VUSSP MCOD Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2007 Ήμουν κι εγώ εκεί. Εύγε παιδιά, κάνατε πολύ καλή δουλειά! Σας ευχαριστούμε πολύ για τις όμορφες στιγμές που μας χαρίσατε! Ευχαριστώ πολύ και τους αστρο-φίλους μου που μου έκαναν έκπληξη για τα γενέθλιά μου την Κυριακή, αμέσως μετά τη λήξη του συνεδριόυ!! Απίστευτη εμπειρία και "ντροπή" μαζί! Καλή επιτυχία στον ΣΕΑΘ, όλοι ευχόμαστε τα καλύτερα! Αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι, θα το κάνω με μεγάλη ευχαρίστηση! Ειρήνη Φτιάξε κι εσύ έναν δορυφόρο, μπορείς! www.sseti.net
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2007 Ναι, αλλά τούρτα δεν φάγαμε Ειρήνη! Μας τη χρωστάς στο 6ο συνέδριο αν συμπέσει με τα γενέθλιά σου! Καλώς ήρθες πάλι στο astrovox! "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
VUSSP MCOD Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2007 Παρακαλώ θερμά την οργανωτική επιτροπή του 6ου συνεδρίου να φροντίσει ώστε το επόμενο συνέδριο να συμπέσει με τα γενέθλιά μου. Θα παραγγείλω μια τούρτα 50 κιλών σε σχήμα dobsonian 10" σαν του Σοφολόγη το τηλεσκόπιο . Ελπίζω να φτάσει για όλους αυτή τη φορά...Καλώς σας βρήκα! Φτιάξε κι εσύ έναν δορυφόρο, μπορείς! www.sseti.net
ΣΕΡΡΕΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2007 Κοίτα.. καμιά 2 κιλά θέλω μόνο εγώ.. Θα είμαστε 300-400.. οπότε μάλλον σε μέγεθος και σχήμα HUBBLE πρέπει να είναι Κυριάκος Καβακλιώτης 41 . 05΄. 55΄΄ Ν23 . 33΄. 25΄΄ Ε
VUSSP MCOD Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2007 Θα προσπαθήσω να κάνω ειδικές διαπραγματεύσεις με τον ζαχαροπλάστη για να φτιάξει τούρτα σε μέγεθος Hubble. Θα είναι λίγο δύσκολο να τον πείσω αλλά θα προσπαθήσω... Το Hubble το θες μαζί με τα φωτοβολταϊκά ή χωρίς; Φτιάξε κι εσύ έναν δορυφόρο, μπορείς! www.sseti.net
paranoia Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2007 6 Συνέδριο ε?Αχ τι μου κανετε... Ελπίζω να μπορεσω να ερθω γιατι λογο πανελληνιων θα ειναι λιγο δυσκολο. Χαρηκα πολυ που σας γνωρισα παντως κ απο κοντα! Ιωαννα Ψαραδακη "Κι εσείς άστρα, αιώνες τώρα κάτι θέλετε να μας πείτε, μα σε λίγο ξημερώνει και δεν προφταίνουμε να μάθουμε" Τάσος Λειβαδίτης, Μικρό βιβλιο για μεγάλα όνειρα
Tsaprazi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2007 Τέλεια! Μπορεί να πάω!!! Η αδερφή μου διορίστηκε εκεί!! Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.Albert Einstein
Alexander Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2008 Παιδιά κι εγώ θα έρθω Στο προηγούμενο συνέδριο κουβαλίσατε κι τηλεσκόπια ? Γιατι είναι λίγο δύσκολο το 10" να πάει Αλεξανδρούπολη... Είμαστε ταξιδιώτες που πάνω στη Γη διασχίζουν το διάστημα, σαν επιβάτες πάνω σε πλοίο, και πολλοίαπό εμάς δε νογάμε κανένα μέρος του σκάφους πέρα από την καμπίνα όπου καταλύουμε.S.P. Langley
Κατερινα Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2008 Όχι Alexander. Δεν παίρνουμε εξοπλισμό μαζί μας. Συνήθως ο σύλλογος που διοργανώνει το συνέδριο, διοργανώνει μαζί και μία αστροβραδυά (συνήθως το βράδυ του Σαββάτου) με τηλεσκόπια των ερασιτεχνών του συλλόγου.
elena Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2008 Παντως στην Πατρα περσι ατυχησαμε λογω καιρου.....Κριμα ...ΑΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΝΗΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΤΑΡΑΧΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΣΥΜΠΑΝΤA... Walt Whitman
ria Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2008 Ε καλά, εγώ δεν θα το χάσω με τίποτα στον κόσμο όμως!!! Καλή επιτυχία παιδιά!
dimitris Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2008 Ανεπίσημα : Περίπου κατά τις 15 Νοεμβρίου 2008, θα βγει στον αέρα η ιστοσελίδα του συνεδρίου (αρχική μορφή) καθώς και οι ημερομηνίες υποβολής εισηγήσεων κλπΈναρξη εγγραφών θα μπορεί να γίνεται από τις αρχές του 2009. Θα χαρούμε να σας δούμε όλους εκεί.... ή καλύτερα εδώ ! Φιλικά, Δημήτρης ΠρασόπουλοςΑλεξανδρούπολη/ Κομοτηνήhttp://prasopoulosdimitrios.blogspot.com/
milia Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2008 Ανεπίσημα : Περίπου κατά τις 15 Νοεμβρίου 2008, θα βγει στον αέρα η ιστοσελίδα του συνεδρίου (αρχική μορφή) καθώς και οι ημερομηνίες υποβολής εισηγήσεων κλπΈναρξη εγγραφών θα μπορεί να γίνεται από τις αρχές του 2009. Θα χαρούμε να σας δούμε όλους εκεί.... ή καλύτερα εδώ ! Μια χαρά δS>=0 (c.s.)
Adrianos Golemis Isilion Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2008 Παιδιά γνωρίζουμε περίπου ημερομηνίες του συνεδρίου;
Alexander Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2008 25 - 26 - 27 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.astrothraki.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=749&Itemid=107 Είμαστε ταξιδιώτες που πάνω στη Γη διασχίζουν το διάστημα, σαν επιβάτες πάνω σε πλοίο, και πολλοίαπό εμάς δε νογάμε κανένα μέρος του σκάφους πέρα από την καμπίνα όπου καταλύουμε.S.P. Langley
Adrianos Golemis Isilion Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2008 Ευχαριστώ και καλή επιτυχία!Αν και πέφτει μέσα στην επαναληπτική εξεταστική, δεν το χάνω!
quendi Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2008 Πλέον είναι ανοιχτό και το επίσημο site του Συνεδρίου: http://www.astrosynedrio.gr/ Καλή συνέχεια ΣΕΑΘ! Φιλικά,Παναγιώτης Αντωνόπουλος
dimitris Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2008 Στην πραγματικότητα "παίζει" αλλά θέλει μερικά ουσιαστικά στοιχεία ακόμη τα οποία θα βρίσκονται μέσα έως τις 1 Δεκεμβρίου.Έναρξη εγγραφών ...... του χρόνου. Η Οργανωτική Επιτροπή του 6ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας, ανακοινώνει τις παρακάτω χρήσιμες ημερομηνίες, που αφορούν το Συνέδριο. Λήξη Υποβολής Περίληψης Εισηγήσεων : 15 Μαρτίου 2009 Λήξη Υποβολής Εισηγήσεων : 30 Απριλίου 2009 Λήξη Αιτήσεων Συμμετοχής/Εγγραφές Συνέδρων : 30 Ιουνίου 2009 Λήξη Αιτήσεων Προβολής Εκθεμάτων : 15 Ιουλίου 2009 Λεπτομέρειες για τον τρόπο υποβολής εισηγήσεων θα δοθούν. Προσωρινά κρατήστε τις ημερομηνίες.Ευχαριστούμε Quedi Φιλικά, Δημήτρης ΠρασόπουλοςΑλεξανδρούπολη/ Κομοτηνήhttp://prasopoulosdimitrios.blogspot.com/
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2008 Αχ βρε παιδιά, γιατί το κάνετε μες την εξεταστική μας??? Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
astrovox Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2008 Αν δεν υπάρξουν καταλήψεις και άλλες καθυστερήσεις είναι πολύ πιθανό η εξεταστική να έχει μόλις τελειώσει τότε! «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα