Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2007 Απο αυριο και κάθε μέρα θα είμαι ή με την κ.Ελένη Χατζηχρήστου ή μόνος στο σταντ της EUROPLANET...περίπτερο 9, σταντ 14 Ελάτε να δείτε και να πάρετε απο το πλούσιο υλικό που προσφέρουμε!!!! http://www.helexpo.gr/tif2007/p2.htm ΤΟ ΠΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ!!!!!!!
nansy Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2007 Επειδή με ενδιαφέρει πάρα πολύ, μπορείς να μου πεις μέχρι πότε είναι και κάποιες πληροφορίες για να μπορώ να κατατοπιστώ..!!! Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2007 Μέχρι τώρα πάμε πολύ καλά!!!!!! έχουμε πολύ κόσμο με ενδιαφέρον και όρεξη για συζήτηση!!! καθημερινές είμαστε εκει 5 με 11 το βράδυ και Σαββατοκύριακο 10 με 10...όλη μέρα!!!! ελάτε το υλικό τελειώνει γρήγορα...
krisgym Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2007 Καλημερα Τηλεμαχε, το Σαββατο θα ερθω απο το περιπτερο, θα χαρω να τα πουμε. Φιλικα Χρηστοs.
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2007 τα λέμε...!!!!!!!!!!
vag_stephanou Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2007 Τηλέμαχε εγώ δυστυχώς δε μπορώ να έρθω, έστειλα όμως αντιπρόσωπο..!
nansy Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2007 Δυστηχώς δεν μπορώ να έρθω ούτε και εγώ..Πιστέψτε με πώς στεναχωρήθηκα πάρα πολυ... Δυστηχώς το πρόγραμμα μου δεν το επιτρέπει..! Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2007 Ούτε και εγώ μπορώ να έρθω..!!!! Το πρόγραμμα είναι αρκετά επιβεβαρυμένο λόγω πανελληνίων..!!!! Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2007 Τηλέμαχε εγώ δυστυχώς δε μπορώ να έρθω, έστειλα όμως αντιπρόσωπο..! Χάρηκα πολύ ...που τα είπαμε...!!! έστω δια αντιπροσώπου... ευχαριστώ... Μαρία και Νάνσυ, δεν πειράζει...θα περάσει η δοκιμασία χωρίς να το καταλάβετε!!..και μετά..Ελευθερία..
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2007 Επίσης, ΧΑΡΗΚΑ που τα είπαμε και με τα άλλα μέλη: την Pleiades, τον homo και τον Εραστή τέχνης... ελπίζω να μην ξέχασα κανένα..
krisgym Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2007 Κατα τιs 7 που ειρθα δεν εισουν, ειταν η κ. Ελενη Χατζηχρηστου. Φιλικα Χρηστοs.
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2007 Κρίμα, ήμουν στο σταντ του Πλανηταρίου και ένημερωνόμουν για την επόμενη αγορά μου...
krisgym Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2007 Δεν πειραζει Τηλεμαχε θα τα πουμε σε συναντηση καπου αλλου Φιλικα Χρηστοs.
Pleiades Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2007 Επίσης, ΧΑΡΗΚΑ που τα είπαμε και με τα άλλα μέλη: την Pleiades, τον homo και τον Εραστή τέχνης... ελπίζω να μην ξέχασα κανένα.. Κι εμεις χαρηκαμε!Ωραιο ηταν το περιπτερακι σας... αλλα την 1η φορα που περασα δεν το ειχα δει ... Ευτυχως μου εδωσαν πληροφοριες οι κοπελες απο το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ και σας βρηκα τελικα Καλη συνεχεια! Ένα αστέρι πέφτει...πέφτει, το κοιτώ στον ουρανό...
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 Η αλήθεια ήταν ότι δεν χτυπούσε και πολύ στο ματι... Αλλά απο υλικό κλπ σκίζαμε...
HOMO Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 Γεια σου ,Τηλέμαχε . Είδα το cd που μοιράζατε δωρεάν στο περίπτερο και ήταν καταπληκτικό. Επίσης θα με ενδιέφερε και το βιβλίο της κυρίας Χατζηχρηστου. Μήπως ξέρεις από που μπορώ να το προμηθευτώ.Το περίπτερο ήταν καταπληκτικό και χάρηκα που τα είπαμε. Καλή αρχή με το πανεπιστήμιο. Καλές παρατηρήσεις! Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 πιθονότατα θα μπορεί να σου το στείλει ταχυδρομικά(με αντικαταβολή ίσως),δεν κυκλοφορεί αλλού απο ότι ξέρω.. πες μου αν είναι να σου στείλω το εμαιλ της, ή μπορείς να το βρεις στο link της Helexpo που έδωσα.. Θα τα ξαναπούμε...
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 Ανεβάστε καμιά φώτο βρε παιδιά.
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 Σωστός, δεν έχω έτοιμη καμια πρόχειρη.. τις έχω στη μηχανή ακόμα μόλις ευκαιρέσω...
Pleiades Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 Γεια σου ,Τηλέμαχε . Είδα το cd που μοιράζατε δωρεάν στο περίπτερο και ήταν καταπληκτικό. ..... Ποιο cd βρε παιδια???Εγω γιατι δεν προλαβα???? σνιφ σνιφ... λυγμ λυγμ... Τι θεμα ειχε? Ένα αστέρι πέφτει...πέφτει, το κοιτώ στον ουρανό...
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 έχω ακόμα μερικά!! Ηταν για το Huygens της αποστολής Cassini στον Κρόνο. Στείλε μου προσωπικό μηνυμα, τη διέυθυνση σου να στο στείλω..ή αν βρεθούμε κάπου να στο δώσω..
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2007 Και λίγες φώτο του περιπτέρου (έστω και λίγο καθυστερημένα.. ) Είχαμε και ένα ομοίωμα του CASSINI-HUYGENS. 1/25 Είχαμε και προβολέςβίντεο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα