ΣΕΡΡΕΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2007 Απ' ότι κατάλαβα όμως άλλο να βγάζεις φωτό αστραπές μερικά χλμ μακριά και άλλο κάτι που πέφτει δίπλα. Θέλω να πω ότι, νομίζω, το ότι άφησα ανοιχτό το κλείστρο 4 sec έκανε ''κακό'' στην φωτό. Μάζεψε πολύ φως. Λέτε αν το είχα στην ρύθμιση ώστε να βγάζει γρήγορα (βγάζει περίπου 5 φωτό ανά sec) να φαινόταν πιο καθαρά ο κεραυνός?? Σίγουρα δεν θα υπήρχαν οι γραμμές από τις λάμπες πάντως... Κυριάκος Καβακλιώτης 41 . 05΄. 55΄΄ Ν23 . 33΄. 25΄΄ Ε
vag_stephanou Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2007 Σίγουρα ήθελε λιγότερη έκθεση, αλλά που να ξέρεις ότι θα σκάσει δίπλα σου;;... Πάντως, έχω την εντύπωση πως τέτοιες καταστάσεις θέλουν προσοχή για τις ηλεκτρονικές συσκευές όπως η ψηφιακή, ίσως υπάρχει κίνδυνος ζημιάς. (Δε συζητάμε την περίπτωση να τον φας στο κεφάλι, αυτό είναι το πρώτο...!)
boofy Θ.Κ. Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2007 Παρεμπιπτόντως να σημειωθεί πως οι κεραυνοί που παρουσιάζονται έχουν φορά απο το έδαφος προς το φορτισμένο νέφος. eL NiNo www.pandorawebdesign.co.uk
akmakas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2007 Δεν είναι απαραίτητο το μεγάλο ISO....βέβαια πάντα παίζει ρόλο αν είναι απόγευμα η βράδυ.Εγώ βάζω ISO 200 η και 100 και περιμένω από 8" έως και 15".Ο σωστός χρόνος έκθεσης ποικίλει από μηχανή σε μηχανή.Έτσι αν έχεις μια καλή SLR μπορείς να παίξεις και με μεγαλύτερους χρόνους 30"...Αν έχεις όμως μια απλή φωτογραφική με μικρότερο φακό κλπ ίσως στα 30" να έχεις πολύ θόρυβο δηλαδή κόκκο..Αλλά πέρα από όλα αυτά παίζει ρόλο η εμπειρία που θα αποκτήσεις εσύ με τις δοκιμές. www.retrovisions.grwww.retrosystem.gr
vag_stephanou Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2007 Επίσης, παίζει ρόλο και πόση φωτορύπανση έχει το μέρος που είσαι, γιατί αν έχει πολλή μειώνεται ο χρόνος που μπορείς να αφήσεις ανοιχτό το διάφραγμα.
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2007 Παίδες, μπορείτε να μου πείτε τι σχέση έχουν οι κεραυνοί με το αστρονομικό περιοχόμενο του Forum? Όχι τίποτα άλλο, αλλά την προηγούμενη φορά γκρίνιαζε ο quendi για τα πυροτεχνήματα...!
Polykarpos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2007 Παίδες, μπορείτε να μου πείτε τι σχέση έχουν οι κεραυνοί με το αστρονομικό περιοχόμενο του Forum? Όχι τίποτα άλλο, αλλά την προηγούμενη φορά γκρίνιαζε ο quendi για τα πυροτεχνήματα...!Είναι ατμοσφαιρικά φαινόμενα πλανήτη Παλιότερα είχα βγάλει με ασπρόμαυρο φίλμ.. θα ψάξω να τις βάλω
Κατερινα Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2007 Ε αφού είναι ατμοσφαιρικά φαινόμενα πλανήτη, ας ανεβάσουμε και φωτογραφίες απο βροχές, χιόνι, χαλάζι !Να μην αφήσουμε όμως και παραπονεμένα τα γεωλογικά φαινόμενα πλανήτη! Καμμιά φωτογραφία από ηφαίστειο ή από θερμοπίδακες παίζει;
koyote Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2007 Ε αφού είναι ατμοσφαιρικά φαινόμενα πλανήτη, ας ανεβάσουμε και φωτογραφίες απο βροχές, χιόνι, χαλάζι !Να μην αφήσουμε όμως και παραπονεμένα τα γεωλογικά φαινόμενα πλανήτη! Καμμιά φωτογραφία από ηφαίστειο ή από θερμοπίδακες παίζει; Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
Polykarpos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2007 Ε αφού είναι ατμοσφαιρικά φαινόμενα πλανήτη, ας ανεβάσουμε και φωτογραφίες απο βροχές, χιόνι, χαλάζι !Να μην αφήσουμε όμως και παραπονεμένα τα γεωλογικά φαινόμενα πλανήτη! Καμμιά φωτογραφία από ηφαίστειο ή από θερμοπίδακες παίζει; Βεβαίως και παίζει...Αν έχεις και άλλες ιδέες πες τες να δούμε τι έχουμε
NUKE Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2007 Nick the greek,oταν λες για πυροτεχνηματα τι εννοεις?Γιατι ενδιαφερομαι
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2007 Nick the greek,oταν λες για πυροτεχνηματα τι εννοεις?Γιατι ενδιαφερομαι Πρόσφατα ανέβηκαν κάτι φωτογραφείες με πυροτεχνήματα, αλλά σύμφωνα με τους Moderators του Forum, δεν έχουν καμία σχέση με το αντικείμενο της αστρονομίας και έτσι σβήστηκαν.Και εγω ερωτόμαι, έχουν οι κεραυνοί σχέση ;;
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2007 Η ηλεκτρική εκκένωση δεν παύει να είναι ένα φυσικό φαινόμενο που συμβαίνει στον ουρανό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα