Altinakis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2007 Πωλειται τηλεσκοπιο Bresser Skylux 700-70 (Lidl) αγορασμενο τον Αυγουστο του 2007 με φακους 20,12 και 4 mm και 12mm, ανορθωτη Barlow (χ1.5), ισημερινη στηριξη, τριποδα και προγραμμα Cartes du ciel όλα μέσα στο κουτι τους, χωρις να εχει γρατζουνιστει ολοκαινουριο τιμη 60 Ευρω! Λογος: o xώρος λογω ελεύσεως νέου μέλους (και γκρίνιας)!! θα Στενοχωρηθω που θα το αφησω αλλα τι να κανουμε! Μενω Θεσσαλονικη. Αν το θελει κανεναας απο εδω ή και με αντικαταβολη (μονο που θα πρεπει να πληρωσει τα εξοδα παιδια μεταφορας) ας με παρειστο κινητο μου που ειναι 6948112812. (Γιωργος). Μπορω να του το παω κιολας αν ειναι πουθενα ανατολικα. Ευχαριστω για τον χρονο σας! Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut >Destination Space!
Altinakis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2007 Παιδια τελικα το τηλεσκοπιο εφυγε...... Αντε να δουμε τωρα τι θα κανω χωρις αυτο.... Μαλλον για πολυ καιρο θα παραμεινω απλος θεατης του site σας. Μακαρι να αλλαζε μυαλο η γυναικα μου αλλα νομιζω οτι μαλλον πρεπει να την καταλαβω τουλαχιστον για την ωρα. Ευχομαι μονο να της αλλαξωγρηγορα γνωμη!!! Τα λεμε και ευχαριστω οσους με πηραν... (Βλεπε Μανο και Χαρη). Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut >Destination Space!
milia Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2007 Παιδια τελικα το τηλεσκοπιο εφυγε...... Αντε να δουμε τωρα τι θα κανω χωρις αυτο.... Μαλλον για πολυ καιρο θα παραμεινω απλος θεατης του site σας. Μακαρι να αλλαζε μυαλο η γυναικα μου αλλα νομιζω οτι μαλλον πρεπει να την καταλαβω τουλαχιστον για την ωρα. Ευχομαι μονο να της αλλαξωγρηγορα γνωμη!!! Τα λεμε και ευχαριστω οσους με πηραν... (Βλεπε Μανο και Χαρη). Μπορείς να αγοράσεις κυάλια που είναι μικρά και κρύβονται εύκολα... Καλό κουράγιο με την γυναίκα σου :/... δS>=0 (c.s.)
planetman Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2007 Χωρίς παρεξήγηση, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι πρόβλημα μπορεί να έχει μια γυναίκα αν ο σύντροφός της έχει ένα τηλεσκόπιο των 70€. Τι προβλήματα δημιουργεί δηλαδή; Δεν τον σέβεται καθόλου; Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Σόρρυ αλλά το έχω μεγάλη απορία. Μπορείς να μου το εξηγήσεις; ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
zantespear Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2007 Oι γυναίκες είναι περίεργα πλάσματα. Όμορφα αλλά περίεργα...Αν κάτι δεν είναι ακριβό και δεν πιάνει χώρο τότε πιάνει σκόνη...----Παθών όταν γυρίζοντας σπίτι μετά από από το πρώτο εξάμηνο στη σχολή αντίκρισα τη συλλογή από μοντελιστικά αεροπλάνα (F22, Eurofighter, F15) μισοκατεστραμμένη. Η δικαιολογία '' Έπιαναν σκόνη και έκατσα και τα ξεσκόνισα. Πρέπει να το καταλάβουμε: Αν θέλουν να μας σαμποτάρουν ξέρουν τον τρόπο Σπύρος
Altinakis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2007 Γεια χαρα παιδια. ΤΟ θεμα ειναι οτι με καταλαβαινει αλλα εκει που ηταν το τηλεσκοπιο θα μπει το μικρο κρεββατακι και δεν θα υπαρχει ικανος χωρος για να κινηθουμε..... Εκτος και εαν καποια στιγμη αν παρω αλλο τηλεσκοπιο και την πεισω να το βαλουμε σε αλλο χωρο... Δεν πειραζει το μερακι μου για τα αστρα δεν χαθηκεαπλα για την ωρα θα διαβαζω οσο περισσοτερα βιβλια και Sites μπορω. Δεν μπορει καποια στιγμη θα παρω κατι ξανα.... Παντως αβυσσος η ψυχη μιας γυναικας και αυτο ειναι ΘΕΩΡΗΜΑ!!!! Τα λεμε παιδια! Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut >Destination Space!
petrosl Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2007 ΑΝ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΗΡΘΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ. ΕΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ 'ΡΘΕΙ, ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ, ΠΑΘΩΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΝΙΩΘΩ.Η "ΚΑΛΗ" ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΦΡΙΚΑΡΕ! ΤΣ ΤΣ ΤΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ... ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ( ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ FORUM ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ).
filiatra Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2007 Παιδιά τις γυναίκες τις πολεμάμε με τα δικά τους όπλα.Μούτρα Κ μετά έρχεται το βαρύ πυροβολικό.Ανακοίνωση.Σήμερα θα πάω για παρατήρηση.Ορθά κοφτά.Κ για να μη μας πει κι εγώ τι θα κάνω?Λέμε θες να έρθεις?Κ το κυριότερο δεν το παραξεφτυλίζουμε.Εχουν κ αυτές τα δίκια τους. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
aristarchus Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2007 Μακαρι να αλλαζε μυαλο η γυναικα μου ...Μια αλλη λυση ειναι να αλλαξεις γυναικα αν δεν αλλαζει η ιδια μυαλο. Το τηλεσκοπιο μας ειναι ιερο! Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
dimidour Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2007 Και εγώ πήγα να περάσω μία από τα ίδια με την έλευση προ τετραμήνου της κορούλας μου, αλλά ευτυχώς η γυναίκα μου είχε έρθει μαζί μου στο Καστελόριζο οπότε όταν της θύμισα τι όμορφες εικόνες είχαμε δει μέσα από αυτό....άλλαξε αμέσως γνώμη!!! Τώρα το τηλεσκόπιο αποθηκεύεται περήφανα δίπλα από το κρεβατάκι της κόρης μου και δεν έχει ξανακουστεί καμία γκρίνια για αυτό.... Τουλάχιστον μέχρι να μας έρθει κάποια στιγμή και δεύτερο παιδί!!!! Και εγένετω φως....
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 Μπα!! εμείς οι ελεύθεροι δεν έχουμε τέτοια προβλήματα....
quendi Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 Εγώ απλά αναρωτιέμαι τι θα λέει η μελλοντική (έχουμε πολυυυυυύ καιρό ακόμα) γυναίκα μου γιατί έχω σκοπό να έχω μεγάλο τηλεσκόπιο στο σπίτι, 14-16 dob ή κάποιο θόλο (ή και τα δύο, χοχο)!!! Μάλλον πρέπει να ξεκαθαριστεί από πριν..ή καλύτερα να βρούμε μια με το ίδιο χόμπι! Αλλιώς όπως είπε και ο Αντώνης.. Μια αλλη λυση ειναι να αλλαξεις γυναικα αν δεν αλλαζει η ιδια μυαλο. Καλό κουράγιο στους παντρεμένους φίλους του φόρουμ! Υ.Γ. Φίλε Altinaki προτείνω να πετάγεσαι καμιά βόλτα στον Όμιλο Φίλων Αστρονομίας στη Θεσσαλονίκη. Φιλικά,Παναγιώτης Αντωνόπουλος
planetman Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 ..ή καλύτερα να βρούμε μια με το ίδιο χόμπι! Το να βρω μια γυναίκα που να της αρέσει η αστρονομία είναι το όνειρο ζωής μου. ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
ptolemeos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 Η δικιά μου η γυναίκα, μόνο που βλέπει το τηλεσκόπιο (skylux του Lidl), της γυρνάνε τα μυαλά. Και να σκεφτεί κανείς ότι η ίδια μου το έκανε δώρο : mrgreen:(άσχετα μετά άν το μετάνιωσε). Που να στήσω και το 8ιντσο Bresser!! Ή ακόμα χειρότερα να πάω με το σύλλογο για παρατήρηση!!!Πρέπει καιρό πριν να προετοιμάσω το "έδαφος"!! Αχ αυτές οι γυναίκες δε μας καταλαβαίνουν!! Και απαιτούν να τις καταλαβαίνουμε!! Δε βγάζεις άκρη!! ....τὸν ἥλιον εἰς ἐξουσίαν τῆς ἡμέρας, τὴν σελήνην καὶ τοὺς ἀστέρας εἰς ἐξουσίαν τῆς νυκτός....Ψαλμός 135
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 Της γυναίκας η καρδιά είναι......... ........ μια άβυσσος!!!!!!!!!!!!.- Πάντως δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν υπάρχουν γυναίκες που ασχολούνται με το χόμπυ, απλά δυστυχώς αποτελούν μειοψηφία... και όποιος-οποια διαφωνεί ας κάτσει να το συζητήσουμε...
filiatra Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 Οι ανύπαντροι χαρείτε το όσο μπορείτε τώρα. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
filiatra Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 Α κ αγοράστε ότι μπορείτε τώρα γιατί άμα ανοίξετε σπιτικό θα βλέπετε να φεύγουν τα ομπσέσιον από μπροστά σας ένα ένα σε έξοδα που ούτε καν έχετε φανταστεί.Κ άμα έρθει κ παιδί αστα να πάνε στο Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 Της γυναίκας η καρδιά είναι......... ........ μια άβυσσος!!!!!!!!!!!!.- http://users.ntua.gr/ge02211/womenonoff.jpg
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 Τέλειο!!!!!!!!!! Αξίζει να το δείτε.... Μια εικόνα χίλιες λέξεις!!!!!!
filiatra Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 Της γυναίκας η καρδιά είναι......... ........ μια άβυσσος!!!!!!!!!!!!.- http://users.ntua.gr/ge02211/womenonoff.jpg Ξελιγώθηκα. Ανδρέα θέλουμε κ άλλες φατσούλες.Δεν μπορούμε να εκφραστούμε Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 Της γυναίκας η καρδιά είναι......... ........ μια άβυσσος!!!!!!!!!!!!.- http://users.ntua.gr/ge02211/womenonoff.jpg Ξελιγώθηκα. Ανδρέα θέλουμε κ άλλες φατσούλες.Δεν μπορούμε να εκφραστούμε Εκφράσου με λόγια!!!ΕΔΩ!!! http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?p=65815#65815
Altinakis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 Παιδια μηπως πρεπει να ανοιχτει καποιο σχετικο topic σχετικα με τις γυναικες?? Εδω φαινεται οτι πασχουμε απο ψυχολογικα προβληματα ετσι οπως παμε ¨) Παντως δεν αντεχεται παιδια χωρις τηλεσκοπιο. Θα κανω τα αδυνατα δυνατα να την πισω και μαλιστα ισως και για μεγαλυτερο Υπομονη παιδες!!!!!! Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut >Destination Space!
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 Παιδια μηπως πρεπει να ανοιχτει καποιο σχετικο topic σχετικα με τις γυναικες?? Εδω φαινεται οτι πασχουμε απο ψυχολογικα προβληματα ετσι οπως παμε ¨)Εδώ: http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?p=65815#65815 λέμε....
DistalPsalm Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2007 Η πλάκα είναι ότι καμμία γυναίκα του φόρουμ δεν έχει πάρει θέση στο ζήτημα Εγώ πριν την πάρω τη γυναίκα θα τη βάλω να υπογράψει συμβόλαιο.Οι όροι θα είναι: -Θα υπάρχει τηλεσκόπιο στο σπίτι έως 14" (και αν είσαι καλή θα σε αφήνω να κάνεις μάτι)-Η εβδομάδα έχει έξι ημέρες. (ο νοών νοείτο)-Από κει και πέρα θα σ' έχω πριγκήπισσα Γιατί, αλήθεια, Ελευθερία, γεννημένη από σεισμούς, είναι έξω από τα κράτη κι έξω από τους θεσμούς. Έχει από τον ήλιο κάτι κι από τους αστερισμούς... Μ.Χ.
elias Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2007 Ευτυχώς που η δικιά μου γυναίκα όχι απλός δεν ενοχλείται αλλά είναι και περισσότερο κολλημένη από εμένα με την αστρονομία. SILENCE OF UNIVERSE
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα