konpan Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2007 Ποιό από τα παραπάνω σαν οπτικός σωλήνας είναι καλύτερο για παρατήρηση γενικώς (πλανητών και deep sky) καθώς επίσης και για αστροφωτογράφηση? Επίσης ποιά βάση θα προτιμούσατε την smart mount η την ισημερινη στηριξη πχ EQ6 ? Οχι ότι είμαι έτοιμος οικονομικά για κάτι τέτοιο αλλά θέλω να κάνω τον σχεδιασμό μου μπας και καταφέρω σε κανα εξάμηνο και πάρω ένα από τα δύο ή κάτι άλλο του ιδίου "βεληνεκούς" που ίσως προταθεί από την κουβέντα μας.
KOSTAKIS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2007 Εγω ψηφιζω LX 200,μονο και μονο για το συστημα κλειδωματος του καθρεπτη,(και δεν υποφερει απο mirror flop).Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν κατασκευαζει και η celestron κατι αντιστοιχο......Οσο για τα οπτικα τους,μην ακους φημες για τη δηθεν ανωτεροτητα της μιας εταιριας (celestron).Αυτο που δεν ξερω ειναι αν μπορεις να προμηθευτεις σκετο σωληνα LX 200 12'' απο Ελλαδα,με την ιδια ευκολια που βρισκεις ενα C11. (χρονια πολλα .... )
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2007 Πρωτα απο ολα χρονια πολλα . Για ποιο σωληνα αναφερεσαι απο τα LX200 ; Ριξε μια ματια εδω αν θες . www.samos.aegean.gr/astronomia Ευχαριστως να τα πουμε και να δεις την EQ6 Pro απο κοντα . Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2007 Το εχεις σκευτει καθολου και για τη Losmandy 11 ; Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα