Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Απο αυριο και κάθε μέρα θα είμαι ή με την κ.Ελένη Χατζηχρήστου ή μόνος στο σταντ της EUROPLANET...

περίπτερο 9, σταντ 14

Ελάτε να δείτε και να πάρετε απο το πλούσιο υλικό που προσφέρουμε!!!!

http://www.helexpo.gr/tif2007/p2.htm

ΤΟ ΠΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ!!!!!!! :cheesy: :cheesy:

Δημοσιεύτηκε
Επειδή με ενδιαφέρει πάρα πολύ, μπορείς να μου πεις μέχρι πότε είναι και κάποιες πληροφορίες για να μπορώ να κατατοπιστώ..!!!

Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Δημοσιεύτηκε

Μέχρι τώρα πάμε πολύ καλά!!!!!!

έχουμε πολύ κόσμο με ενδιαφέρον και όρεξη για συζήτηση!!! :wink:

καθημερινές είμαστε εκει 5 με 11 το βράδυ και Σαββατοκύριακο 10 με 10...όλη μέρα!!!! :cheesy:

ελάτε το υλικό τελειώνει γρήγορα... :cheesy:

Δημοσιεύτηκε
Δυστηχώς δεν μπορώ να έρθω ούτε και εγώ..Πιστέψτε με πώς στεναχωρήθηκα πάρα πολυ... :cry: :cry: Δυστηχώς το πρόγραμμα μου δεν το επιτρέπει..!

Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Δημοσιεύτηκε
Ούτε και εγώ μπορώ να έρθω..!!!! :cry: :cry: Το πρόγραμμα είναι αρκετά επιβεβαρυμένο λόγω πανελληνίων..!!!! :cry: :cry:

Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν.

Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου

Δημοσιεύτηκε
Τηλέμαχε εγώ δυστυχώς δε μπορώ να έρθω, έστειλα όμως αντιπρόσωπο..! ;)

Χάρηκα πολύ ...που τα είπαμε...!!! :P έστω δια αντιπροσώπου... :mrgreen:

ευχαριστώ...

Μαρία και Νάνσυ, δεν πειράζει...θα περάσει η δοκιμασία χωρίς να το καταλάβετε!!..και μετά..Ελευθερία.. :cheesy:

Δημοσιεύτηκε
Επίσης,

ΧΑΡΗΚΑ που τα είπαμε και με τα άλλα μέλη: :wink:

την Pleiades, τον homo και τον Εραστή τέχνης...

ελπίζω να μην ξέχασα κανένα..

Κι εμεις χαρηκαμε!

Ωραιο ηταν το περιπτερακι σας... αλλα την 1η φορα που περασα δεν το ειχα δει #-o ... Ευτυχως μου εδωσαν πληροφοριες οι κοπελες απο το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ και σας βρηκα τελικα :wink:

Καλη συνεχεια!

:cheesy:

astonomyvd6.jpg

Ένα αστέρι πέφτει...πέφτει, το κοιτώ στον ουρανό... :cheesy:

Δημοσιεύτηκε

Γεια σου ,Τηλέμαχε . Είδα το cd που μοιράζατε δωρεάν στο περίπτερο και ήταν καταπληκτικό. Επίσης θα με ενδιέφερε και το βιβλίο της κυρίας Χατζηχρηστου. Μήπως ξέρεις από που μπορώ να το προμηθευτώ.

Το περίπτερο ήταν καταπληκτικό και χάρηκα που τα είπαμε. Καλή αρχή με το πανεπιστήμιο.

Καλές παρατηρήσεις! :D

Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ
Δημοσιεύτηκε

πιθονότατα θα μπορεί να σου το στείλει ταχυδρομικά(με αντικαταβολή ίσως),δεν κυκλοφορεί αλλού απο ότι ξέρω..

πες μου αν είναι να σου στείλω το εμαιλ της, ή μπορείς να το βρεις στο link της Helexpo που έδωσα..

Θα τα ξαναπούμε... :wink:

Δημοσιεύτηκε
Γεια σου ,Τηλέμαχε . Είδα το cd που μοιράζατε δωρεάν στο περίπτερο και ήταν καταπληκτικό. .....

Ποιο cd βρε παιδια???

Εγω γιατι δεν προλαβα???? #-o #-o #-o

σνιφ σνιφ...:cry: λυγμ λυγμ... :cry:

Τι θεμα ειχε?

:cheesy:

astonomyvd6.jpg

Ένα αστέρι πέφτει...πέφτει, το κοιτώ στον ουρανό... :cheesy:

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης