Altinakis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2007 ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣUNIVERSAL DIGITAL CAMERA ADAPTERτης V I X E N. Στο Ακτις την εχουνε λενε 26 ευρω. Συγκρατεί την ψηφιακή μηχανή μπροστά από το προσοφθάλμιο. Έτσι δεν είναι απαραίτητο πλέον να διαθέτει σπείρωμα στο φακό η ψηφιακή σας μηχανή για να μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με το τηλεσκόπιο για την φωτογράφηση των πλανητών, του ήλιου, της σελήνης ή και της φύσης. Η πλατφόρμα της Vixen είναι κατάλληλη για να όλες σχεδόν τις ψηφιακές μηχανές και τις βιντεοκάμερες όταν χρησιμοποιούμε προσοφθάλμια διαμέτρου 1,25" στο τηλεσκόπιο. Για προσοφθάλμια με διάμετρο τις 2" επιλέξτε την ανάλογη πλατφόρμα της Baader. Παιδια αξιζει αυτη; Ειχα υποψιν μου αυτην της Baader που κανει γυρω στα 49 ευρω, αν και φαινονται ιδιες νομιζω. Τι λετε να την παρω; Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut >Destination Space!
filiatra Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2007 Εχω κ εγώ την ίδια.Πάρτην λύνει χέρια.Την μπαάντερ δεν την χρειάζεσαι μια κ δεν έχεις 2'' προσοφθάλμια. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2007 Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις της Baader, γιατί οι Υπερίωνες (μαζί και ο zoom) είναι ογκώδεις και θα έχεις πρόβλημα.Εξάλλου θα σου μείνει και για χρησιμοποίηση με 2" προσοφθάλμια.
filiatra Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2007 Νίκο την έχω χρησιμοποιήσει κ με 13mm υπερίωνα κ μπαίνει άνετα.Φαντάζομαι ο 2'' θα πλέει. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
filiatra Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2007 Τώρα που το ξανασκέφτομαι δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αν όντως την είχα βάλει στον υπερίωνα. sorry Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2007 Παναγιώτη, τον έχω και εγω τον συγκεκριμένο αντάπτορα και ο μόνος τρόπος για να προσαρμοστεί με Υπερίωνα, είναι αν βγάλεις τα ελαστικά του προσοφθάλμιου απο μπροστά.Και πάλι ίσα ίσα το "γατζώνει".
Altinakis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2007 Ok Παιδες. Μαλλον θα περιμενω για να παρω αυτον της Baader. Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut >Destination Space!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα