astrovox Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2007 Αντιγράφω από το blog της ΕΑΕ: Αγαπητές φίλες και φίλοι, ο Κώστας Χριστοδουλόπουλος, μέλος της ΕΑΕ, πήρε μέρος στο διαγωνισμό Europlanet 2007 στην κατηγορία “Φωτογραφία αντικειμένων του Ηλιακού Συστήματος” και απέσπασε το πρώτο βραβείο.Η εργασία του αυτή, την οποία θα βρείτε στο σύνδεσμο: http://www.astronomia.org.gr/Coppermine/displayimage.php?pos=-432, θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο πανευρωπαϊκό σκέλος του διαγωνισμού. Την ερχόμενη Κυριακή, στην Πεντέλη, θα μας την παρουσιάσει και θα αναφερθεί στις λεπτομέρειες που έχει καταγράψει. Στον ίδιο διαγωνισμό, η συμμετοχή του Αντώνη Αγιομαμίτη απέσπασε ειδική εύφημη μνεία. Τους συγχαίρουμε και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια. ΦιλικάΣτέλιος Κλειδής «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2007 Συγχαρητήρια Κώστα! Καλή τύχη και στη συνέχεια! "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
aldevega31 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2007 Πριν από λίγες ώρες, στις 19:00 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε η βράβευση των νικητών του διαγωνισμού Europlanet. Χειροκροτήσαμε όλοι τον Κώστα για τη διάκρισή του αυτή και την πολύ ωραία φωτογραφία του και του ευχηθήκαμε καλή επιτυχία και στη συνέχεια του διαγωνισμού. Επίσης συγχαρήκαμε τον κ. Αγιομαμίτη για την επίσης πολύ ωραία φωτογραφία του καθώς και τους υπόλοιπους νικητές. Ακόμη, θαυμάσαμε τα καταπληκτικά έργα που δημιούργησαν τα παιδιά για το πώς αντιλαμβάνονται το ηλιακό σύστημα και παρακολουθήσαμε την πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία του κ. Κριμιζή που πραγματικά είναι ένας πολύ σπουδαίος επιστήμονας! Εμένα μου έκανε εντύπωση μια φωτογραφία που έδειξε η οποία είναι τραβηγμένη (αν δεν κάνω λάθος) από το cassini-huygens που δείχνει πως φαίνεται η Γη από τον Κρόνο. Σαν ένα πολύ αχνό σημαδάκι μέσα στο μαύρο διάστημα! Θεωρώ επίσης πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ένας τόσο σπουδαίος επιστήμονας κατάφερε να γίνει κατανοητός στο κοινό του και να μην κάνει μια ομιλία για την ομιλία. Προσεχώς, (ακόμα δεν έχουν αποφασίσει το πότε) θα πραγματοποιηθεί και μια έκθεση με τα έργα των συμμετεχόντων όπου θα έχουμε την ευκαιρία να τα απολαύσουμε με την ησυχία μας. Το λέω αυτό, γιατί τα έργα των νικητών που τα παρουσίαζαν με video projector δεν τα προσέξαμε όσο θα θέλαμε μιας και είχαν όλα τα φώτα ανοιχτά. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες του διαγωνισμού, τους νικητές και ειδικά στον Κώστα!!!
KC Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2007 Αγαπητοί Χριστίνα, Ανδρέα και Στέφανε, Σας ευχαριστώ πολύ! Κώστας “The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are underlings.” ― William Shakespeare, Julius Caesar ALBIREO OBSERVATORY Αlbireoobservatory
quendi Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2007 Συγχαρητήρια Κώστα και Αντώνη! Και εις ανώτερα! Φιλικά,Παναγιώτης Αντωνόπουλος
ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΛΕΩΝ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2007 Και παλι και τα δικα μου συγχαριτηρια στον Κωστα και στον Αντωνη.Ευχομαι στον Κωστα καλη επιτυχια στον διεθνη διαγωνισμο. Η αστρονομια μας βοηθαει να κοιταμε ψηλα. www.astrotheory.gr
Adam Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2007 Φίλε Κώστα χίλια μπράβο. Περιμένουμε πολλές διακρίσεις ακόμα. Νίκος ΛαμπρίδηςEppur, si muoveGalileo Galilei (1564-1642)
joxnniss Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2007 Μπραβο ρε παλικαρι ...θεος!!!!!Παντα τετοια!!!!!! "Nowadays in science there is no EUREKA!There is only ...hmm that''s funny..."
glamt Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2007 Μπράβο Κώστα !!! Υ.Γ.Καλός και σεμνός ! Σπάνιος συνδυασμός Στον τρελλό έδειχναν το φεγγαρι κι αυτός κοιτούσε το δάχτυλο
KC Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2007 Φίλοι μου, Σας ευχαριστώ! Εύχομαι πολλές επιτυχίες σε όλους μας και πάνω από όλα να συνεχίζουμε να κοιτάζουμε ψηλά! Καθαρούς ουρανούς Κώστας “The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are underlings.” ― William Shakespeare, Julius Caesar ALBIREO OBSERVATORY Αlbireoobservatory
lunar Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2007 Ενα ΜΠΡΑΒΟ και απο μενα για την υπεροχη δουλεια. Φιλικα Δημητρης Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
filiatra Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2007 Μπράβο κ στους δύο.Πάντα τέτοια. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
PapGeo Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2007 Συγχαρητήρια!!! Κρίμα που δεν βρέθηκα στην τελευταία συνάντηση της ΕΑΕ για να σας θαυμάσω και να σας συγχαρώ από κοντά. Πάντα επιτυχίες! PapGeo
astrovox Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2007 Και πρώτη θέση πανευρωπαϊκά για τον Κώστα!! http://www.europlanet-eu.org/index.php?option=com_content&task=view&id=122&Itemid=37 Θερμά συγχαρητήρια!! «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2007 ΕΥΓΕ ΚΩΣΤΑ!!!!!! "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
Heal Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2007 Κώστα τα θερμότερά μου συγχαρητήρια για τη μεγάλη σου επιτυχία! Άξιος!
xXx Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2007 Συγχαρητήρια Κώστα!Εύχομαι αυτή σου η επιτυχία να αποτελέση έμπνευση και για μας τους νεώτερους!! !Μ΄ένα τηλεσκόπιο κι εγώ ψάχνω το δρόμο να βρω το μακρινό!
quendi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2007 Συγχαρητήρια και πάλι Κώστα! Πάντα τέτοιες επιτυχίες! Φιλικά,Παναγιώτης Αντωνόπουλος
Despet Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2007 ...και εις άλλα με ...Υγεία που λένε.... Πέτρος Δεσύπρης Corvus Eye ObservatoryATHENS / S Y R O S http://www.pdesypris.com/http://www.ceo-despet.blogspot.com/
ourania Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2007 Συγχαρητήρια κι από μένα Πάντα τέτοια
koyote Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2007 Συγχαρητηρια!!!!! Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
aldevega31 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2007 Κώστα, συγχαρητήρια και από εμένα για αυτή σου τη διάκριση! Πάντα τέτοια!
KC Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2007 Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια! Εύχομαι Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2008! Κώστας Υ.Σ. Όταν έρθει ο χρόνος θα ανεβάσω κάποιες φώτο από την επίσκεψη μου στο PIC du MIDI http://www.picdumidi.com “The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are underlings.” ― William Shakespeare, Julius Caesar ALBIREO OBSERVATORY Αlbireoobservatory
filiatra Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2007 Τα θερμά μου συγχαρητήρια. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα