magos_ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 Πολύ όμορφες φοτό!! Εγώ πάλι φίλοι μου θα έλλεγα δουλειά δουλειά και πάλι δουλεία. Ο Mr Virgin θα πραγματοποιήσει διαστημικά τουριστικά ταξίδια. Θα μπορείς να ταξιδέψεις και με δερμάτινα καθίσματα. Πάνω απ όλα η άνεση μην το παραβλέπουμε. Hellooooooo, my name is Ηλίας. http://astrocom.wordpress.com/
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2007 Η φωτογραφιες σας ειναι καταπληκτικες για αυτο βαλτε τα δυνατα σας να εχουμε περισσοτερες.Θα ηθελα να μου πει καποιος ποσες μοιρες να βαλω το τηλεσκοπιο για τον πολικο αστερα,γιατι δεν τον βλεπω με τοσα φωτα της πολης και ειμαι αρχαριος,η θεση μου ειναι ο Πειραιας Νομίζω 90 μοίρες είναι..Αλλά μην σε πάρω στον λαιμό μου.. λιγο off topic αλλα δεν πειραζει. 90 μοιρες σημαινει οτι ο πολικος ειναι καθετα (αυτο συμβαινει στον βορειο πολο. Στον Πειραια ειναι 37 μοιρες. (Το βρησκεις ανετα στο Google Earth) Παντος οι Φωτογραφίες ειναι αρκετα ωραιες (αν και η μαγεια τους τις κανει να φαίνονται ψευτικες) Συγνώμη!!! Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα