elohim Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2007 Ο κρόνος σε φωτό βγαλμένη απο κινητό (sony ericsson) μέσα απο το προσοφθάλμιο...μου πήρε πολλή ώρα μέχρι να σταθεροποιήσω το χέρι μου.... Δεν θέλω γέλια μόνο.,.. Απλά είναι η πρώτη μου αστροφωτογράφηση και θα ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας... dreamers and not, do not lower the head...
Μιχάλης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2007 γελια???γιατι?μια χαρα ειναι η φωτο σου ...αλλωστε ολοι οι μεγαλοι αστροφωτογραφοι καπως ετσι ξεκινησαν... stargazeshots.com
krisgym Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2007 καλη συνεχεια φιλε μου. Φιλικα Χρηστοs.
jupiter Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2007 Δεν θέλω γέλια μόνο.,.. τώρα; scooby doobi dooo!!!!!!
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2007 Μια χαρά είναι!Από κινητό κιόλας! Καλή συνέχεια! Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
Kefalas George Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2007 Απο κινητο? Ωραιοοοοοοοοοος!!!!!!!!! Περιμενω να σχολασει ο ουρανος να συναντησω τα αστρα...
elohim Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 Ευχαριστώ η επόμενη ελπιζω να είναι με τον απαραίτητο εξοπλισμό... Ευχαριστώ και πάλι και μην ξεχνάτε.... Μην κατεβάζετε κεφάλι.... dreamers and not, do not lower the head...
0ctane Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2007 Ας βάλω και εγω τις πρωτες δικές μου ...Διας και Σεληνη...30/7/07 Αθηνα
Magicknight74 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2007 Σας επισυνάπτω και εγώ την πρώτη μου αστροφωτογραφία. Η λήψη της έγινε με την βοήθεια του Skywather Dob 8' Sonyericsson w900i, στις 23/07/2007, 23:00, Athens Grrece Πρώτη Αστοφωτογραφία ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. FRANCIS BACON
sevax Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2007 Σας επισυνάπτω και εγώ την πρώτη μου αστροφωτογραφία. Η λήψη της έγινε με την βοήθεια του Skywather Dob 8' Sonyericsson w900i, στις 23/07/2007, 23:00, Athens Grrece Παιδια συνεχιστε ετσι ξεκιναμε ολοι.Magicknight74Δοκιμασες με διαφορετικες ταχυτητες,και διαφραγματα?Εχεις καποιο προγραμμα επεξεργασιας? Δοκιμασε Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.
coursaros Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2007 Είναι η πρώτη μου προσπάθεια και εμένα για να φωτογραφίσω κάποιο ουράνιο σώμα... Προσπάθησα να κρατήσω όσο το δυνατό, πιό σταθερή την φωτογραφική μηχανή, πάνω στο τηλεσκόπιο, αλλά δεν τα κατάφερα και τόσο καλά.Δυστυχώς, δεν είναι καλά εστιασμένη, όμως, όλο και κάτι φαίνεται...
Δημήτρης Κουτρούμπας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2007 Μπράβο παιδιά. Κάθε προσπάθεια ότι αποτέλεσμα και εάν έχει είναι πάντα για καλό , μας γεμίζει γνώση , πείρα, ικανοποίηση και από τα λάθη που μπορεί όλοι μας να κάνουμε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι.Μπράβο και πάλι , καλή συνέχεια . ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ Αυτά που ο ΘΕΟΣ μας έχει δώσει πρέπει να τα σεβόμαστε , να τα προστατεύουμε και να τα αγαπάμε. ΔΕΝ μας ανήκουν , τα έχουμε όλα δανεικά!!!!!!!!!!!!
Magicknight74 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2007 Μπραβό σε όλα τα παιδιά και μια ακόμα αστροφωτογραφία μου, που μοιράζομαι μαζί σας ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. FRANCIS BACON
Υπατία Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2007 Τράβηξα και 'γω 2 φωτογραφίες με μεγέθυνση 30x και την κάμερα του κινητού μου πάνω στον προσοφθάλμιο.
Υπατία Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2007 Δεν τις έχω επεξεργαστεί στον υπολογιστή, όποιος θέλει ας τις βελτιώσει.
Υπατία Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2007 Οι ίδιες φωτογραφίες σε μεγάλη μεγέθυνση μέσω του κινητού μου.
bouzaras Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2007 Υπατία, άγγιξες την τελειότητα!!!!! Ο Τζων Ρόμπαξ θα φάει το καπέλο του!!! Αντε να τις χιλιάσεις!!!!! Κοιτώντας ψηλά και μακριάhttp://astronomy.bouzaras.info
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα