NikosK Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2007 Αν δεν υπαρχει εχετε καμια αλλη ιδεα μεχρι 300 euro...
krisgym Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2007 Υπαρχει φιλε μου. Φιλικα Χρηστοs.
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2007 Τι καλύτερο απο το να τους πάρεις τηλέφωνο και να ενημερωθείς, 2310-533 902 / 2310-541 826
astrovox Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2007 Νομίζω ότι πλέον η προσφορά είναι μόνιμη και δε θα αλλάξει!! «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
dimpap Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2007 Για δες εδώ http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?p=68133#68133 Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)
akmakas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2007 Νομίζω τελικά πως μας δουλεύουν...Η προσφορά πάντα θα υπάρχει για το bo8"Από το καλοκαίρι έχουν την ίδια διαφήμιση η τιμή του είναι 300Ε δεν αλάζει. www.retrovisions.grwww.retrosystem.gr
elohim Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2007 Αν το σκεφτούμαι καταλαβαίνουμε όλοι μας ότι πραγματικά η τιμή αυτή είναι προσφορά πραγματική... Απλά είναι και επιχείρηση όποτε είναι και θέμα Μάρκετινγκ. Θεωρώ σε αυτή την τίμη πως είναι απο τις καλύτερες αγορές που μπορεί να κάνει με ήπιο κόστος ο ερασιτέχνης αστρονόμος... dreamers and not, do not lower the head...
astrovox Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2007 Ε δε νομίζω ότι μας δουλεύουν, είναι κόλπα marketing που είναι μέσα στο παιχνίδι! Πάντως κανείς δεν έχασε από την προσφορά, κάθε άλλο! «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
planetman Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2007 Μπορεί οι τιμές του πλανηταρίου να ψιλοτσούζουν γενικώς αλλά το συγκεκριμένο τηλεσκόπιο το έχει σε πολύ καλή τιμή. Και από εξωτερικό να ψάξει κάποιος, πολύ δύσκολα θα το φέρει εδώ πιο φτηνά. Go for it ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
koyote Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2007 Η προσφορα του πλανηταριου ειναι μαγικηΑυτο για το οποιο πρεπει να ειμαστε λιγο επιφυλακτικοι ειναι το:βιαστειτε,μονο 30 τεμαχια διαθεσιμα Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
Altinakis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2007 Εγω το πηρα!!!!! Παρτο ειναι κελεπουρι!!! Εχει και εστιαστη Crayford που μονο αυτος κανει 150-200ευρω!!! Τρεξεεεεεε! Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut >Destination Space!
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2007 δεν ξέρω τι λέτε εσείς,εγώ ξέρω ότι όταν εγώ έψαχνα τηλεσκόπιο πριν 3 χρόνια το συγκεκριμένο dob έκανε γύρω στα 600 ευρω...
koyote Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2007 δεν ξέρω τι λέτε εσείς,εγώ ξέρω ότι όταν εγώ έψαχνα τηλεσκόπιο πριν 3 χρόνια το συγκεκριμένο dob έκανε γύρω στα 600 ευρω... Αυτο τα λεει ολα!! Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
Altinakis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2007 Και φαντασου οτι τοτε δεν ειχε και τον εστιαστη Crayford που κανει μονος του 100-150-200 ευρω ετσι... Εγω πιστευω οτι εκανα την καλυτερη αγορα. Τωρα αν εχω και αλλα στην πορεια παιρνοντας καλυτερα προσοφθαλμια, ενα Barlow και μια βαση για φωτογραφικη θα ειμαι πολυ καλυτερα. Παντως στα λεφτα του δεν υπαρχει ανταγωνιστης. Ή μηπως υπαρχει στην Ελλαδα και δεν τον ξερουμε? Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut >Destination Space!
planetman Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2007 Παντως στα λεφτα του δεν υπαρχει ανταγωνιστης. Ή μηπως υπαρχει στην Ελλαδα και δεν τον ξερουμε? Δεν υπάρχει. Μην κουράζεσαι να ψάχνεις. ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
Steve Karolemeas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2007 Απο τοτε που αρχισα να ρωταω τιμες για dob,στο Πλανηταριο το εδιναν 299Ε.Γυρω στα τελη του Ιουνιου,ανακοινωθηκε πως υπαρχει καλοκαιρινη προσφορα απο 449 στα 299Ε για μονο 30 κομματια.Οταν τηλεφωνησα,μου ειπαν πως τα αποθεματα εξαντλουνται,και ετσι το εκλεισα με προκαταβολη για να μην χασω την ευκαιρια.Αλλα και παλι,τωρα λογω φθινοπωρινης προσφορας η τιμη πεφτει στα 299Ε για 15 τεμαχια.Απ'οτι βλεπω,καθε εποχη και προσφορα θα το πηγαινουν...
Altinakis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2007 Να σου πω κατι : δεν ξερω αν η προσφορα τρεχει εδω και κατι μηνες αλλα το να παρεις τοσο φτηνα ενα τετοιο τηλεσκοπιο εμενα δεν με χαλαει και ας την ειχαν για 5 χρονια! Καταστημα ειναι και καπως πρεπει να τραβηξει το ενδιαφερον του κοσμου. Τουλαχιστον δεν σε κοροιδευει στο θεμα της τιμης και του τι σου προσφερει. Σωστα? Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut >Destination Space!
KONOPS Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2007 lete na to xtipisw kai egw kai na agorasw argotera ishmerinh vash?
KONOPS Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2007 einai kalo se deep sky antikimena?
THEO-007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2007 Εαν σε ενδιαφερει καθαρα η παρατηρηση πηγαινε σε DOB. Τα μεσαια τηλεσκοπια οπως το 8ιντσο χτυπανε βαθυ ουρανο.
KONOPS Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2007 exw to meade to 125 thelw ena kathara gia paratirisei kai apo oti exw akousei apo ta paidia edw to vriskoun poli kali epilogh
filiatra Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2007 Εαν σε ενδιαφερει καθαρα η παρατηρηση πηγαινε σε DOB. Πολύ σωστά. Τα μεσαια τηλεσκοπια οπως το 8ιντσο χτυπανε βαθυ ουρανο.Δεν είναι μεσαίο.Είναι μεγάλο.Το μικρότερο μεγάλο τηλεσκόπιο. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
KONOPS Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2007 na to xtipisw diladi?kai meta vlepw gai ishmerini stirixi
sheliak Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2007 Σιγουρα πραγματα αγορασε το!εγω αυτο εκανα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος!Αγορασα και μια στηριξη και ειμαι και παλι πολυ ευχαριστημενος!
KONOPS Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2007 poso paei h sthrixh den thelw rompotiki kai tetia aplos na exei moter
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα