φοβερή εμπειρία. Αν θυμάμαι το 2001 είχε πέσει ενα στην θάλασσα, έξω απο την Καρδαμύλη (Μάνη) μόνο που εγω ήμουν αλλού, και μου το είπαν άλλοι...
Ιάκωβος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2007 Πως είστε τόσο σίγουροι ότι έπεσε στη γη και δεν κάηκε τελικά έστω και σε μικρό ύψος Αν έπεφτε τελικά δεν θα ακουγόταν κάποιος (μικρός)ήχος από την πτώση Είχα την τύχη να δω και γω κάτι παρόμοιο και μεγαλύτερο μάλιστα.Χωρίς υπερβολές είχε το μέγεθος του φεγγαριού και είχε μεγάλη λάμψη και έχω την εντύπωση όπως και οι άλλοι που ήταν μαζί μου ότι ακουγόταν ένα βουητό... Στο τέλος όμως χάθηκε πίσω από ένα βουνό και δε ξέρουμε τελικά αν έπεσε ή κάηκε Αν και νομίζω ότι κάηκε κατά την είσοδο στην ατμόσφαιρα γιατί κατά την γνώμη μου θα έπρεπε αν έπεφτε να δούμε ή κάποια λάμψη η ήχο από τη σύγκρουση...Το έχω δημοσιεύσει αυτό...Θα ψάξω να βρω που και θα το ποστάρω
Ιάκωβος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2007 Το βρήκα.... http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=3906&postdays=0&postorder=asc&start=15 Το είχα δημοσιεύσει σε ένα θέμα που είχε ανοίξει κάποιος άλλος φίλος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα