peaceful Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2007 Από που θα μπορούσα να προμηθευτώ τα συγκεκριμένα βιβλία ;Τα έχω βρει στο willbell.com αλλά ενώ κοστίζουν 70$ μαζί με τα μεταφορικά η τιμή ανεβαίνει στα 125 $. Επίσης ο Παπασωτηρίου έχει τιμή στα 98€ αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν η τιμή αυτή είναι για το ένα ή και για τα δύο βιβλία μαζί. Η τιμή του amazon μου φαίνεται επίσης "τσιμπημένη". Φιλικά Σταύρος TS GSO 10' , skywatcer 100 bked, vixen ultima 9x63.
dimpap Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2007 Από Παπασωτηρίου φυλάξου, η τιμή είναι για ένα βιβλίο Αγορασέ τα από willbell.com στα μισά λεφτά στα στέλνει με usps pri. int.mail σε 6-10 εργάσιμες και θα με θυμηθείς Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)
aristarchus Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2007 Ο διευθυντης της William-Bell ειναι γνωστος μου και το εχω εκφρασει την απογοητευση μου (χιλιες-δυο φορες) για τα ακριβα μεταφορικα οσον αφορα βιβλια και μου εχει κανει την κουβεντα οτι ισως ανοιξουν Ευρωπαικη εδρα ωστε να αντιμετωπισουν το προβλημα. Μεχρι στιγμη, ΜΗΔΕΝ. Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
KOSTAKIS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2007 Αυτα τα 2 βιβλια θα ειναι η επομενη αστρο-αγορα μου.Περιμενα ομως λιγο χαμηλοτερα μεταφορικα......
eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2007 Ρίξτε μια ματιά και στην OPT: www.optcorp.comΑπό εκεί είχα πάρει κι εγώ το δικό μου σετ πριν δύο χρόνια. Νομίζω είχε φθηνότερα μεταφορικά σε σχέση με την WΒ - ίσως ισχύει ακόμα το ίδιο.Φιλικά,Ηλίας.ΥΓ. Πρόκειται για καταπληκτικά βιβλία. Από πολλούς αυτό το δίτομο θεωρείται ως ο "διάδοχος" του κλασικού τρίτομου του Burnham.
peaceful Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2007 Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση.Τελικά μάλλον θα προσανατολιστώ στο willbell.Και κάτι ακόμα που ξέχασα να ρωτήσω. Θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα με το τελωνείο ή όσον αφορά βιβλία δεν τίθεται θέμα εκτελωνισμού; Φιλικά Σταύρος TS GSO 10' , skywatcer 100 bked, vixen ultima 9x63.
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2008 Όποιος θέλει να γλιτώσει τα ταχυδρομικά (που είναι υψηλά) μπορεί να το παραγγείλει από εδώ http://www.bookdepository.co.uk/WEBSITE/WWW/WEBPAGES/showbook.php?id=0943396603 και με 36 euros θα είναι σπίτι του σε λιγότερο από μια εβδομάδα. Δυστυχώς μόνο ο τόμος "Spring-Summer" είναι διαθέσιμος αυτή τη στιγμή.Εγώ ήδη παρήγγειλα το δικό μου Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα