vass Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2007 καλησπέρα σε όλους.μόλις αγόρασα το wo 80mm megrez χωρίς βάση και παρήγγειλα την az3.Κάνει; παρακαλώ λάβετε υπόψη ότι μετακινούμαι συνεχώς λόγω άλλου χόμπυ στα βουνά και θέλω να το μεταφέρω και να το στήνω εύκολα και γρήγορα.είμαι νέος στο χόμπυ αλλά το συναίσθημα που ένοιωσα όταν για πρώτη φορά κοίταξα μέσα από προσοφθάλμιο ήταν μοναδικό, ακόμα δεν ξέρω τι βλέπω, σκοτεινό ουρανό έχω δεί μόνο με κιάλια και αυτό χωρίς τρίποδα αλλά ξεκίνησε το διάβασμα - nightwatch για αρχή.
astrovox Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2007 Με κάτι πάραπάνω ίσως θα ήταν καλύτερη επιλογή η Vixen Porta Mount. Φέτος πήρα αυτή τη στήριξη και μου άρεσε πολύ. Το τηλεσκοπιάκι που πήρες πρέπει να είναι πολύ καλό και του αξίζει μια καλύτερη αλταζιμουθιακή στήριξη. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Υπατία Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2007 80άρι έχω και εγώ με την ΑΖ3 και ομολογώ ότι η σκόπευση στο ζενίθ είναι δύσκολη, σου έρχονται τα χειριστήρια στα μούτρα όταν πας να δεις από τον ερευνητή και όταν χρησιμοποιείς τα χειριστήρια για να ακολουθείς το στόχο το τηλεσκόπιο κουνιέται αρκετά. Πάντως σε σχέση με το κόστος της είναι καλή στήριξη, εύκολη και γρήγορη. Δε σκέφτομαι να την αντικαταστήσω σύντομα. Προτιμώ να δώσω τα χρήματα σε καλύτερους προσοφθάλμιους. Νομίζω πως θα σε βολέψει για αρκετό καιρό.
vass Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2007 σας ευχαριστώ πολύ, θα τη βγάλω προς τοπαρόν με την az3 και βλέπουμε, χτές είδα πρώτη φορά σκοτεινό ουρανό, μαγεία.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα