paranoia Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2007 Γεια σε όλους, Ειμαι νεα στο φορουμ με ενδιαφερον στην αστρονομια αλλα δυστηχως ειμαι μαθητρια. Λεω δυστηχως γιατι απο το σχολειο δεν μποουμε να μαθουμε αρκετα πραγματα. Υπαρχουν καθηγητες που ξερουν αλλα δεν υπαρχουν ουτε οι ωρες ουτε η διαθεση απο τους μαθητες κυριως. Το οτι θα κατσω μονη μου να μαθω περισσοτερα για την αστρονομια ειναι σιγουρο αλλα θελω να προτεινω στους καθηγητες μου μολις ανοιξουν τα σχολεια καποιο προγραμμα σχετικο. Εχετε να μου προτεινετε τιποτα; "Κι εσείς άστρα, αιώνες τώρα κάτι θέλετε να μας πείτε, μα σε λίγο ξημερώνει και δεν προφταίνουμε να μάθουμε" Τάσος Λειβαδίτης, Μικρό βιβλιο για μεγάλα όνειρα
ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΛΕΩΝ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2007 Ψαξε λιγο σε παλιοτερες σχετικες συζητησεις,κατι θα βρεις. Η αστρονομια μας βοηθαει να κοιταμε ψηλα. www.astrotheory.gr
bouzaras Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2007 Παράνοια Εξαιρετικό παρατσούκλι!! Κάποιος είπε το εξής: "ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΦΛΟΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΨΕΙΣ" Το σχολείο σου δίνει κάποιες βασικές γνώσεις για να κάνεις ένα ξεκίνημα στη ζωή σου. Δε μπορεί να σου δώσει τα πάντα. Τα υπόλοιπα θα τα αναζητήσεις εσύ. Ετσι γίνεται. Γυρνώντας σχεδόν 2 δεκαετίες πίσω, στο μάθημα της Αστρονομίας (μας το δίδασκε ένας καλός Φυσικός) μαθαίναμε πως ο Δίας (αν θυμάμαι καλά) είχε τόσους δορυφόρους. Ελα μου όμως που εγώ είχα ψάξει κι είχα βρει πριν μερικές ημέρες ένα δημοσίευμα εφημερίδας που έλεγε πως ανακαλήφθηκε ακόμη ένα φεγγάρι, άρα τα ήδη γνωστά φεγγάρια είχαν γίνει "τόσα" + 1. Σύμφωνα λοίπόν με τη διδακτέα ύλη και με της γνώσεις του καθηγητή μου ήμουν λάθος! Μάταιες οι προσπάθειες που κατέβαλα για να τον πείσω για την ορθότητα του δημοσιεύματος, εκείνος επέμενε στην ύλη του βιβλίου (το οποίο φυσικά είχε γραφτεί χρόνια πριν ενώ εγώ αναφερόμουν σε ανακάλυψη λίγων εβδομάδων). Αν θες να μάθεις, πρέπει να κοπιάσεις. Σκέψου πως πριν μερικά χρόνια εμείς δεν είχαμε και το διαδίκτυο και για τις όποιες αναζητήσεις μας τρέχαμε σε βιβλιοθήκες, περιοδικά, εφημερίδες κ.ο.κ. με το ανάλογο κόστος σε κόπο, χρόνο και χρήμα ενώ σήμερα βρίσκουμε τα πάντα με ένα κλικ. Κοιτώντας ψηλά και μακριάhttp://astronomy.bouzaras.info
paranoia Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2007 ευχαριστω για τις συμβουλες! Ναι αυτο με το σχολειο το εχω καταλαβει απο πρωτο χερι! Βεβαια η σταθερη υλη για το διαγωνισμο ειναι το βιβλιο του σχολειου και ας εχει καποια πραγματα ξεπερασμενα! Η ιδεα μου ήταν μηπως κανουμε κανενα προγραμματακι σαν αυτα που γινονται συνηθως με την περιβαλλλοντικη ετσι και με την αστρονομια ωστε οι κατοικοι του νησιου μας να αποκτησουν λιγο περισσοτερο ενδιαφερον για την αστρονομια. Να φανταστειτε ουτε συλλογο δεν εχουμε και σκευτομστε εγω με μι φιλη μου να κινητοποιηθουμε γι αυτο με τη βοηθεια ενος μεγαλυτερου. "Κι εσείς άστρα, αιώνες τώρα κάτι θέλετε να μας πείτε, μα σε λίγο ξημερώνει και δεν προφταίνουμε να μάθουμε" Τάσος Λειβαδίτης, Μικρό βιβλιο για μεγάλα όνειρα
terring Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2007 Γυρνώντας σχεδόν 2 δεκαετίες πίσω, στο μάθημα της Αστρονομίας (μας το δίδασκε ένας καλός Φυσικός) μαθαίναμε πως ο Δίας (αν θυμάμαι καλά) είχε τόσους δορυφόρους. Ελα μου όμως που εγώ είχα ψάξει κι είχα βρει πριν μερικές ημέρες ένα δημοσίευμα εφημερίδας που έλεγε πως ανακαλήφθηκε ακόμη ένα φεγγάρι, άρα τα ήδη γνωστά φεγγάρια είχαν γίνει "τόσα" + 1. Σύμφωνα λοίπόν με τη διδακτέα ύλη και με της γνώσεις του καθηγητή μου ήμουν λάθος! Μάταιες οι προσπάθειες που κατέβαλα για να τον πείσω για την ορθότητα του δημοσιεύματος, εκείνος επέμενε στην ύλη του βιβλίου (το οποίο φυσικά είχε γραφτεί χρόνια πριν ενώ εγώ αναφερόμουν σε ανακάλυψη λίγων εβδομάδων).ΈΛΕΟΣ "Μην κρατάτε τις πύλες του πνεύματος σας κλειδωμένες, αλλά ούτε και διάπλατα ανοιχτές" Τσαρλς Φορτ
vroxh Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2007 Γυρνώντας σχεδόν 2 δεκαετίες πίσω, στο μάθημα της Αστρονομίας (μας το δίδασκε ένας καλός Φυσικός) μαθαίναμε πως ο Δίας (αν θυμάμαι καλά) είχε τόσους δορυφόρους. Ελα μου όμως που εγώ είχα ψάξει κι είχα βρει πριν μερικές ημέρες ένα δημοσίευμα εφημερίδας που έλεγε πως ανακαλήφθηκε ακόμη ένα φεγγάρι, άρα τα ήδη γνωστά φεγγάρια είχαν γίνει "τόσα" + 1. το βιβλιο της αστρονομιας λεει οτι ο κρονος εχει 22 φεγγαρια! No confundas mi postura, soy ateo y no creo en ningun dios,no diferencio a las personas por su raza, su cultura o su mierda de religion!16/5/09
bouzaras Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2007 Ηλία Και σήμερα συμβαίνουν ανάλογα περιστατικά (ασχετοσύνης), ειδικά στο μάθημα Πληροφορικής, έχω επαγγελματική σχέση με το χώρο και το γνωρίζω από πρώτο χέρι! Βροχή Και το βιβλίο Ιστορίας σίγουρα θα λέει πως οι κατακτήσεις των Ελλήνων και του Μ. Αλεξάνδρου φθάνουν μέχρι την Ινδία, ελπίζω μόνο να μη διδάσκουν κάποιοι πως πρωθυπουργός της Ελλάδας είναι ο Γκάντι! Κοιτώντας ψηλά και μακριάhttp://astronomy.bouzaras.info
paranoia Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12, 2007 Μια φορα ειχα ακουσει το εξης απο ενα καθηγητη μου: Οσο πιο μικρο ειναι ενα αστερι τοσο πιο γρηγορα πεθαινει γιατι δεν μπορει να αντεξει μεσα στο πολυδιαστατο συμπαν! Και αν παμε να τους πουμε κ τιποτα λενε οτι αυθαδιαζουμε κιολας! "Κι εσείς άστρα, αιώνες τώρα κάτι θέλετε να μας πείτε, μα σε λίγο ξημερώνει και δεν προφταίνουμε να μάθουμε" Τάσος Λειβαδίτης, Μικρό βιβλιο για μεγάλα όνειρα
Odysseus Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12, 2007 Μια φορα ειχα ακουσει το εξης απο ενα καθηγητη μου: Οσο πιο μικρο ειναι ενα αστερι τοσο πιο γρηγορα πεθαινει γιατι δεν μπορει να αντεξει μεσα στο πολυδιαστατο συμπαν! Και αν παμε να τους πουμε κ τιποτα λενε οτι αυθαδιαζουμε κιολας! Μη δίνεις σημασία κι άφηνέ το να περνάει έτσι. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Το ξέρω ότι δεν είναι ότι πιο σωστό, αλλά δεν μπορείς να τους αλλάξεις μυαλά.Και στο Λύκειο με τα Αγγλικά είχα το ίδιο πρόβλημα, όταν μερικές καθηγήτριες σε έκαναν να ξεχάσεις κι αυτά που ήξερες. Και αργότερα όταν σπούδαζα ειδικότητα σχετική με την πληροφορική, καθηγητές που μας έκαναν μάθημα χρήσης υπολογιστών, δεν ήξεραν τι τους γινόταν. Να σκεφτείς ότι εμείς που σπουδάζαμε ειδικότητες τεχνικής φύσης (hardware, δίκτυα, διαχείριση συστημάτων κλπ.) πολλές φορές τους διορθώναμε.
paranoia Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2007 Αυτο ειναι αληθεια... Δεν περιμενω βεβαια και πολλα απο εκεινουςΣτο κατω κατω αν δεν εχουν την τρελα του αστρονομου δεν ειναι υποχρεωμενοι να ασχοουνται Τουλαχιστον ομως ας μην αποθαρυνουν κ εμας... "Κι εσείς άστρα, αιώνες τώρα κάτι θέλετε να μας πείτε, μα σε λίγο ξημερώνει και δεν προφταίνουμε να μάθουμε" Τάσος Λειβαδίτης, Μικρό βιβλιο για μεγάλα όνειρα
Odysseus Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2007 Αυτο ειναι αληθεια... Δεν περιμενω βεβαια και πολλα απο εκεινουςΣτο κατω κατω αν δεν εχουν την τρελα του αστρονομου δεν ειναι υποχρεωμενοι να ασχοουνται Τουλαχιστον ομως ας μην αποθαρυνουν κ εμας... Σωστα. Η νοοτροπία του δημοσίου βλέπεις...
draculas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2007 το βιβλιο της αστρονομιας λεει οτι ο κρονος εχει 22 φεγγαρια! 22 επι 2..περίπου..
vroxh Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2007 22x3-6!!!!! και ειναι εκδοση το 2006... No confundas mi postura, soy ateo y no creo en ningun dios,no diferencio a las personas por su raza, su cultura o su mierda de religion!16/5/09
jupiter Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2007 22x3-6!!!!! και ειναι εκδοση το 2006... ναι...60 ειναι......γιατι "χτυπιέσαι;" scooby doobi dooo!!!!!!
vroxh Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2007 γιατι ειναι εκδοση του 2006... No confundas mi postura, soy ateo y no creo en ningun dios,no diferencio a las personas por su raza, su cultura o su mierda de religion!16/5/09
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2007 γιατι ειναι εκδοση του 2006... εντάξει πολλά πράγματα έχουν αναθεωρηθεί στην Αστρονομία τον τελευταίο καιρό..Και οι πλανήτες είναι οκτώ και οι δορυφόροι που ανακαλύφθηκαν είναι τρεις του πλούτωνα, και οι δορυφόροι του Δία είναι 63 πλέον...τι να κάνουμε, δεν έγινε και τίποτα... Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
vroxh Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2007 keep walking... No confundas mi postura, soy ateo y no creo en ningun dios,no diferencio a las personas por su raza, su cultura o su mierda de religion!16/5/09
milia Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2007 Εχετε να μου προτεινετε τιποτα; Να μην δέχεσαι άκριτα τίποτε.Κ' να αμφισβητείς τα πάντα, όταν έχεις ενδείξεις για το αντίθετο.. δS>=0 (c.s.)
paranoia Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2007 Εχετε να μου προτεινετε τιποτα; Να μην δέχεσαι άκριτα τίποτε.Κ' να αμφισβητείς τα πάντα, όταν έχεις ενδείξεις για το αντίθετο.. Δυστυχως ακριτα και σχεδον αξιωματικα δεχομαστε πολλα πραγματα σημερα. Για να μη γινεται αυτο εκτως απο το να εχουμε ενδειξεις χρειαζεται και να ξερουμε πως να τις υποστηριξουμε... Σε ευχαριστω πολυ για τη συμβουλη! "Κι εσείς άστρα, αιώνες τώρα κάτι θέλετε να μας πείτε, μα σε λίγο ξημερώνει και δεν προφταίνουμε να μάθουμε" Τάσος Λειβαδίτης, Μικρό βιβλιο για μεγάλα όνειρα
milia Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2007 Εχετε να μου προτεινετε τιποτα; Να μην δέχεσαι άκριτα τίποτε.Κ' να αμφισβητείς τα πάντα, όταν έχεις ενδείξεις για το αντίθετο.. Δυστυχως ακριτα και σχεδον αξιωματικα δεχομαστε πολλα πραγματα σημερα. Για να μη γινεται αυτο εκτως απο το να εχουμε ενδειξεις χρειαζεται και να ξερουμε πως να τις υποστηριξουμε... Σε ευχαριστω πολυ για τη συμβουλη! Αξιώματα που δεν υπόκεινται σε (πειραματικό) έλεγχο να τα προσέχεις... δS>=0 (c.s.)
Alexander Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2008 ... ... Λοιπών σήμερα ξεκινήσαμε σιγά σιγά στο σχολείο τα μαθήματα κι στη Χημεία μιλήσαμε για τη μάζα κι το βάρος κι μας εξήγησε η καθηγήτρια όλα τα σχετικά.Οταν ομως έφτασε η ώρα να μας πει για το βάρος αν είναι το ίδιο στη Γη κι στη Σελήνη Λέει το εξής : Το βάρος ενός ανθρώπου είναι άλλο στη Γη κι άλλο σε άλλους πλανήτες όπως τη Σελήνη Λέω νταξ. της ξέφυγε...ΕΛΑ όμως που ξαναείπε το φεγγάρι πλανήτη (κι ξεκάθαρα μάλλιστα- ) άλλες 2 φορές &^$@* Φυσικά κι δεν είπα τίποτα γιατί η απάντηση της ίδιας αλλά κι των συμαθητών μου θα ήταν : "Λεπτομέριες ..."Εντάξη λοιπών είναι λάθος ορολογία δε χάθηκε α κόσμος αλλά γιατί να χάνεται ο κόσμος αν πούμε π.χ. τη μεταγραφή μετάταξη ?Απ'ότι έχω καταλάβει πάντος τα ελληνικά σχολεία υποτιμούν τις θετικές επιστήμες κι μας προορίζουν όλους για "Αρχαίους" ...Κι φανταστήτε ότι είμαι σε ένα από τα καλύτερα σχολεία της Χίου κι σε εγκαταστάσεις κι σε όλα-για να καταλάβετε έχουμε Βιβλιοθήκη, ναι καλά ακούσατε είμαστε από τα λίγα σχολεία της Ελλάδας που έχουν βιβλιοθήκη ... Είμαστε ταξιδιώτες που πάνω στη Γη διασχίζουν το διάστημα, σαν επιβάτες πάνω σε πλοίο, και πολλοίαπό εμάς δε νογάμε κανένα μέρος του σκάφους πέρα από την καμπίνα όπου καταλύουμε.S.P. Langley
milia Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2008 ... ... Λοιπών σήμερα ξεκινήσαμε σιγά σιγά στο σχολείο τα μαθήματα κι στη Χημεία μιλήσαμε για τη μάζα κι το βάρος κι μας εξήγησε η καθηγήτρια όλα τα σχετικά.Οταν ομως έφτασε η ώρα να μας πει για το βάρος αν είναι το ίδιο στη Γη κι στη Σελήνη Λέει το εξής : Το βάρος ενός ανθρώπου είναι άλλο στη Γη κι άλλο σε άλλους πλανήτες όπως τη Σελήνη Λέω νταξ. της ξέφυγε...ΕΛΑ όμως που ξαναείπε το φεγγάρι πλανήτη (κι ξεκάθαρα μάλλιστα- ) άλλες 2 φορές &^$@* Φυσικά κι δεν είπα τίποτα γιατί η απάντηση της ίδιας αλλά κι των συμαθητών μου θα ήταν : "Λεπτομέριες ..."Εντάξη λοιπών είναι λάθος ορολογία δε χάθηκε α κόσμος αλλά γιατί να χάνεται ο κόσμος αν πούμε π.χ. τη μεταγραφή μετάταξη ? Μπορούσες να της εξηγήσεις πως δεν είναι πλανήτης αλλά δορυφόρος . Απ'ότι έχω καταλάβει πάντος τα ελληνικά σχολεία υποτιμούν τις θετικές επιστήμες κι μας προορίζουν όλους για "Αρχαίους" ...Κι φανταστήτε ότι είμαι σε ένα από τα καλύτερα σχολεία της Χίου κι σε εγκαταστάσεις κι σε όλα-για να καταλάβετε έχουμε Βιβλιοθήκη, ναι καλά ακούσατε είμαστε από τα λίγα σχολεία της Ελλάδας που έχουν βιβλιοθήκη ... Κρίμα... Κ' μετά αναρωτιέται κανείς γιατί πάνε όλα στραβά σε αυτή την χώρα. δS>=0 (c.s.)
nansy Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2008 ... ... Λοιπών σήμερα ξεκινήσαμε σιγά σιγά στο σχολείο τα μαθήματα κι στη Χημεία μιλήσαμε για τη μάζα κι το βάρος κι μας εξήγησε η καθηγήτρια όλα τα σχετικά.Οταν ομως έφτασε η ώρα να μας πει για το βάρος αν είναι το ίδιο στη Γη κι στη Σελήνη Λέει το εξής : Το βάρος ενός ανθρώπου είναι άλλο στη Γη κι άλλο σε άλλους πλανήτες όπως τη Σελήνη Λέω νταξ. της ξέφυγε...ΕΛΑ όμως που ξαναείπε το φεγγάρι πλανήτη (κι ξεκάθαρα μάλλιστα- ) άλλες 2 φορές &^$@* Φυσικά κι δεν είπα τίποτα γιατί η απάντηση της ίδιας αλλά κι των συμαθητών μου θα ήταν : "Λεπτομέριες ..."Εντάξη λοιπών είναι λάθος ορολογία δε χάθηκε α κόσμος αλλά γιατί να χάνεται ο κόσμος αν πούμε π.χ. τη μεταγραφή μετάταξη ?Απ'ότι έχω καταλάβει πάντος τα ελληνικά σχολεία υποτιμούν τις θετικές επιστήμες κι μας προορίζουν όλους για "Αρχαίους" ...Κι φανταστήτε ότι είμαι σε ένα από τα καλύτερα σχολεία της Χίου κι σε εγκαταστάσεις κι σε όλα-για να καταλάβετε έχουμε Βιβλιοθήκη, ναι καλά ακούσατε είμαστε από τα λίγα σχολεία της Ελλάδας που έχουν βιβλιοθήκη ... Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που καθηγητές κάνουν τέτοια λάθη..όταν πήγαινα ακόμα σχολείο ο καθηγητής της Αστρονομίας(και δεν μιλάμε για άλλο μάθημα..) είχε κάνει ένα τρομερό λάθος..Έλέγε συνέχεια πως οι πρώτοι που πάτησαν στη Σελήνη ήταν οι Ρώσοι και όχι οι Αμερικάνοι...Επίσης είχε και ''παλαιωμένες'' αντιλήψεις(ας μου επιτραπεί η χρήση του όρου αυτού) πάνω σε πολλά θέματα στην Αστρονομία του τύπου ότι το Ηλιακό μας σύστημα έχει 9 πλανήτες και βασιζόταν κυρίως σ αυτά που έγραφε το σχολικό βιβλίο αρνούμενος να δεχτεί τις νέες ανακαλύψεις αλλά και μελέτες...Φυσικά συνέχεια του λέγαμε οτι κάποια πράγματα έχουν αλλάξει από τότε αλλά συνεχώς αρνιόταν να μας ακούσει.. Συνεπώς τα λάθη είναι ανθρώπινα..αλλά όχι τα επαναλαμβανόμενα...(Ευτυχώς και το δικό μου σχολείο ήταν από τα σχολεία που διέθεταν όχι μόνο απλή βιβλιοθήκη αλλά και ηλεκτρονική....)Πάντως ελπίζω να είναι το μοναδικό λάθος και μην ακούσεις αλλά χειρότερα....Συμφωνώ με την άποψη σου ότι τα σχολεία δεν προωθούν τις θετικές επιστήμες..αλλά δεν φταίει το σχολείο..Το ίδιο το κράτος είναι υπεύθυνο κατά τη γνώμη μου.Δεν στηρίζει τα σχολεία και δεν προσφέρει σε κατάλληλο πλαίσιο τα απαιτούμενα που χρειάζονται για να τα προωθήσει έπειτα το σχολείο..Είναι πολύ δύσκολο στις μέρες μας να υπάρξει μια τέτοια αλλαγή...Είσαι πολύ τυχερός που το σχολείο σου έχει βιβλιοθήκη(όπως εμείς είχαμε..) αλλά υπάρχουν σχολεία που δεν πληρούν τις κατάλληλες συνθήκες υποδομής κτλ...και βρίσκονται σε χειρότερη κατάσταση... Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
milia Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2008 Για δείτε τι γίνεται και στην Δανία, γενικότερα στο θέμα"εκπαίδευση" : http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=86575&ct=2 δS>=0 (c.s.)
dimkasta Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2008 To μεγαλύτερο σφάλμα που κάνει το κράτος είναι η ελλειπής εκπαίδευση των ίδιων των δασκάλων/καθηγητών και το μη φιλτράρισμά τους... Οι διδάσκοντες είναι πολλές φορές αδιάφοροι και το κάνουνε μόνο και μόνο γιατί περάσανε στη συγκεκριμένη σχολή, ενώ πολλές φορές παίρνουνε πτυχίο τελείως χύμα χωρίς να έχουνε καν βασικές γνώσεις... Simple Photography
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα