Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

:D Θα έρθω Πάρνωνα 11/12-8 με το C8 και λοιπό εξοπλισμό camping, και θέλω να φέρω και το mtb.

Η περιοχή ενδείκνυται [-o< ? Το δάσος [-o< έχει μονοπάτια προσβάσιμα με ποδήλατο? Φέρνει κανείς άλλος ποδήλατο συνήθως?

Υπάρχει διάθεση για downhill, northride, μέχρι και ανηφορίτσα (με διαλείμματα :lol: ), και αν υπάρχει και παρέα ακόμα καλύτερα!

Να το φέρω?

Κώστας

Δημοσιεύτηκε

Αναλυτικά μπορεί να στα πει ο rama όμως πέρυσι υπήρχαν καμιά δεκαριά ποδήλατα!!

(για του λόγου το αληθές δες εδώ:

http://www.astrovox.gr/forum/album_pic.php?pic_id=2359 )

Εγινε και μια μεγάλη βόλτα (στην οποία δεν πήγα). Εννοείται να το φέρεις!!

«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Δημοσιεύτηκε
:D Θα έρθω Πάρνωνα 11/12-8 με το C8 και λοιπό εξοπλισμό camping, και θέλω να φέρω και το mtb.

Η περιοχή ενδείκνυται [-o< ? Το δάσος [-o< έχει μονοπάτια προσβάσιμα με ποδήλατο? Φέρνει κανείς άλλος ποδήλατο συνήθως?

Υπάρχει διάθεση για downhill, northride, μέχρι και ανηφορίτσα (με διαλείμματα :lol: ), και αν υπάρχει και παρέα ακόμα καλύτερα!

Να το φέρω?

Κώστας

Το ξενυκτη θα το αντεξης μετα? =D>

Δημήτρης Γκιώνης.

Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα. :shock:

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους! :D

Τελικά τι θα γίνει?

Ποιοί καλοί θα ανέβουν (ανεξαρτήτως καιρού μιας και είναι νωρίς) στον Πάρνωνα στις 10-11/08 ??

Εγώ πάνω θα είμαι, μου έλλειψαν τα τοπικά σουβλάκια!! :mrgreen:

ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
Δημοσιεύτηκε

καλησπέρα σε όλους!!

ρε παιδια θέλω να έρθώ πάρνωνα αλλα θα ειναι η πρώτη φορά και δεν ξέρω πώς λειτουργεί το σκηνικο???

πχ

-ποιο ειναι το σημειό συνάντησης?

-τι γίνεται με την διαμονη?

και διάφορα άλλα διαδικαστικά!!!

απο που θα ενημερωθώ?

ευχαριστώ!!! :D :D :D

Δημοσιεύτηκε

Και μια και θα΄μαστε εκεί το Π/Σ/Κ να δώσουμε και ένα σαιτ για τον καιρό που θα έχει το τριήμερο εκείνο.Αν και δεν μας τα λέει καλά γιατί θα έχει κάποιες νεφώσεις Παρασκευή βράδυ και Σάββατο.Ελπίζω να κάνουνε λάθος.:mrgreen: :mrgreen:

http://www.freemeteo.com/default.asp?pid=23&la=2&lcS=3&gid=255727

Δημοσιεύτηκε
καλησπέρα σε όλους!!

ρε παιδια θέλω να έρθώ πάρνωνα αλλα θα ειναι η πρώτη φορά και δεν ξέρω πώς λειτουργεί το σκηνικο???

πχ

-ποιο ειναι το σημειό συνάντησης?

-τι γίνεται με την διαμονη?

και διάφορα άλλα διαδικαστικά!!!

απο που θα ενημερωθώ?

ευχαριστώ!!! :D :D :D

Κοιτα και αυτο http://astronomia.org.gr/wordpress/ :)

Δημήτρης Γκιώνης.

Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα. :shock:

Δημοσιεύτηκε

Σημαντικό κείμενο το τελευταίο που υπάρχει στο blog της ΕΑΕ. Αφορμή αποτέλεσε η παραβίαση κάποιων κανόνων που διέπουν την παρατήρηση, κατά την συνάντηση του Ιουλίου, από μεμονωμένους συμμετέχοντες, οι οποίοι ατυχώς δεν γνώριζαν σχετικά.

Μην σας κάνουν εντύπωση, όσοι φίλοι είστε νέοι στο χώρο, τα πολλά «απαγορεύεται». Δεν δεσμεύουν όποιον πραγματικά ενδιαφέρεται να γευτεί το μεγαλείο του σκοτεινού ουρανού. Αντίθετα, θα έλεγα, τον εξασφαλίζουν. Είναι λογικό όταν μια εκδήλωση λαμβάνει μεγαλύτερες διαστάσεις, όπως είναι αυτή του Πάρνωνα και προσέρχονται καινούργια άτομα, χωρίς προηγουμένως να έχουν ενημερωθεί επαρκώς, να συμβαίνουν αυτά. Γιαυτό και η ΕΑΕ, που έχει την ευθύνη της διοργάνωσης, «νομοθετεί» τους ήδη γνωστούς για εμάς τους παλαιότερους άγραφους κανόνες. Η νυκτερινή παρατήρηση γίνεται κάτω από συγκεκριμένες οδηγίες και όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, οφείλουν να τις ακολουθούν. Για παράδειγμα, μια δέσμη λευκού φωτός αυτοκινήτου, που αφήνει κάποιος αμελής μέσα στο χώρο της παρατήρησης φεύγοντας στα μισά της, καταστρέφει ακαριαία την νυχτερινή όραση (eye adoption) όλων των άλλων, που απαιτείται για να αποκατασταθεί τουλάχιστον μισή ώρα παραμονής μέσα στο σκοτάδι. Και δεν χρειάζεται να σας πω τι συμβαίνει στις λήψεις όσων εκείνη την ώρα φωτογραφίζουν…

Φιλικά

PapGeo

Δημοσιεύτηκε

Ναι, ανεβαίνει κανονικά αυτοκίνητο και αν δε στρίψεις αριστερά για να μπεις στο χώρο παρατήρησης, μετά από 200-300 μέτρα φτάνεις στο καταφύγιο!

Και μη ξεχνέτε, προσοχή στα φώτα! Αν χρειαστείτε βοήθεια ρίξτε μια φωνή να έρθει κάποιος με κόκκινο φακό..

ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
Δημοσιεύτηκε
Θα έρθουμε και από Πάτρα-Ωρίωνα 12-13 άτομα στην εξόρμηση! Tα λέμε πάνω παιδιά, καλά να περάσουμε! :mrgreen:

Φιλικά,

Παναγιώτης Αντωνόπουλος

Δημοσιεύτηκε

Στην καλύτερη εξόρμηση θα λείπω... :( :cry:

Παρηγοριέμαι που ο λόγος είναι άλλη αστρονομική εκδήλωση :roll:

"Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης

"Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης

www.a-polaris.org

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης