seti Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2007 Σκεφτομαι με βαρια καρδια να πουλησω το 6''τηλεσκοπιο μου, θελω κατι πιο ευκολομεταφερομενο.
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2007 Θες να πουλήσεις αυτό το θηρίο Ελπίζω να κάνεις πλάκα
seti Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2007 nick να εισαι καλα, με εμψυγχωνειs αφανταστα,υπαρχει το αλλα ομωs που γραφω .
dimidour Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2007 Μπορείς πάντα να πάρεις και ένα δεύτερο μικρότερο και να κρατήσεις και το bresser που θα ήταν πολύ κρίμα να το πουλήσεις... Και εγένετω φως....
seti Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2007 Μου φαινετε οτι γνωριζεται καλα το τηλεσκοπιο μου, για το εστιακο του μηκοs,τι ξερεται;Προκαταβολικα ευχαριστω.φιλικα seti
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2007 Μου φαινετε οτι γνωριζεται καλα το τηλεσκοπιο μου,οποτε δεν σαs κρυβω οτι ειχα και μια υπονοια για το μικρο εστιακο του μηκοs,τι ξερεται;Προκαταβολικα ευχαριστω.φιλικα seti Το μικρό εστιακό του μήκος (760 mm) σου δινεί πολύ ευρύ πεδίο (οπότε η παρατήρηση μεγάλων αντικειμένων όπως το Νεφέλωμα της Δαντέλας η της Βορείου Αμερικής γίνεται πολύ εύκολη υπόθεση) και σε συνδυασμό με το πολύ καλό διαμέτρημα που έχει (6"), μπορείς να δεις πολλά πράγματα Το εν λόγο τηλεσκόπιο λίγο διαφέρει σε απόδοση απο ενα 8" κατοπτρικό οπότε και φαντάζεσαι σε σκοτεινό ουρανό τι μπορεί να κάνει !
seti Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2007 Thanks you nick τρεχω γρηγορα για μοτερ,και αλλα καλουδια
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2007 Παρακαλώ, απλά χαίρομαι που σε έφερα "στα λογικά σου"! Μάλιστα τώρα με έβαλες σε σκέψεις.Καιρό τώρα ψάχνω ενα φορητό διαθλαστικό να το έχω σαν δεύτερο τηλεσκόπιο, και η αγορά αυτού του συγκεκριμένου bresser πάνω σε μια αλταζιμουθιακή στήριξη δεν είναι καθόλου κακή ιδέα!
seti Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2007 Τα πνευματα συναντιουνται Αστροπαρατηρηση απο Σουνιο(Ναο του Ποσειδωνα) ουρανοs xωριs φωτορυπανση,Με οδηγο των Ανταρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα