THEO-007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2007 Εκανα εγγραφη χθες και απο ενα πρωτο διαβασμα στο φορουμ το βρηκα πολυ ενδιαφερον. Σε ολους λιγο η πολυ αρεσει το συμπαν αλλα πραγματικα αυτο που πραγματικα κλεβει την παρασταση κατα την αποψη μου ειναι η λεπτομερεια στην παρακολουθηση η την φωτογραφηση. Πχ να φαινονται οι κρατηρες στην επιφανεια της σεληνης σε παρα πολυ κοντινη αποσταση Θελω να κανω λοιπον μια ερωτηση. Για να εχουμε μια πολυ καλη λεπτομερεια της επιφανειας των πλανητων τι τηλεσκοπιο πρεπει να χρησιμοποιησουμε. Μπορεις με να τηλεσκοπιο πχ 8 ιντσων να βγαλεις παρα πολυ κοντινη λέπτομερεια της επιφανειας πχ της σεληνης.
angelos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2007 NAI. Μπορείς να δεις παραδείγματα και στην foto galery του astrovox. Φιλικά, angelos
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2007 Μπορεις με να τηλεσκοπιο πχ 8 ιντσων να βγαλεις παρα πολυ κοντινη λέπτομερεια της επιφανειας πχ της σεληνης. Φυσικά, και πολύ καλά μάλιστα! Και όπως λέει και ο Γιώργος Ταρσούδης, με την μετέπειτα επεξεργασία μπορείς να βάλεις κάτω και 16ίντσα !!!
THEO-007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2007 Ευχαριστω πολυ. Το φορουμ ειναι πολυ δυνατο και αξιζει πραγματικα μια πλοηγηση, που εγω θα την κανω σε βαθος. Δεν γνωριζω βεβαια σχεδον τιποτα αλλα θελω πολυ να ασχοληθω γιατι απλα γουσταρω τρελα το υπερπεραν.
Γεώργιος Ταρσούδης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2007 Μεγάλη βλακεία να τα δημοσιεύσεις αυτά, θα σου έλεγα ότι κινδυνεύει η ζωή σου, καθώς και όλων όσο διάβασαν το post. Αχ τι μας έκανες ρε φίλε!!! Πέρα από την πλάκα για αυτά που θέλεις να κάνεις δεν έχεις παρά να στρωθείς να μάθεις το LTVT program. Μετράει μήκος – ύψος – βάθος!!!! Να μερικά δικά μου παραδείγματα :http://farm1.static.flickr.com/155/371825384_6ee3f20aa4_o.jpg Το πρόγραμμα θα το βρεις εδώ : http://inet.uni2.dk/~d120588/henrik/jim_downloads.html Ετοιμάζω και μια δουλειά για να εξηγήσω τον τρόπο χρήσης του προγράμματος γιατί είναι δύσκολο λιγάκι στον χειρισμό του. Ελπίζω να βρω χρόνο να το τελειώσω, αν και μου το ζήτησε ένας φίλος. Που τα βρίσκετε αυτά τα βιβλία, τόση ώρα τζάμπα πάει αν τα διαβάζεις!!!Μάθε καλύτερα το LTVT και μην ασχολείσαι με βάσεις.Επίσης μάθε το παρόν και το υπερπέραν άστο για τους μάγους και τις καφετζούδες. Αχ τι μας έκανες ρε φίλε!!! Ταρσούδης ΓιώργοςΑλεξ/πολη Υπό κατασκευή / προσωρινόhttp://lunarcaptures.wordpress.com/
Γεώργιος Ταρσούδης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2007 Η απάντηση αυτή είναι για το post σου στο : http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?p=62451#62451 Ταρσούδης ΓιώργοςΑλεξ/πολη Υπό κατασκευή / προσωρινόhttp://lunarcaptures.wordpress.com/
THEO-007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2007 Μεγάλη βλακεία να τα δημοσιεύσεις αυτά, θα σου έλεγα ότι κινδυνεύει η ζωή σου, καθώς και όλων όσο διάβασαν το post. Αχ τι μας έκανες ρε φίλε!!! Πέρα από την πλάκα για αυτά που θέλεις να κάνεις δεν έχεις παρά να στρωθείς να μάθεις το LTVT program. Μετράει μήκος – ύψος – βάθος!!!! Να μερικά δικά μου παραδείγματα :http://farm1.static.flickr.com/155/371825384_6ee3f20aa4_o.jpg Το πρόγραμμα θα το βρεις εδώ : http://inet.uni2.dk/~d120588/henrik/jim_downloads.html Ετοιμάζω και μια δουλειά για να εξηγήσω τον τρόπο χρήσης του προγράμματος γιατί είναι δύσκολο λιγάκι στον χειρισμό του. Ελπίζω να βρω χρόνο να το τελειώσω, αν και μου το ζήτησε ένας φίλος. Που τα βρίσκετε αυτά τα βιβλία, τόση ώρα τζάμπα πάει αν τα διαβάζεις!!!Μάθε καλύτερα το LTVT και μην ασχολείσαι με βάσεις.Επίσης μάθε το παρόν και το υπερπέραν άστο για τους μάγους και τις καφετζούδες. Αχ τι μας έκανες ρε φίλε!!! Δεν το εγραψα γι`αυτο. Απλα ηθελα να ρωτησω εαν καποιος αρχαριος μπορει να βαζει τετοιες συντεταγμενες στο τηλεσκοπιο του.
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2007 http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=3961&highlight=%D3%E5%EB%E7%ED%EFgoto Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2007 Χρησιμο ειναι και το Salsa J . Εχω μετρησει με αυτο διαμετρους κρατηρων πευτοντας αρκετα κοντα . Το LTVT ειναι πιο ακριβες διοτι << παιζει >> και με τις Σεληνιακες συντεταγμενες της φωτογραφιας μας . Ενναλακτικο τροπο σκευτηκα οτι αφου και ταυ2 προγραμματα εχουν συντεταγμενες οπως στο Καρτεσιανο (x,y) .Να βρικσουμε το μετρο( μηκος) του διανυσματος που σχηματιζουν αυτα τα 2 σημεια και πολλαπλασιαζουμε με την κλιμακα της εικονας . Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα