Tsaprazi Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 Τώρα μόλις, βρήκα πάνω στη βιβλιοθήκη μου ένα τηλεσκόπιο 30mm. Προσοφθάλμιοι που διατίθονται: 20x & 40x. Τι μπορώ να δω άραγε με αυτό; Αυτό είναι... Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.Albert Einstein
planetman Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 Δεν κατάλαβα, το είχες αλλά το ανακάλυψες τώρα; Ντροπή Βασικά αφού έχεις το 114mm, δεν νομίζω αυτό να έχει να σου πει κάτι. Αλλά αν θες ρώτα το. ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2007 Φιλική συμβουλή Μην το δοκιμάσεις καν.. ή μάλλον δοκίμασε το για να καταλάβεις γιατί αποτρέπουμε τον κόσμο απο αγορά τέτοιων φθηνών οργάνων...
iziogas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2007 Δεν κατάλαβα, το είχες αλλά το ανακάλυψες τώρα; Ντροπή Βασικά αφού έχεις το 114mm, δεν νομίζω αυτό να έχει να σου πει κάτι. Αλλά αν θες ρώτα το. Ρε συ planetMan! Χριστούγεννα έρχονται, δώρα γίνονται, παππούδες, μπαμπάδες, θείοι υπάρχουν (για να δώ, 11 χρονών, έξω ο Αι Βασίλης) Ετσι το ανακάλυψε το κορίτσι! ... και μετά σου λένε ότι όλα αυτά γίνανε μόνα τους!
Tsaprazi Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2007 Η Σελήνη φαίνεται[...] Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.Albert Einstein
planetman Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2007 Ρε συ planetMan! Χριστούγεννα έρχονται, δώρα γίνονται, παππούδες, μπαμπάδες, θείοι υπάρχουν (για να δώ, 11 χρονών, έξω ο Αι Βασίλης) Ετσι το ανακάλυψε το κορίτσι! Έχει 114mm ρομποτικό και της πήρανε 30mm χωρίς καν βάση; Μάλλον έπρεπε να το ξανασκεφτούν... ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
Tsaprazi Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2007 όχι, έχει βάση ! Ένα μικρό τριποδάκι.. Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.Albert Einstein
planetman Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2007 όχι, έχει βάση ! Ένα μικρό τρποδάκι.. Ναι, αυτό εννοούσα κι εγώ. Αλλά δεν μας είπες, τελικά πού το βρήκες; Στο πήρε κάποιος; ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
Tsaprazi Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2007 Το τηλεσκόπιο ήταν δωράκι από τις αδερφές μου...το 2003! Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.Albert Einstein
Laskos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2007 Μπραβο στους γονεις σου tsaprazi! 11 χρονων με τηλεσκοπιο nexstar 114slt δεν ειναι και ασχημα! Να υποθεσω οτι και οι γονεις σου ειναι ερασιτεχνες αστρονομοι? Αλλα τηλεσκοπια στην οικογενεια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα