Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Μπορείς πάντα να πάρεις και ένα δεύτερο μικρότερο και να κρατήσεις και το bresser που θα ήταν πολύ κρίμα να το πουλήσεις...
Και εγένετω φως....
Δημοσιεύτηκε
Μου φαινετε οτι γνωριζεται καλα το τηλεσκοπιο μου, για το εστιακο του μηκοs,τι ξερεται;Προκαταβολικα ευχαριστω.φιλικα seti :D
Δημοσιεύτηκε
Μου φαινετε οτι γνωριζεται καλα το τηλεσκοπιο μου,οποτε δεν σαs κρυβω οτι ειχα και μια υπονοια για το μικρο εστιακο του μηκοs,τι ξερεται;Προκαταβολικα ευχαριστω.φιλικα seti :D

Το μικρό εστιακό του μήκος (760 mm) σου δινεί πολύ ευρύ πεδίο (οπότε η παρατήρηση μεγάλων αντικειμένων όπως το Νεφέλωμα της Δαντέλας η της Βορείου Αμερικής γίνεται πολύ εύκολη υπόθεση) και σε συνδυασμό με το πολύ καλό διαμέτρημα που έχει (6"), μπορείς να δεις πολλά πράγματα :!: Το εν λόγο τηλεσκόπιο λίγο διαφέρει σε απόδοση απο ενα 8" κατοπτρικό οπότε και φαντάζεσαι σε σκοτεινό ουρανό τι μπορεί να κάνει !

Δημοσιεύτηκε
Παρακαλώ, απλά χαίρομαι που σε έφερα "στα λογικά σου"! :mrgreen: Μάλιστα τώρα με έβαλες σε σκέψεις.Καιρό τώρα ψάχνω ενα φορητό διαθλαστικό να το έχω σαν δεύτερο τηλεσκόπιο, και η αγορά αυτού του συγκεκριμένου bresser πάνω σε μια αλταζιμουθιακή στήριξη δεν είναι καθόλου κακή ιδέα! :-k
Δημοσιεύτηκε
Τα πνευματα συναντιουνται :cheesy: Αστροπαρατηρηση απο Σουνιο(Ναο του Ποσειδωνα) ουρανοs xωριs φωτορυπανση,Με οδηγο των Ανταρη.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης