ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Φίλε Αντώνη και Φίλε Γιώργο, Δεν θα προσπαθήσω να σας μεταπείσω, στο κάτω κάτω δεν γνωρίζω τους λόγους της επικείμενης αποχώρησης σας, θα ήθελα μόνο να πώ το εξής: Εχουμε χάσει αρκετούς και σημαντικούς φίλους μέχρις ώρας, και άσχετα αν τους ξαναβρήκαμε αλλού, το Astrovox δεν είναι πιά το ίδιο. Και για κάθε έναν μας που φεύγει απογοητευμένος για τον οποιονδήπτε λόγο, θα φτωχαίνει όλο και περισσότερο. Και είναι κρίμα. Είναι κρίμα που δεν μοιραζόμαστε τις χαρές και τις επιτυχίες σας με τον τρόπο που το κάναμε τόσο καιρό, είναι κρίμα που οι συμβουλές και οι γνώμες σας δεν θα ακούγονται πιά. Είναι απόφασή σας και την σέβομαι απόλυτα. Δεν μπορώ όμως να μην λυπηθώ Φιλικά Δημήτρης
dark nebula Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Θα συμφωνησω με τα παραπανω λογια του Δημητρη......το 2004 οταν ποσταρα για πρωτη φωρα στο astrovox τα πραγματα ηταν διαφορετικα απο τοτε βλεπω οτι τα πραγματα εχουν αλλαξει κατα πολυ απο την μια τα μελη εχουν αυξηθει καλο αυτο γιατη βλεπω μεγαλο ενδιαφερων απο πολους νεους κατι που αναζητουσαμε τοτε. Απο την αλλη βλεπω κοντρες και αντιμαχιες κατι που δεν μου αρεσει .Το FORUM υπαρχει για να μαθαινουν οι νεοι και η παλαιοτερη βεβαια για το πως θα αποκτησουν το πρωτο τηλεσκοπιο τους , πως θα τραβηξουν καλυτερες φωτογραφιες , να αναβαθμησουν τον εξοπλισμο τους ,να γνωρισουν αλλους αστρονομους και να γινουν συναντησης κατι που το κανουμε ολοι με μεγαλη χαρα οταν μπωρουμε να παρευρεθουμε .. και ΟΧΙ για να κρινουμε κανεναν προσωπικα τον ιδιο και την δουλεια του, κατι που εκανε και εμενα να αποσυρθω ενεργα απο το forum και να μπαινω μονο σαν επισκεπτης γιατι ακωμα εχει να μου προσφερει απο αποψης και βοηθεια σε πολλα θεματα απο τα post που κανετε..ασχετα αν φυγαμε μερικη δεν παει να πει οτι εχουμε και κατι με καποιον συγκεκριμενα παλι μιλαμε στο τηλεφωνο και βρισκομαστε στης εξορμισης και ολα καλα ειναι κατι που ειχα γραψει προσωπικα και σε εναν φιλο Οτι δεν θα μου αρεσε καθολου να χωρισουμε την αστρονομια σε στρατοπεδα παντα θα γνωριζουμε ανθρωπους και παντα θα εχουμε εναν καλο λογο να πουμε για τον αλλων μια χουφτα ειμαστε οπως λεει και ο Αντωνης που τον ευχαριστω για την βοηθεια οπως και αλλους ασχετα σε πιο forum.....ευχαριστω.. [DARK DARK SKY BY DARK NEBULAhttp://www.spartastronomy.gr/
astrovox Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Απο την αλλη βλεπω κοντρες και αντιμαχιες κατι που δεν μου αρεσει. Εγώ πάντως παραπέμπω στη δημοσίευσή μου, λίγα post πιο πάνω, για να πω για άλλη μια φορά ότι δεν υπάρχει λόγος να ψάχνει κανείς τα αίτια στο φόρουμ. Το θέμα είναι αυστηρά προσωπικό κατά τη δική μου άποψη. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
vag_stephanou Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Αγαπητοί Αντώνη και Γιώργο, Κατά τη γνώμη μου δίνετε αξία σε πράγματα και συμπεριφορές που δεν έχουν. Η αποχώρηση και απομόνωση πιστεύω πως δεν είναι λύση (Αντώνη νομίζω το έχεις καταλάβει και στο παρελθόν) και απλά δικαιώνονται και θριαμβεύουν όλοι οι "καλοθελητές". Σας καλώ να σκεφτείτε με γνώμονα όσους σας εκτιμούν και σας αγαπούν και όχι με βάση όσους σας πικραίνουν. Τέλος, και ίσως λίγο off topic, (απευθύνομαι σε όλους) η κατάσταση του forum δεν έχει να κάνει με το παρόν. Ας αφήσουμε το astrovox έξω από αυτό. Είναι σαν να λέμε ότι για τα επεισόδια που γίνονται έξω από ένα γήπεδο φταίει η ομάδα που παίζει μέσα. Επίσης, επειδή έγινε αναφορά για όσους έχουν φύγει ήδη, δε νομίζω πως είναι αντίστοιχη περίπτωση διότι ήταν επιλογή τους, δεν αναγκάστηκαν, έστω και έμμεσα από κανέναν. Καλή συνέχεια, περιμένουμε δημοσιεύσεις σας!
Dimitriskor Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Κοι. . Αγιομαμίτη & Ταρσούδη Από την ημέρα που έγινα μέλος του astrovox παρακολουθώ με ενδιαφέρον τις εργασίες σας αλλά και τον τρόπο που συμμετέχοντας στις διαφορές συζητήσεις συμβάλετε θετικά όσο λίγα μέλη του forum . Λόγω του ότι δεν νομίζω να υπάρχει η πολυτέλεια ( ειδικά στην Ελλάδα ) και τελικά δεν είναι σωστό, άτομα που έχουν αγάπη ,ειλικρινή διάθεση, και αξιόλογες γνώσεις να αποχωρούν από το astrovox πιστεύω πως καλύτερα θα ήταν αυτό που και πολλά άλλα μέλη σας προτείνουν. Να αγνοήσετε όσους δημιουργούν προβλήματα και παραμένοντας στο site ,να δείξετε την πόρτα σε όποιους δεν μπορούν ή δεν θέλουν να συμβάλουν ώστε και μέσω του astrovox η ερασιτεχνική αστρονομία να γίνεται κάθε μέρα καλύτερη και στην πατρίδα μας .Ευχαριστώ Δημήτρης Μπαξεβανάκης “ Ο χώρος και ο χρόνος είναι έννοιες ενδογενώς δεμένες μεταξύ τους “ . ???
Κατερινα Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Απο την αλλη βλεπω κοντρες και αντιμαχιες κατι που δεν μου αρεσει. Εγώ πάντως παραπέμπω στη δημοσίευσή μου, λίγα post πιο πάνω, για να πω για άλλη μια φορά ότι δεν υπάρχει λόγος να ψάχνει κανείς τα αίτια στο φόρουμ. Το θέμα είναι αυστηρά προσωπικό κατά τη δική μου άποψη. Kαι κατά τη δική μου άποψη Ανδρέα κι αυτό αποδεικνύεται γιατί οι περισσότεροι δεν έχουμε καταλάβει ακριβώς τι έχει διαμειφθεί.Εκείνο που θέλω να πω είναι πως πραγματικά λυπάμαι αν όντως έχουν αποφασίσει να αποχωρήσουν.Μπορώ να κατανοήσω την πίκρα και το θυμό κάποιου που για τους όποιους λόγους αισθάνεται αδικημένος.Πλην όμως η πίκρα και ο θυμός δεν είναι οι καταλληλότεροι σύμβουλοι για να παίρνουμε τόσο τελεσίδικες αποφάσεις.Σε γενικές γραμμές με κάλυψε ο Δημήτρης (Σοφούλης). θα ήθελα να σχολιάσω επίσης κάτι που έγραψε ο Τάκης. Τάκη, δεν γίνεται να εκτίθεσαι δημόσια και να μη δέχεσαι κριτική είτε για τα γραφόμενά σου, είτε για τη δουλειά σου. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη, φυσικά μόνο αν είναι καλοπροαίρετη. Αν δεν κρίναμε το αποτέλεσμα της δουλειάς του κ. Αντώνη (για παράδειγμα), δε θα ισχυριζόμασταν τώρα πως είναι ένας απ τους καλύτερους (αν όχι ο καλύτερος) ερασιτέχνες αστροφωτογράφους στην Ελλάδα.θα ήθελα να ευχηθώ μέσα απ την καρδιά μου, τόσο στον κ. Αγιομαμίτη όσο και στον κ. Ταρσούδη, καλή συνέχεια σε αυτό που αγαπάνε, ανεξαρτήτως του τρόπου που θα επιλέξουν στο μέλλον να το μοιραστούν.
magos_ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Δεν μπορώ να γνωρίζω τι έγινε οπότε δεν μπορώ να έχω γνώμη. Υπονοούμενα πέφτουν βροχή μέσα σε αυτό το post αλλά χωρίς κανένας να μιλάει καθαρά. Αυτοί που είναι να το πάρουν το μήνυμα σίγουρα το πήραν. Να υποθέσω ότι αυτά είναι από τα παρελκόμενα του συνεδρίου;; Τώρα με το astrovox σίγουρα δεν εχει να κάνει απλά κ Αντώνη και Γιώργο μέσα στο forum βλέπετε εχθρούς που σας αποτρέπουν απο τα να συνεχίσετε να συμμετέχετε; (Εγώ στις φωτογραφίες που ανεβάζετε δεν έχω δει ποτέ αρνητικό σχόλιο)Αν ναι με την στάση σας απομονώστε τους. Είμαι λίγο καιρό εδώ μέσα αλλά με στενοχωρεί αυτή η κατάσταση καθώς το forum υπήρξε και είναι πολύ σημαντικό βοηθός.Εύχομαι τα πράγματα να αλλάξουν. Hellooooooo, my name is Ηλίας. http://astrocom.wordpress.com/
Efstathios Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Ένας λόγος που άρχισε να μου αρέσει η αστροφωτογραφία πιό πολύ είναι οι υπέροχες φωτογραφίες του κύριου Αντώνη και του Γιώργου. Δίνετε μεγαλύτερη βάση σε αυτό το θέμα απο όσο θα έπρεπε. Δεν έχετε να αποδείξετε τίποτε και σε κανέναν. Η δουλειά σας μιλάει απο μόνη της. Θα λυπηθώ κι εγώ να δώ μία τέτοια αποχώρηση απο το forum. starrynights.blog
dark nebula Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Απο την αλλη βλεπω κοντρες και αντιμαχιες κατι που δεν μου αρεσει. Κατερινα Καλημερα δεν αντιλεγω στα παραπανω βεβαια και θα κριθουμε ολοι για αυτα που γραφουμε και για τις φωτο , το δεχομαι και με ευχαριστη η γνωμη του καθενος παντα καλοπροαιρετα [DARK DARK SKY BY DARK NEBULAhttp://www.spartastronomy.gr/
lunar Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Οσοι λοιπον κανουν "κριτικη" στον Κυριο Αντωνη ασ δουν πρωτα αυτοhttp://www.perseus.gr/Astro-Pubs.htm και μετα αν πιστευουν οτι ειναι αξιοι να κρινουν εναν ανθρωπο με τοσο μεγαλο εργο ας το κανουν αφου πρωτα μας δειξουν το δικο τους "εργο" Φιλικα Δημητρης Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
krisgym Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Θα πρεπει να ντρεπονται αυτοι που κριτικαρουν και καλα τον κ. Αντωνη...........αs γελασω κριτικαρουν τον κ.Αντωνη τη λεμε ρε παιδια παμε καλα? Εγω θα λυπηθω πολυ με μια τετοια αποχωρηση απο το forum. Υ.Γ. κ.Αντωνη και Γιωργο γραψτε ολουs αυτουs τουs κακοβουλουs στα Α/''/,΄/α σαs .........................σαs θελουμε ολοι στο forum. Mε αγαπη Χρηστοs. Φιλικα Χρηστοs.
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Και γω πιστεύω ότι πρέπει να τους αγνοήσετε...πραγματικά δεν αξίζει, εδω ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!!
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Οσοι λοιπον κανουν "κριτικη" στον Κυριο Αντωνη ασ δουν πρωτα αυτοhttp://www.perseus.gr/Astro-Pubs.htm και μετα αν πιστευουν οτι ειναι αξιοι να κρινουν εναν ανθρωπο με τοσο μεγαλο εργο ας το κανουν αφου πρωτα μας δειξουν το δικο τους "εργο" Φιλικα Δημητρης Μια μεγάληηηη λίστα, αυτό νομίζω τα λέει όλα! κ.Αντώνη & Γιώργο, αν όντως αποχωρήσετε, το Astrovox θα είναι κατά πολύ φτωχότερο, σκεφτείτε το καλά.
koyote Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Νομιζω οτι μια πιθανη αποχωρηση θα κανει καλο σε αυτους που λασπολογουν και κακο στο φορουμ... Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
astrovox Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Αγαπητοί φίλοι, Ο Αντώνης με παρακάλεσε να κλειδωθεί το θέμα ώστε να μη βγουν λανθασμένα συμπεράσματα ή εντυπώσεις. Εξάλλου το astrovox δεν είναι η αιτία ή ο χώρος για τα εν λόγω γεγονότα. Πιστεύω ο Γιώργος και ο Αντώνης διάβασαν όλα τα μηνύματά σας και θα τα λάβουν υπόψη. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Προτεινόμενες αναρτήσεις