Δημήτρης Κουτρούμπας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2007 Παιδιά χρειάζομαι επιγώντος την βοηθειά σας. Βρήκα και εχω κρατήσει στο e-bay για 1 ώρα το Meade LX 200 F10 στην τιμη των 420€ συν 60 € τα μεταφορικα. Θέλω να ξέρω εάν το θεωρείτε καλή τιμη για αγορά ή να το ακυρώσω.Παρακάλώ γρήγορα γιατί θα πρέπει να δώσω έγκριση.Εχει φωτογραφία , δείχνει καινούριο.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Αναφορά στα στοιχεία του This is a Meade LX 200 F10 ratio Schmidt-Cassegrain 8" telescope. Everything you need to get started is included. The manual has step by step instructions to guide you on set up and viewing. The internal computer has a library of 64,340 space objects. Once the telescope is set up, enter the object code supplied in the manual and the telescope will automaticly locate and track it. This is a great option if you decide to do astrophotography. The telescope and accessories are in excellent condition. There is no cosmetic damage and the mirrors are clean. This telescope comes with: Field Tri-pod Go-To hand held controller Power supply Manual 2x Barlow lens 90° viewing adapter PL 6.5mm lens Super Plössl 26mm lens View finder This auction is being relisted because the winning bidder failed to pay. If you have any negitive feedback you must ask permission to bid. Thank you -------------------------------------------------------------------------------- ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ Αυτά που ο ΘΕΟΣ μας έχει δώσει πρέπει να τα σεβόμαστε , να τα προστατεύουμε και να τα αγαπάμε. ΔΕΝ μας ανήκουν , τα έχουμε όλα δανεικά!!!!!!!!!!!!
rama Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2007 Δημήτρη,Είχα ένα ίδιο παλιότερα. Εφόσον είναι σε καλή κατάσταση, το συστήνω ανεπιφύλακτα στην τιμή αυτή! Κορυφαίο εργαλείο, με μεγάλη ακρίβεια GOTO και τεράστιες δυνατότητες για οπτική παρατήρηση και φωτογράφηση.Αγγελος
Δημήτρης Κουτρούμπας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2007 rama είναι το 8''.Εχω μεταφέρει το Αγγλικό κείμενο που γράφει τα στοιχεία.Εαν θελεται να το δείτε στο e-bay ειναι στο ιταλικό e-bay γράψτε meade και θα το εμφανίσει αμέσως. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ Αυτά που ο ΘΕΟΣ μας έχει δώσει πρέπει να τα σεβόμαστε , να τα προστατεύουμε και να τα αγαπάμε. ΔΕΝ μας ανήκουν , τα έχουμε όλα δανεικά!!!!!!!!!!!!
eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2007 Δημήτρη, τα LX200 έχουν αποδείξει την αξία τους χρόνια τώρα, αλλά πρόσεχε!!! Πρέπει να είναι αυτό που είδα, σε μια πρόχειρη αναζήτηση: 400 ευρώ αρχική τιμή και 60 ευρώ μεταφορικά. Ο πωλητής είναι κινέζος γραμμένος στο ιταλικό ebay με 100% positive feedback το οποίο έχει προέλθει μονάχα από φθηνοαγορές και καμία πώληση. Τα 60 ευρώ μεταφορικά είναι ελάχιστα, ενώ δεν δέχεται paypal. H προσφορά του είναι για ... 9 τηλεσκόπια (!!!!!!!) και όχι για ένα, ενώ η φωτογραφία που χρησιμοποιεί έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν από άλλο *πραγματικό* πωλητή.Συμπέρασμα:99% για να μην πω 1000% πρόκειται για ΑΠΑΤΕΩΝΑ και φαίνεται!! Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει και τέτοιοι "κομήτες" πωλητές με αρνητικό, μηδενικό ή χαμηλό θετικό feedback συνήθως από Κίνα, Πακιστάν και Ινδία είναι συχνό και γνωστό φαινόμενο στο ebay τα τελευταία χρόνια. ΜΕΙΝΕ ΜΑΚΡΥΑ!!!Αν είναι να αγοράσεις LX200 από ebay, προτίμησε κάποιον αξιόπιστο και σοβαρό πωλητή.Φιλικά,Ηλίας.
astrovox Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2007 Δημήτρη, μακάρι να είναι αλήθεια. Απλά προσοχή διότι δύο σημεία δε μου άρεσαν: Το πουλάει σε 6 διαφορετικές δημοπρασίες.Δέχετai πληρωμή μόνο με επιταγή. Σκέψου το καλά, είναι ρίσκο. Αυτό το τηλεσκόπιο έχει πολλαπλάσια τιμή στην αγορά. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Δημήτρης Κουτρούμπας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2007 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ. Και μόνο για την εμπειρία σας , σας εμπιστεύομαι. Και μένα μου έκανε μεγάλη εντύπωση αλλά ήθελα να είμαι σίγουρος. Απέσηρα την προσφορά και το έκλεισα. ΣΑΣ ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!!!!!! ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ Αυτά που ο ΘΕΟΣ μας έχει δώσει πρέπει να τα σεβόμαστε , να τα προστατεύουμε και να τα αγαπάμε. ΔΕΝ μας ανήκουν , τα έχουμε όλα δανεικά!!!!!!!!!!!!
eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2007 Δημήτρη καλά έκανες. Είναι σίγουρο ότι ο "πωλητής" δεν θα καταγγείλει το bid retraction - αυτό έλειπε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα