THEODOR81 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 καλημερα,ειμαι νεος στη παρεα.ειμαι φοιτητης νομικης στην αθηνα...τα τελευταια χρονια μου χει κλεψει τη καρδια η απειρη γοητεια του ουρανου.αστροφυσικες γνωσεις δεν εχω και απο μαθηματικα ελαχιστα.διαβαζω αρκετα συμβατα βιβλια περι της δομης του συμπαντος,και μ ενα χαρΤη εχω βρει πολλα αΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕ ΓΥΜΝΟ ΜΑΤΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕς ΩΡΕΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗς ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗς.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ,ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΤΟ ΕΤΧ-80 MEADE ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥς ΑΡΧΑΡΙΟΥς.ΟΜΩς ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟς ΕΞΟΠΛΙΣΜΟς ΕΥΡΕΣΗς ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ,Η ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΤΗΛΕΚΟΠΙΟ ΧΩΡΙς ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ..ΔΙΑΘΕΤΩ Ως ΚΑΙ 500 ΕΥΡΩ.ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ.........ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Βασίλης_Μ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 Θα γίνω κοινότοιπος... αλλά η λύση είναι μία.... Skywatcher Dobsonian 8'' 299 ευρώ από Πλανητάριο Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. Arthur C. Clarke http://vip-digital-imaging.blogspot.com
THEODOR81 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.........ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΑΘΗΝΑς Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗς/ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΟΠΩς SCIENCE ILLUSTR.?ΠΑΝΤΩς ΚΑΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΧ-80 Ο ΚΡΟΝΟς ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΣΑΝ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΡΦΙΤΣΑς ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ
Βασίλης_Μ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 ΜΗΝ πειμένεις σχεδόν από κανένα τηλεσκόπιο να δεις ό,τι βλέπεις σε καλές αστροφωτογραφίες περιοδικών..... Θα απογοητευτείς. Κανονίζεται συνάντηση το βράδυ του Σαββάτου στον Λυκαβητό. Έλα και θα δεις από διάφορα τηλεσκόπια.... Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. Arthur C. Clarke http://vip-digital-imaging.blogspot.com
THEODOR81 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΟΥ ΣΠΑΩ ΤΑ ΝΕΥΡΑ,ΑΠΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑς ΑΛΛΟς ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑς ΑΠΟ ΤΟΥςΩ ΦΙΛΟΥς ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΕς ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ.ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΕς ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ?ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.EXΩ ΕΝΑ ΠΡΟΣΠΕΚΤΟΥς ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ DS-2130ATS-LNT PATENTED ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ,ΒΛΕΠΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕς ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΗς ΙΔΙΑς ΤΙΜΗς.. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400ΕΥΡΩ
krisgym Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 καλημερα φιλε μου, η καλητερη αγορα με 500ε ειναι ενα TS-GSO 10'' απο το Πλανηταριο, κατα την γνωμη μου ετσι? Φιλικα Χρηστοs.
planetman Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 Μην γράφεις με κεφαλαία! Γενικά όσο πιο μεγάλο σε διάμετρο είναι ένα τηλεσκόπιο, τόσο καλύτερα. Αν θες να μάθεις τον ουρανό και σε ενδιαφέρει μόνο παρατήρηση, πάρε ένα dob να τελειώνεις. Όπως είπε και ο Βασίλης και επειδή είναι και πολύ της μόδας τελευταία, πάρε το 8" dob της skywatcher στα 300€. Το καλύτερο στα λεφτά αυτά. Έχει 200mm άνοιγμα σε σχέση με τα 80mm που έχει το ΕΤΧ-80! Το GSO έχει χειρότερη βάση και ίσως σε ταλαιπωρήσει λίγο. Τα έξτρα 200€ που έχεις θα φύγουν πανεύκολα σε προσοφθάλμια και άλλα αξεσουάρ. Μην σε ανησυχεί αυτό. ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
THEODOR81 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 ΣΕ ΠΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΛΥΚΑΒΗΤΟΥ?
THEODOR81 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 ωραια,παιδια ευχαριστω πολυ,οταν λετε πλανηταριο εννοειτε το ευγενιδιο?σορρυ για της χαζοερωτησεις,....το σαββατο θελω πολυ να ρθω αλλα φοβαμαι μην ενοχλω..
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 καλημερα,ειμαι νεος στη παρεα.ειμαι φοιτητης νομικης στην αθηνα...τα τελευταια χρονια μου χει κλεψει τη καρδια η απειρη γοητεια του ουρανου. Καλωσήρθες! Μπορείς να διαθέσεις 100 ευρώ επιπλέον? Αν ναι, τότε σκέψου το για αυτό http://www.astronomy.gr/main.cfm?module=eshop&action=detail&id=656
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 Ωραια λυση και το παραπανω τηλεσκοπιο . Να λαβεις υποψην σου και το θεμα της μεταφορας . Ποτε δεν ενοχλει καποιος σε συναντησεις .Μη σε απασχολει αυτο . Εξαλλου ειναι καλη ευκαιρεια να βλεπουμε απο κοντα αλλα οργανα ακομη κι αν εχουμε δικα μας , οποτε ολοι ρωταμε ο ενας τον αλλο . Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Βασίλης_Μ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 Μπες στο www.planitario.gr και θα δεις. Όχι δεν έχει σχέση με το πλανητάριο........ Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. Arthur C. Clarke http://vip-digital-imaging.blogspot.com
παναγιωτης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 Φίλε theodor συγνώμη αλλά θα σου πω ότι αν δεν ξέρεις μη λες τίποτα. Το κατάστημα που έχει αναφερθεί πιο πάνω έχει την καλήτερη εξηπηρέτηση που έχω γνωρίσει. Ναι, θέλουν να πουλήσουν, όλοι το θέλουν, αλλά θα σου πουλήσουν αυτό που ΣΕ συμφέρει. (Σε ένα κατάστημα ό,τι και να πωληθεί τους συμφέρει γενικά). Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο...
παναγιωτης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 Για τηλεσκόπιο τώρα, μακριά από τα μικρά τηλεσκόπια που είναι μικρότερα των 5" για παρατήρηση. Είναι πολύ μικρά για έναν αρχάριο (μαζεύουν λίγο φως). Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο...
KOSTAKIS Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 1.Μην παρεις το 80αρι,ειναι καταλληλο μονο για τριτο τηλεσκοπιο(για να μην πω τεταρτο,πεμπτο κ.λ.π.)2.Αφου δεν παρεις το ανωτερω,ψαξου με την ανεση σου,και εκ του ασφαλους,ρωτωντας και μαθαινοντας.3.Οι κινεζικες ιντσες ειναι παντα ασφαλης προταση
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 Καλησπέρα σε όλους! Επειδή ψάχνεις λες και κάποιος σε κηνυγάει ενώ φαίνεται πως έχεις απορίες, ένα έχω να πω: ΜΗ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ!!! Έλα το Σάββατο βράδυ στο κεντρικό πάρκινγκ του Λυκαβητού μιας και θα ανεβούμε με τηλεσκόπια να δείξουμε στον κόσμο ότι μπορέσουμε. Θα δεις διαφορετικά τηλεσκόπια από κοντά και θα σου λύσουμε όποιες απορίες έχεις!!ΔΕΝ πληρώνεις κάτι, ΔΕΝ ενοχλείς, ΔΕ χρειάζεται να έρθεις μόνος σου και θα είμαστε εκεί από τις 8 το βράδυ!! Στο ξαναλέω και πάλι, μη βιαστείς να αγοράσεις τίιποτα αν δε δεις πρώτα!!! ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
filiatra Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 Τα παιδιά έχουν δίκιο.Να πας στν Λυκαβηττό.Κ μόνο που θα συζητήσεις φτάνει.Ο γραπτός λόγος έχει τα μειονεκτήματα του. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
παναγιωτης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 Θοδωρή, σε είδα στο Πλανητάριο πριν φύγω. Τι έγινε τελικά; Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο...
THEODOR81 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2007 καλημερα.παιδια κατεληξα σ αυτο που μου ειπατε απο την αρχη και αυτο θα παρω,τοσο τα χρηματα οσο και αυτα που μπορεις να δεις με συμφερουν πολυ περισσοτερο και με ικανοποιουν θα ελεγα,επιπλεον εχει προοπτικη εξελιξης.ισως να βιαστηκα αλλα 1 χρονο το παλευω και δεν ειχα δει κατι να με συγκινηςει ανιστοιχως με τα χρηματα του,οποτε και το κλεισα.περυσι το χα ψαξει αρκετα που ειχα και χρονο λογο των καταληψεων στη σχολη,φετος δεν εχω πολυ χρονο και εξαλλου θελω επιτελους να χαρω το αθλημα .στη τελικη ποιον αλλο να εμπιστευθω τωρα αν ερθω το σαββατο σιγουρα θα το φερω.
THEODOR81 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2007 απο την αλλη φοβαμαι οτι εσεις που ξερετε και θα χετε καλητερα τηλεσκοπια θα βλεπω απο τα δικα σας και ισως να απογοητευτω με το δικο μου ομως για αρχη και τα χρηματα που διαθετω νομιζω ειναι αρκετα καλα,δε ξερω αν ημουν βιαστικος,επιπολαιος παντως οχι γιατι οτι ειχα δει περυσι με ειχε απογοητευσει και στη τσεπη και στην αποτελεσματικοτητα....ισως βεβαια να ηταν και η ανασφαλεια μου για...εναν τεχνιτο ξεναγο που θα μου βρησκε τα παντα,αλλα μ ενα επιπεδοσφαιρο λυνεται καπως το προβλημα
KOTS Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2007 Aπο 8αρι τηλεσκοπίο?? να απογοητευτεις?? εγω οσα χρονια χρησιμοιποιω τηλεσκοπιο που ειναι πανω απο 10, χρησιμοποιω ενα 8αρι και εξακολουθω να μενω με το στομα ανοιχτο! Εγω θα σου προτεινα να διαβασεις και να μη προβεις ακομα στην αγορα. Αν παλι δε μπορεις να περιμενεις τοτε πηγαινε και παρτο. STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52 HYPERION 13mm 68
THEODOR81 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2007 παιδια να ειστε καλα αυτο που ονειρευομουν εγινε πραγματικοτητα ειδα απο το μπαλκονι μου τη σεληνη με το 8΄' που σημερα το πρωι αγορασα και τα λογια ειναι περιττα.εχω παθει χαζοπλακα και εγω και οι γονεις μου που με κοροιδευαν το πρωι για το κανονι που τουσ κουβαλησα σπιτι....δυστηχως πηγε απο πισω και το χασα.κυριακη παω ευβοια στο εξωχικο μου τ ε λ ο ς ..... ευχαριστω για τη βοηθεια εχω μαγευτει
THEO-007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2007 Και που`σαι ακομα. Η φαση η μεγαλη ειναι οταν γινεσαι james bond και ψαχνεις μεσα στον ουρανο με χαρτη για καποιο στοχο και η επιβραβευση ερχεται μολις τον χτυπας. Εκει κουφαινεσαι τελειως. Καλοριζικο το κανονι........
THEODOR81 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2007 δε ξερω τι να πω,λες και εχουν βαλει στο προσοφθαλμιο βιντεακι του ντισκαβερυ.......εχει να παιξει πολυ ψαξιμο....
planetman Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2007 Αφού έχεις σκοπό να πας στο εξοχικό σου, σε συμβουλεύω να εκτυπώσεις ένα χάρτη για να έχεις να ψάξεις κάτι. Αν και θα έχει πανσέληνο οπότε... ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα