Jump to content

Ερευνητής 8Χ50: Ένα πολύτιμο (ανεκτίμητο) βοήθημα


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και 100 αστέρες να υπάρχουν στο πεδίο του ερευνητή και ανάποδα να είναι, η όπως τέλος πάντων και να παρουσιάζονται, πρόβλημα δεν υπάρχει όταν έχουμε τους σωστούς χάρτες ώστε να μπορούμε να ταυτίζουμε το πεδίο που βλέπουμε στον ερευνητή με τον χάρτη.

Αυτό είναι μια αρχή που πρέπει να εφαρμόζεται από όλους όσους έχουν ή πρόκειται να χρησιμοποιήσουν μελλοντικά ερευνητές.

Έτσι γίνεται φανερό, πως το πρόβλημα δεν εντοπίζεται στον ερευνητή που δείχνει ανάποδα, αλλά στον παρατηρητή που δεν τον αξιοποιεί σωστά, και προτιμά να δυσκολεύει την παρατήρησή του, ιδιαίτερα μέσα από την πόλη, χρησιμοποιώντας red dot κ.α. και πιο πολύ οι αρχάριοι παρατηρητές που σχεδόν το πρόβλημα γι αυτούς είναι αξεπέραστο.

The stars that have most glory, have no rest.

www.spartastronomy.gr

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Παιδιά δοκιμάστε την τεχνική που λέει ο Παναγιώτης(drakulas) στον Δία.Θα δείτε πόσο εύκολο είναι μια κ είναι λαμπρός.Μετά σε ενάν λιγότερο λαμπρό αστέρα κ σε 10 λεπτάκια θα έχετε βρεί το κόλπο.Το κυριότερο είναι να βλέπετε μόνο τον σταυρό μέχρι να πάτε κοντά στον στόχο
Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Ναι, η τεχνική πιάνει. Πράγματι ξεκινώντας με ευκολότερους στόχους συνηθίζεις και βρίσκεις άκρη και σε δυσκολότερους. Είναι θέμα συνήθειας.
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Μπράβο Υπατία.Βλέπω πως έχεις μεγάλη όρεξη.

Για να δείτε κ οι υπόλοιποι πόσο εύκολο είναι σας λέω πως εγώ το μόνο που είχα ακούσει ήταν πως κοιτάμε με τα δύο μάτια.Τα υπόλοιπα τα βρήκα μόνος μου.Ο Παναγιώτης (draculas) ούτε καν το είχε ακούσει.Το ανακάλυψε μόνος του.

Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης