THEO-007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2007 Το μεσημερι στο πλανηταριο αθηνας. Ενα πραγμα μου εμεινε στο μυαλο και θελω να το πω δημοσια. Επειδη δουλευω αποθηκαριος σε καποια εταιρια και γνωριζω και απο πωλησεις ενα πραγμα εχω να πω. Τετοια εξυπηρετηση πολυ δυσκολα βρισκεις σημερα. Το παιδι που με εξυπηρετησε και που δυστυχως δεν θυμαμαι το ονομα του ειναι πολυ μαγκας πανω στην δουλεια του. Μου ειπε καποια πραγματα πανω στα τηλεσκοπια που πραγματικα μου ελυσαν τεραστια προβληματα που ειχα πανω στην αγορα καποιου τηλεσκοπιου. Τετοια φιλικη συζητηση ειλικρινα πολυ δυσκολα συναντας σημερα. Ενοιωθα σαν να το ηξερα το παιδι χρονια. Πολλα ευχαριστω λοιπον και δημοσιος απο το φορουμ εδω. Σχετικα με το τηλεσκοπιο αυριο θα το παραλαβω αφου εξανεμιστηκαν καποιες φοβιες που ειχα σχετικα με το μοντελο που ειχα επιλεξει απο την αρχη. Κατεληξα λοιπον στο αγαπημενο μου κανονι που ειναι το παρακατω. Μαζι με το κανονι μου αγορασα και ενα BARLOW 2X της TELEVUE. Σταθηκα και πολυ τυχερος καθως το παιδι που με εξυπηρετησε μου ειπε οτι οι νεες παραλαβες του συγκεκριμενου μοντελου ηρθαν με εστιαστη Crayford. Απο σημερα λοιπον αρχιζω και εξοπλιζω με οτι καλυτερο το κανονι μου. Ευχαριστω και παλι το πλανηταριο αθηνας για την εξυπηρετηση και για τις συμβουλες του.
krisgym Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2007 Αντε και καλεs παρατηρησειs με καθαρουs ουρανουs Φιλικα Χρηστοs.
THEO-007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2007 Eυχαριστω φιλε.
ASTROFOROS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2007 Καλοριζικο κι απο μενα Παναγιωτη λενε τον μαγκα του πλανηταριου Φιλικα Γιωργος
filiatra Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2007 Καλορίζικο κ καλά ταξίδια. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Kefalas George Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2007 Καλοριζικο!!!! Ο Παναγιωτης στο Πλανηταριο ειναι καλο παιδι κ εξυπηρετικοτατος!! Clear Skies λοιπον κ σε σενα!!! Περιμενω να σχολασει ο ουρανος να συναντησω τα αστρα...
elohim Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2007 Καλορίζικο..... Και γώ με τον παναγιώτη μίλησα για να πάρω το dob 8'' και είναι όπως τα λές... άμμεσος επικοινωνιακός και σου εξηγεί το τί θές και γιατί το θές... dreamers and not, do not lower the head...
dimisi Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2007 Καλορίζικο και από μένα και καλές παρατηρήσεις!!!Όντως η εξυπηρέτηση του Πλανηταρίου και του Παναγιώτη είναι άψογη ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
NUKE Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2007 Καλες παρατηρησεις και απο μενα.Τι τιμη ειχε?
lunar Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2007 Καθαρους ουρανους ειδες που τελικα η συζητηση εφερε αποτελεσμα Φιλικα Δημητρης Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
Νίκος Παπαδόπουλος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2007 Καλορίζικο Καλές παρατηρήσεις Αυτό που είναι ακατάληπτο σχετικά με το σύμπαν είναι ότι θα έπρεπε να είναι πέρα για πέρα καταληπτό Albert Einstein
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2007 Καλορίζικο το εργαλείο! Τελικώς κατέλληξες σε κάτι πολύ καλό.
ASTROFOROS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2007 Παναγιωτηηη βαλε υποψηφιοτητα στις επομενες εκλογες Φιλικα Γιωργος
angelos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2007 Εάν το "παιδί" ήταν ο Αρης ο Μυλωνάς, τότε ήσουν πολύ τυχερός γιατί συζήτησες με έναν από τους εμπειρότερους έλληνες ερασιτέχνες αστρονόμους. Καλορίζικο και από εμένα. angelos
petrosl Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2007 ΤΕΛΙΚΑ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ!ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!ΦΙΛΕ THEO-007 ΚΑΛΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ!
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2007 Καλορίζικο και απο μένα..καθαρούς ουρανούς. υ.γ.Φίλε Παναγιώτη, σε πήρανε χαμπάρι..
planetman Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2007 Κι εμένα με είχε εξυπηρετήσει πάρα πολύ καλά ένας Προκόπης από πλανητάριο Αθήνας. Τελικά πήρες νευτώνιο ε; Περιμένουμε εντυπώσεις... ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
Γιάννης Ευφραιμίδης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2007 Καλορίζικο και καθαρούς ουρανούς εύχομαι! Ενας ένας να "κλείνει" το θέμα τηλεσκόπιο Η σειρά μου έρχεται.... Υ.Γ. Παναγιώτη χαίρομαι για σένα, έγινες "θέμα"!! Αστρονομική Ένωση Σπάρτης
THEO-007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2007 Ευχαριστω παιδια. Δυστυχως ηταν να το παραλαβω σημερα αλλα τιποτα. Ας ελπισουμε αυριο.
THEO-007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 H αναβαθμιση του τηλεσκοπιου συνεχιζεται βαση οικονομικου προυπολογισμου. Ετσι μετα την αγορα του 200/1000 της SKYWATCHER και των δυο προσοφθαλμιων 25 και 10mm αγορασα τα παρακατω προιοντα 1) ΤΕLEVUE BARLOW 2X 2) Eνα TELRAD σκοπευτικο. 3) Μια πολικη διοπτρα 4) Ενας ανορθωτης ειδωλου για επιγεια (εμενα μου χρειαστηκε) 5) Ενα λειζερ ευθυγραμμισης κατοπτρων. Μετα απο αυτες της αγορες σειρα ειχε μια αλλη αγορα. ΕΝΑ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ. ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΩ. Επειδη λοιπον δουλευω σε μαγαζι με καλυντικα και κομμωτηριακα αγορασα το παρακατω βαλιτσακι κομμωτικης στην πολυ καλη τιμη των 13 ευρω λογω του οτι δουλευω και στο μαγαζι, το οποιο θα το φτιαξω με ιδεες των παιδιων απο δω για να τοποθετησω τα συνεργα. Το παρουσιαζω λοιπον αν και τα συνεργα τα εβαλα στα γρηγορα μεσα. Θα καλοπιστει ιδιαιτερα σε λιγες μερες. Επομενη βασικη αγορα ενα προσοφθαλμιο ευρεως πεδιου, ενα φιλτρο νεφελωματων, ενα σεληνης και ενα ηλιου.
Altinakis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 σε καλη μερια φιλε μου! Τον Barlow τον χρησιμοποιησες?? Τι λεει? Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut >Destination Space!
THEO-007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 Aστερι φιλαρα. Πολυ δυνατος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα