Μιχάλης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2007 Την σειρα την δινει το νεο τευχος που ηδη ομως κυκλοφορει.Ειναι το τευχος 129 Αυγουστος-Σεπτεμβριος. Παντως το πρωτο απο τα dvd που προλαβα να δω (αφου μολις τωρα τα πηρα) ειναι πραγματικα πολυ καλο! thanks stargazeshots.com
astrovox Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 Εγώ το είδα σήμερα σε διαφήμιση στην τηλεόραση. Συνεπώς θα υπάρχουν ακόμα, όσοι δεν τα έχουν ας τα πάρουν!! «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
vroxh Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 μολις εφυγε ο μπαμπας μου για να παει να το βρει! (πολυ χαιρομαι που συμετεχω σε αυτο το φορουμ! πιστευω θα μαθω πολλα! ) edit: μολις εφτασε ο μπαμπας μου! αυτη την στιγμη την εχω στα χερια μου! λοιπον παω να την δω! τα λεμε! No confundas mi postura, soy ateo y no creo en ningun dios,no diferencio a las personas por su raza, su cultura o su mierda de religion!16/5/09
astrovox Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 Πάντως για αυτή η σειρά, που προφανώς έχει μείνει στο απόθεμα των εκδόσεων Λαμπράκη, έχει αγοραστεί σε διάφορες τιμές! Αρχικά 7x τιμή περιοδικού, μετά με 7x κυριακάτικες εφημερίδες και τώρα, οι τελευταίοι και τυχεροί, απλά με ένα περιοδικό!! Καμιά φορά είναι προτιμότερο να μη βιάζεσαι φαίνεται!! «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
bouzaras Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 "Παίζει" μάλλον αναλόγως με το περιεχόμενο. Οταν πρόκειται για κάτι λιγότερο εμπορικό (δηλαδή οτιδήποτε άλλο από τσόντες και ...ποιοτικές βιντεοταινίες δεκαετίας 80 με Ταμτάκο, Ψάλτη κ.α.) τους μένει ως απόθεμα αφού γυρνά με τα επιστρεφόμενα, από τα πρακτορεία Τύπου. Μετά, συνήθως ο ίδιος εκδοτικός οργανισμός το "πασάρει" με άλλα έντυπα π.χ. δισκάκια που είναι σειρά σε εφημερίδα, μπαίνουν σε εβδομαδιαίο περιοδικό τηλεόρασης κ.ο.κ. μέχρι να τελειώσει το στοκ. Αυτό πάντως δεν έχω δει να γίνεται στη Καθημερινή, που έχει άψογης ποιότητας ντοκυμαντέρ, όχι στοκατζίδικα (π.χ. BBC) και φυσικά για μια και μόνη φορά, χωρίς αυτές τις "ανακυκλώσεις" (που στην προκειμένη περίπτωση ήταν για καλό). Απλώς αισθανόμαστε ολίγον τι μ........ εμείς που δώσαμε 7 * 3,5 ίσον 25 περίπου ευρώ τότε, ενώ το ξαναδίνουν με 7 ευρώ τώρα. Τέλος πάντων το έξοδο για την γνώση είναι από τα πιο δίκαια έξοδα, μακάρι όλες οι προσφορές εφημερίδων και περιοδικών να ήταν σε αυτό το επίπεδο. Κοιτώντας ψηλά και μακριάhttp://astronomy.bouzaras.info
vroxh Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 ειδα το πρωτο επισοδιο πριν απο λιγο! ηταν παρα πολυ ωραιο! αρκετα βατα και ο τροπος που τα περιγραφει μου αρεσει πολυ! το μονο που δεν μου αρεσε ηταν οι υποτιτλοι που μετα τα πρωτα 5 λεπτα τους εξαφανισα... οχι μονο δεν ηταν σωστοι αλλα σε αποσπουν και απο την εικονα... παω να δω αλλο ενα επισοδιο και ερχομαι με νεα σχολια... =P No confundas mi postura, soy ateo y no creo en ningun dios,no diferencio a las personas por su raza, su cultura o su mierda de religion!16/5/09
filiatra Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 . Απλώς αισθανόμαστε ολίγον τι μ........ εμείς που δώσαμε 7 * 3,5 ίσον 25 περίπου ευρώ τότε, ενώ το ξαναδίνουν με 7 ευρώ τώρα. Τι να πω κ εγώ που τα πήρα απο περιοδικό?7χ δε θυμάμαι. Ασε το περίμενε κάθε μήνα. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 Α, μην ανησυχείτε, υπάρχουν και χειρότερα! ΚΑΙ απο το μηνιαίο τα μάζεψα, ΚΑΙ από την εβδομαδιαία εφημερίδα για δεύτερα, και μάλλον θα τα πάρω πάλι για να ολοκληρωθεί ο κύκλος! Πάντως το σταυρό μας να κάνουμε ( ) που γίνονται τέτοιες προσπάθειες από τον τύπο..Ρε μπας και είδανε πως είμαστε εδώ μέσα 3.000 άτομα και "άνοιξαν πόρτες"?? Για να βγαίνουν τρίτη φορά κάτι συμβαίνει... ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
bouzaras Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 Τελικά από ότι βλέπω κάνει χρυσές δουλειές ο ΔΟΛ με τους ερασιτέχνες αστρονόμους, ο καθένας εξασφάλισε δυο και τρεις κόπιες!! Πλάκα - πλάκα, εμείς αφήνουμε πιο πολλά λεφτά από αυτούς που παίρνουν δισκάκια με τσόντες και σκυλοτράγουδα αλλά οι τύποι δε το έχουν καταλάβει ακόμη! Θα πρέπει μάλλον να συνασπιστούμε και να τα ζητάμε μαζικώς σε καλύτερες τιμές... :twisted: Κοιτώντας ψηλά και μακριάhttp://astronomy.bouzaras.info
japetus Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13, 2007 Για να βγαίνουν τρίτη φορά κάτι συμβαίνει... Οντως κατι συμβαινει.... Δεν μπορεσαν να πιστεψουν το χαμηλο ποσοστο απορροφησης που ετυχε η πρωτη εκδοση απο το αγοραστικο κοινο και προσπαθουν να διώξουν το στοκ που κανανε απο λαθος προγραμμτισμο του τμηματος μαρκετιγκ με επαναπροσφορα του δυο και τρεις φορες.....
Anyone_anywhere Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2007 Παντως δεν πιστευω να πειραξε η επανακυκλοφορια της σειρας σε οσους απο μας αποφασισαν να την παρουν δευτερη ή και τριτη φορα. Τα 8.5 ευρω για το περιοδικο και τα 13 επεισοδια ηταν απιστευτα μικρο ποσο σε σχεση με την ενημερωτικη και συλλεκτικη σημασια της σειρας Κοσμος. Πραγματικα πρωτοποριακη κινηση και προσωπικα ευχαριστω τον Δ.Ο.Λ. που εδωσε εκ νεου στο κοινο αυτη τη σειρα. www.myspace.com/astrovoxgr
ptolemaios Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2007 πραγματι και εγω ειχα παρει τα dvd απο το βημα.Σιγουρα επρεπε να περιμενεις καθε κυριακη και κτλ και νομιζω οτι αυτο ηταν κυριως το σπαστικο ενω τωρα με ενα σμπαρο(hitech) εφτα τρυγωνια!!! υ.γ. τελικα το discovery and science εχει σταματησει;και αν ναι ξερει κανεις γιατι; ηταν πολυ καλο περιοδικο κατ εμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα