Geometris Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2007 Εχω την τυχη να ειμαι απο χωριο καπου στην ορεινη Αχαια με αρκετα καθαρο ουρανο το βράδι και το θεαμαειναι μαγευτικό.Αυτο που σκεφτομαι καιρο τωρα ειναι να αποκτησω ενα τηλεσκοπιο για παρατήρηση των πλανητων,των τεχνητων δορυφόρων οτι προλαβαινω απ τους τελευταιους γιατι πανε σφαιρα και ολου του θολου γενικοτερα.Μετα απο ψαξιμο στο νετ για πληροφοριες σχετικά με τα τηλεσκόπια μου εχει τραβηξει το ενδιαφερον αυτο που λεγετε dobsonian και σκεφτομαι να φτιαξω ενα τουλαχιστον 8". Εσεις σαν ποιο εμπειροι τι μου προτείνετε? Υλικα μπορω να βρω Ελλάδα ή μόνο απο εξωτερικό?Κατι αλλο που να προσέξω? επισης με ενδιαφερει και η φωτογράφησηαυτά
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2007 Δεν βλέπω κανέναν λόγο να επιχειρήσεις κάτι τέτοιο.Δεν σε συμφέρει καθόλου οικονομικά καταρχήν αφού πολύ πιο φτηνά θα σου έρθει η αγορά ενός μαζικής παραγωγής.Τώρα, αν θες απλά να το κάνεις για ευχαρίστηση και πιάνουν τα χέρια σου, τότε ναι.
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2007 Καλως μας ηλθες Ωραιο username ! Μπορεις να κανεις και μι ααναζητηση μεσα στο astrovox . Κυκλοφορουν και διαφορα σχετικα βιβλια με οδηγιες . Υλικα μπορεις να βρεις και στην Ελλαδα .Κανε εναν ελεγχο τιμων κι αποφασισε αν σε συμφερει να τα παραγγειλεις απο το εξωτερικο . Αν μπορεσεις βαλε εναν crayford εστιαστη εξ αρχης .Ειναι μεγαλη βοηθεια και στην αστροφωτογραφηση . Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
filiatra Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2007 Ενα 8'' μαζικής παραγωγής έχει έχει 300 ευρώ.Ενα orion optics έχει 890 ευρω.Βάλτα κάτω κ βλέπεις Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Kefalas George Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2007 Θα σου ελεγα για πρωτο τηλεσκοπιο μην το επιχειρησεις . Καλυτερα αγορασε ενα dob-πιο οικονομικα θα σου ερθει- κ αφου μαθεις τα ''μυστικα του'' τοτε αποφασιζεις! Περιμενω να σχολασει ο ουρανος να συναντησω τα αστρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα