Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
.......Δεν έχει και εγώ πολύ καιρό και εγώ που τα έχω... κάποιους μήνες.

Τρίποδο που λες έχω τον απλό φωτογραφικό που είχα όταν ασχολούμουν με την φωτογραφία...

.....αλλά η συμβουλή που δίνουν όλοι οι ας το πω ειδικοί είναι για τα Giant κυάλια..

.....χρειάζεται αυτός ο τρίποδας που τα απομακρύνει από το τρίποδο για να βλέπεις και ψηλά και πιο άνετα.

Δεν ξέρω την αξία τους... αλλά θα προσπαθήσω να κατασκευάσω μόνος μου (Mastrovox :) ).

...έτσι μέχρι να κάνω τέτιο τρίποδα... έχω δυνατά χέρια και τα κρατάω από τους χοντρούς αντικειμενικούς φακούς 8)

'Ελπις

-------------------------------------------------------------------------------------

Οντως πολύ καλά φαινονται αυτα που βλέπω και άλλα πολλά από εκει μέσα Πιστεύεις ότι είναι απαραίτητα τα χειρηστήρια αργής κίνησης γιατί βλέπω και το τριποδο της Vixen που έχει πάνω του τέτοια αλλά δεν μπορεί να σκοπέυσει στο zenith. Απο την άλλη η επιλογή manfrotto είναι επίσης πολύ καλή αλλά δεν βλέπω να έχουν τέτοια χειρηστήρια πάνω τους και άν έχουν θα είναι πολύ ακριβά.

**edit: τρίποδες που τα απομακρύνουν τα κυάλια από την βάση τους είναι κάτι σαν τέτιο:

http://www.cloudynights.com/photopost/showphoto.php?photo=2838&size=big&password=&sort=7&thecat=528

Δημοσιεύτηκε

Υπάρχουν αρκετά τρίποδα...

λευτά να έχεις :)

Εγώ δεν θέλω να ξανα-ξοδέψω πολλά λευτά..δηλαδή σε τρίποδο..είδη πήγαν πολλά στα κυάλια.

Αν θες μία "οικονομική" λύση.. παίρνεις ένα βαρύ , ψηλό και χωρίς κραδασμούς με το παραμικρό.... τρίποδο.

Όπως είπα και πιο πάνω το καλύτερο είδος (τριπόδου) είναι να απομακρύνει τα κυάλια από την βάση του.

http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=6002

'Ελπις

;) Έλπις ;)

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης