filiatra Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2007 2 μηχανές, 9 φακοί και πλήρη αξεσουάρ Μηχανές: Minolta X-370s Minolta X-700 Φακοί: Sigma f=28, 2.8, 52mm + UV filter Minolta f=35, 2.8, 49mm + UV filter Minolta f=50, 1.7, 49mm + UV filter Minolta f=135, 3.5, 49mm + UV filter Vivitar f=135, 2.8, 55mm Supertele f=500, 8, 67mm Minolta f=35-70, 3.5, 55mm Tokina f=50-250, 4-5.6, 55mm + UV filter ,macro Αξεσουάρ: Τρίποδας First Moonlight, πολωτικό 49 mm, ντεκλανσέρ, αντάπτορας για μάκρο φωτογράφιση, καθαριστικά, φλας Kenko 22BC, τσάντα μεταφοράς. Για πείτε μου ρε παιδιά γι αυτόν τον εξολπισμο.Μέχρι τώρα είχα στο μυαλό μου την Canon A1 μπορεί κ τηνAE1. Για φακούς αρχικά canon 24mm ή 28mm F2,8 κ έναν 50mm f1,8.Αυτή η προσφορά όμως δεν μπορεί να με αφήσει αδιάφορο.Δεν ξέρω τίποτα για τις minolta αλλά ούτε κ για τους φακούς.Οποιος ξέρει ασ κάνει μια σύγκριση των συγκεκριμένων μοντέλων με τις Canon. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
filiatra Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2007 Φαντάζομαι πως ο 500mm θα είναι άχρηστος.Για τα άλλα πείτε μου. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
petrosl Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2007 ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΝ X370S ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ. Η MINOLTA ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ. Η Χ700 ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ. Ο 28mm(2., O 50mm(1.7) KAI O 135mm(2. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΣΤΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ CANON, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ. ΠΑΝΤΩΣ, ΑΝ Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΘΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΣΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ.
petrosl Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2007 Υ.Γ. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΒΑΛΑ ΕΓΩ! ΜΠΗΚΑΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΟΚΤΩ.ΑΡΑ ΕΝΝΟΩ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑ ΟΚΤΩ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ.
filiatra Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2007 Σ ευχαριστώ petrosl.Ναι αναλογικό σύστημα πλήρως χειροκίνητο θέλω.Ο πλειστηριασμός ξεκινάει από 350ευρώ χωρίς επιθυμητή τιμή.Να σε ρωτήσω.Ξέρεις αν οι φακοί κάνουν κ για τις ψηφιακές SLR ή έχει αλλάξει μοντούρα όπως η Canon? Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
astrovox Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2007 Υ.Γ. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΒΑΛΑ ΕΓΩ! ΜΠΗΚΑΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΟΚΤΩ.ΑΡΑ ΕΝΝΟΩ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑ ΟΚΤΩ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ. Φτιάχτηκε! Επίσης, υπενθυμίζω να μη χρησιμοποιούμε μόνο κεφαλαία «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
petrosl Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2007 Ευχαριστώ για την "επισκευή" και για την υπενθύμιση, δε θα το ξανακάνω. Τώρα στο θέμα μας. Οι φακοί με μοντούρα MD δεν κάνουν για τις auto focus της MINOLTA και φαντάζομαι πως δεν κάνουν ούτε για τις digital. Ίσως με κάποιον αντάπτορα, αλλά δεν ξέρω σίγουρα. Πάντως η τιμή μου φαίνεται πολύ καλή .
filiatra Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2007 Τώρα στο θέμα μας. Οι φακοί με μοντούρα MD δεν κάνουν για τις auto focus της MINOLTA και φαντάζομαι πως δεν κάνουν ούτε για τις digital. Ίσως με κάποιον αντάπτορα, αλλά δεν ξέρω σίγουρα. Πάντως η τιμή μου φαίνεται πολύ καλή .Σ ευχαριστώ πολύ φίλε Πέτρο.Οχι πως είναι κριτήριο για μια τόσο παλιά τεχνολογία το να μπαίνουν κ στις σύγχρονες μηχανές, αλλά αν το είχανε κ αυτό τότε δεν θα είχα κανένα ενδοιασμό. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα