Jump to content

pentraks

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    211
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με pentraks

  • Γενέθλια 04/23/1979

του/της pentraks Επιτεύγματα

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Reacting Well Σπάνιος
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Έχω πάρα πολύ καιρό να ασχοληθώ με το χόμπι (αλλα κ το forum...) δε μπόρεσα όμως να αντισταθώ, πέρα απο φώτο τράβηξα κι ένα video!! ελπιζω να τα λεμε πιο συχνα!
  2. Σας ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση, ελπίζω να πιάσουν τόπο τα λόγια σας. Σιγουρα χρειάζεται θυσίες το χόμπι μας απλα ειναι και το timing που παιζει ρόλο. Ελπίζω -οπως πάντα- για το καλύτερο. Ευχαριστώ και πάλι.
  3. Πανε μερικα χρόνια τωρα που εκανα τα πρώτα βήματα μεσα απο αυτον εδω το χώρο για να κατακτήσω αυτο που με γοητευε απο μικρό. Δυστυχως ομως λογω ελλειψης χρόνου αναγκαζομαι να μενω μακρια απο ολη αυτη την μαγεια. Ουτε πλεον χρονος για το forum μας εδω δε μενει. Πραγματικα θέλω να συνεχίσω αυτο που ξεκίνησα με την βοήθεια σας....πότε όμως?... εχω ξεχάσει και αυτα τα λιγα βασικα που ήξερα.. βλεπω το 8αρι dob μες το δωμάτιο και νοσταλγώ εκεινη την εποχή.... πότε ξανα άραγε θα έρθει η ώρα?... Να στε καλα όλοι σας και καθαρους ουρανούς να έχετε. Ελπίζω να αναπληρώσω όσα εχω χάσει (και θα χάσω ακόμη...)
  4. Ωραία πράγματα, μπράβο!!! Μια ερώτηση μόνο, το ρουλεμάν που κόλλησες στην πλάκα δε χάλασε με την ηλεκτροκόλληση;
  5. http://www.telescopeshop.gr/show.asp?productId=367&productSeriesId=45&productTypeId=&companyId=2&categoryId=6 Αυτο πρέπει να ειναι το μοτέρ sevax!
  6. Το κομμάτι που ακούγεται στους τίτλους του Cosmos μόλις το αγόρασα σαν Mp3 με τίτλο "Heaven And Hell Part 1 (from The TV Series 'Cosmos')"
  7. http://www.astro.noa.gr/VisCentre/vis_centre_gr.htm Εδω εχει μόνο 3 ημ/νιες! Κατα τις 19.00 ειναι καλή ώρα να είμαστε εκει?
  8. Σας ευχαριστώ όλους. Αποτελέσματα σίγουρα οταν ολοκληρώσω αλλαγές (μοτέρ κα) και κάνω τις πρώτες δοκιμές
  9. Πολυ ωραία παίρνω θάρρος sevax. Τι μοτερ παίρνει (εννοώ μάρκα ή τύπος ή για ποιο τηλεσκόποιο να το ζητήσω)
  10. Θέλω να στηρίξω dslr για πορτραίτα ουρανού. Θα κάνει δουλειά?
  11. Οι ανεγκέφαλοι κυνηγάνε και τα άμοιρα ελάφια που γλίτωσαν....
  12. pentraks

    deagostini telescope

    Χαχα τρελλό γέλιο Ολο το τηλεσκόπιο ειναι προαιρετικό και αυτα που δίνουν με τα τευχη ειναι τα παρελκόμενα του!!! Ειναι για γέλια οι τύποι Αλήθεια πως μπορουμε να δουμε πόσο κάνει και απο που μπορούμε να πάρουμε κατευθείαν τρίποδο στήριξη και μοτέρ?
  13. pentraks

    When Dreams Come True! (Altinakis George)

    Καλή φάση!!! Ειναι σταθερο καθως κουνάς τον σωλήνα όμως?? PS (εγω θα έβαζα 3 ρόδες πάντως.)
  14. H camera βρίσκεται απο την Δευτέρα στα ράφια του Lidl με τιμή 24e. Δεν άντεξα αυτη την φορά. Ή εικόνα της για μένα ειναι καλή δεδομένου οτι έχεις μεγάλη ανάλυση (15frames/s), ικανοποιητική overall εικόνα αλλα και χαμηλό κόστος κτήσης. Μένει να την σιάξω να μπαίνει πάνω στο τηλεσκ. τώρα για περαιτέρω δοκιμές
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης