Μιχάλης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2009 Εννοείται ότι θα έχουμε μεγάλα μεγέθη, είναι τα πιο δημοφιλή!! εππππππ.....αν και ο Δ.Μ.Σ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ κοκκινο(28... ή 95 κιλα) οχι ΔΝ θα φορεσω XL αλλα απλα L γι αυτο αρχιζω διαιτα!!! stargazeshots.com
elli Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2009 Πωπω!Νομίζω οτιμεχρι να τελειώσουν οι πανελλήνιες αν συνεχίσω έτσι θα χρειαστώ και εγώ L! Astronomy compels the soul to look upwards and leads us from this world to another. Plato http://http://nightskyastro.blogspot.com/
ourania Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2009 elli μην ανησυχείς μαζί θα τις παραγγείλουμε
pierios Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2009 Επειδή το "άθλημα" είναι νυκτερινό, κάπως θα πρέπει να μας αναγνωρίζουν την ημέρα. Η κυκλοφορία του Τ- shirt κρίνεται αναγκαία!!! Θα γίνεις καλύτερος όταν δεις πόσο μικρός είσαι!!!
koyote Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2009 Αυτη τη φορα θα παρω κι εγω T-shirt!!!Μετα την ολυμπιαδα,θελω να εμπλουτισω τη αστρονομικη συλλογη μου απο ρουχα Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
astrovox Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2009 Κύριε Αντρέα πότε περίπου θα έχουμε ενημέρωση σχετικά με τις λεπτομέρειες (μεγέθη, χρώματα κτλ. ) ? Πιστεύω πως θα τα καταφέρω όλο εντός Μαϊου για να το έχετε όλο το καλοκαίρι. Σας ενημέρωσα από νωρίς για να είστε έτοιμοι! «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Βασίλης_Μ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2009 Ωραίος.... μπράβο Αντρέα και σε ευχαριστούμε. Έχασα την προηγούμενη εκτύπωση.... μην χάσω και αυτή.... Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. Arthur C. Clarke http://vip-digital-imaging.blogspot.com
Alexander Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2009 Ωραία Κι εγώ θα πάρω μιας και την προηγούμενη φορά δεν το είχα μάθει εγκαίρως. Είμαστε ταξιδιώτες που πάνω στη Γη διασχίζουν το διάστημα, σαν επιβάτες πάνω σε πλοίο, και πολλοίαπό εμάς δε νογάμε κανένα μέρος του σκάφους πέρα από την καμπίνα όπου καταλύουμε.S.P. Langley
titi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2009 μεσα και εγω και αν εχει και για την 2χρονη κορουλα μου ακομα καλυτερα... Υ.Γ. ο συζυγος αν θελει μπλουζακι θα πρεπει να συνεισφερει οικονομικα για το πρωτο μου τηλεσκοπιο. αλλιως δεν εχει... " αν θελεις να γινεις πραγματικος επιστημονας πρεπει να σκεφτεσαι τουλαχιστον μιση ωρα την ημερα με τροπο αντιθετο απο τους συναδελφους σου "Albert Einstein
ΜΟΥΣΟΚΛΗΣ ΧΕΙΡΩΝΙΟΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2009 Χαμός έγινε με τα μπλουζάκια… και όχι άδικα…Με πείσατε, θα πάρω και εγώ δύο σε περτικαλί… Αν η νέα εκτύπωση θα έχει και για 6χρ. πειράζει να τα κάνουμε τρία; Αντρέα περιμένω νεότερα… ...κοσμοκράτωρ σφαιρηδόν ελισσόμενος περι γαίαν, οίκε θεών μακάρων, ρόμβου δίνησιν οδεύων... (Απόσπασμα ορφικού ύμνου ΟΥΡΑΝΟΥ)
ASTRONOMOS1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2009 ...και εγώ είμαι μέσα...μιας κ πέρσι το πήρα αργά χαμπάρι
Κατερινα Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2009 Κύριε Ανδρέα, πάλι από την πίσω πλευρά, θα βάλετε τη στάμπα την "καλή"; Σας παρακαλώ, σκεφθείτε σοβαρά τους έχοντες μακριά μαλλιά...Γιατί όπως έλεγε και ο ποιητής " επί τους ώμους της χυτή κατέρρεεν η κόμη..." (και προσθέτω εγώ) .... και τίποτις δεν φαίνονταν από τη σταμπαδούρα! Σας ευχαριστώ που θα το σκεφθείτε.
Dimitris M. Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2009 “Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is to not stop questioning.” ― Albert Einstein
astrovox Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2009 Θα κάνω ό,τι μπορώ!! «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2009 Φέτος θα τυπωθούν σε νέο επετειακό σχέδιο για τα 10 χρόνια του AstroVox. Λεπτομέρειες για σχέδιο, χρώματα μεγέθη και τιμές αναμείνατε σύντομα! Είπαμε "σύντομα" και κοντεύουν 2 μήνες. Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι γίνεται κύριε Υβ Σαιν Λωράν; Αργεί η καλοκαιρινή κολεξιόν; Δημήτρης
astrovox Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2009 Εχεις δίκιο Δημήτρη, έχω αργήσει να το τακτοποιήσω καθώς έτρεχα πολύ το τελευταίο διάστημα «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2009 Εχεις δίκιο Δημήτρη, έχω αργήσει να το τακτοποιήσω καθώς έτρεχα πολύ το τελευταίο διάστημα Χαλαρά φιλαράκο, πλάκα κάνω ναι; Απλά το είδα μπροστά μου και αναρωτηθηκα...ΦιλικάΔημήτρης Δημήτρης
ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΛΕΩΝ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2009 Να εχουμε στη Κινα κανενα μπλουζακι αστροβοξ. Η αστρονομια μας βοηθαει να κοιταμε ψηλα. www.astrotheory.gr
kookoo_gr Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2009 θα υπαρξει ανακοινωση οταν ειναι ετοιμα; Φιλικά Κώστας http://www.astrobin.com/users/kookoo_gr/
messier88 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2009 eeee....andrea thelw kai egw mplouzaki!!!!!!!!
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2009 Και εγώ που είχα καιρό να μπω πίστευα ότι τα έχασα.. Αντρέα και γω θέλω 2.. όταν βγουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα