Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Από που θα μπορούσα να προμηθευτώ τα συγκεκριμένα βιβλία ;

Τα έχω βρει στο willbell.com αλλά ενώ κοστίζουν 70$ μαζί με τα μεταφορικά η τιμή ανεβαίνει στα 125 $. Επίσης ο Παπασωτηρίου έχει τιμή στα 98€ αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν η τιμή αυτή είναι για το ένα ή και για τα δύο βιβλία μαζί. Η τιμή του amazon μου φαίνεται επίσης "τσιμπημένη".

Φιλικά Σταύρος :)

TS GSO 10' , skywatcer 100 bked, vixen ultima 9x63.

Δημοσιεύτηκε

Από Παπασωτηρίου φυλάξου, η τιμή είναι για ένα βιβλίο :shock:

Αγορασέ τα από willbell.com στα μισά λεφτά στα στέλνει με usps pri. int.mail σε 6-10 εργάσιμες και θα με θυμηθείς :cheesy:

Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ

ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)

Δημοσιεύτηκε

Ο διευθυντης της William-Bell ειναι γνωστος μου και το εχω εκφρασει την απογοητευση μου (χιλιες-δυο φορες) για τα ακριβα μεταφορικα οσον αφορα βιβλια και μου εχει κανει την κουβεντα οτι ισως ανοιξουν Ευρωπαικη εδρα ωστε να αντιμετωπισουν το προβλημα.

Μεχρι στιγμη, ΜΗΔΕΝ. ](*,)

Φιλικά,

Αντώνης Αγιομαμίτης

http://www.perseus.gr

Δημοσιεύτηκε

Ρίξτε μια ματιά και στην OPT: www.optcorp.com

Από εκεί είχα πάρει κι εγώ το δικό μου σετ πριν δύο χρόνια. Νομίζω είχε φθηνότερα μεταφορικά σε σχέση με την WΒ - ίσως ισχύει ακόμα το ίδιο.

Φιλικά,

Ηλίας.

ΥΓ. Πρόκειται για καταπληκτικά βιβλία. Από πολλούς αυτό το δίτομο θεωρείται ως ο "διάδοχος" του κλασικού τρίτομου του Burnham.

Δημοσιεύτηκε
Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση.Τελικά μάλλον θα προσανατολιστώ στο willbell.Και κάτι ακόμα που ξέχασα να ρωτήσω. Θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα με το τελωνείο ή όσον αφορά βιβλία δεν τίθεται θέμα εκτελωνισμού;

Φιλικά Σταύρος :)

TS GSO 10' , skywatcer 100 bked, vixen ultima 9x63.

• 6 μήνες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

Όποιος θέλει να γλιτώσει τα ταχυδρομικά (που είναι υψηλά) μπορεί να το παραγγείλει από εδώ http://www.bookdepository.co.uk/WEBSITE/WWW/WEBPAGES/showbook.php?id=0943396603 και με 36 euros θα είναι σπίτι του σε λιγότερο από μια εβδομάδα.

Δυστυχώς μόνο ο τόμος "Spring-Summer" είναι διαθέσιμος αυτή τη στιγμή.

Εγώ ήδη παρήγγειλα το δικό μου 8)

Άγγελος Μακρής

www.aggelosmakris.com

www.facebook.com/aggelosmakrisnightscapes

www.instagram.com/aggelos_makris

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης