arkantos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2007 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗ.ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ:6978507619.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 1)ΕΤΧ-125+ΤΡΙΠΟΔΟ2)ΦΙΛΤΡΟ ΗΛΙΟΥ(ASTROSOLAR)3)ΠΡΟΣΟΦΘΑΛΜΙΟ 26ΜΜ SUPER PLPSSL SERIES 40004)ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ5)ΠΥΞΙΔΑ
ASTROC Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2007 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗ.ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ:6978507619.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 1)ΕΤΧ-125+ΤΡΙΠΟΔΟ2)ΦΙΛΤΡΟ ΗΛΙΟΥ(ASTROSOLAR)3)ΠΡΟΣΟΦΘΑΛΜΙΟ 26ΜΜ SUPER PLPSSL SERIES 40004)ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ5)ΠΥΞΙΔΑ Γειά σου Arkantos.Αν υπάρχει ακόμα με ενδιαφέρει. Θα σου τηλεφωνήσω.Astroc. http//www.ethaleia.gr/ , http//astrochania.blogspot.gr/
arkantos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2007 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΤΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΚΟΜΑ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ.ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:6978507619.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
arkantos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2007 ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟ MEADE ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ.
Laskos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2007 Απο το να το σκοτωσεις για 500 ευρω, καλυτερα ειναι που το κρατησες...
KOSTAKIS Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2007 Ειναι μαλλον μια απο τις περιπτωσεις που ενα αντικειμενο πωλειται αντικειμενικα παμφθηνα (με βαση την τρεχουσα αξια του),αλλα δεν συγκινει κανεναν αγοραστη.Τι συμβαινει λοιπον.......ή η αρχικη αξια του αντικειμενου ειναι εξωφρενικα υψηλη γι αυτα που προσφερει,οποτε ακομα και σαν μεταχειρισμενο εξακολουθει να ειναι ακριβο(παντα γι αυτα που προσφερει), ή οι εν δυναμει αγοραστες ειναι....αποντες,ακομα και αν η τιμη πεφτει παρα πολυ χαμηλα.(και εδω προφανως ισχυει το δευτερο)Πολυ καλα κανεις και το αποσυρεις....
PapGeo Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2007 Arkantos, ελπίζω να πήρες αυτή σου την απόφαση, επειδή εξέλειπαν οι αντικειμενικοί λόγοι που σε ανάγκασαν να βγάλεις το τηλεσκόπιό σου «στο σφυρί». Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο. Φιλικά PapGeo
Laskos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2007 Εγω να προσθεσω οτι ο χειμωνας δεν ειναι η καλυτερη εποχη για να πουλησεις τηλεσκοπιο. Και μαλιστα μικρο, που απευθυνεται σε καποιον νεο στην αστροπαρατηρηση. Τα πιο μεγαλα φανταζομαι οτι μπορουν να πωληθουν καθολη την διαρκεια του χρονου καθοτι απευθυνονται σε ατομα που ειναι ηδη μεσα στο χομπυ και μπορει να ψαχνουν ευκαιριες καθολη την διαρκεια του ετους. Αντε να δω τι θα καταφερω εγω που θα βγαλω το δικο μου για πωληση απο ανοιξη και μετα...
Laskos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2007 Αλλα ισως και να κανω λαθος σε αυτο που ειπα για μεγαλα τηλεσκοπια...Ενας τυπος στο astrobuysell.com, για να πουλησει το Celestron Nexstar GPS 11 το κατεβασε τελικα στα 2000$ Μην σας φαινεται ακριβο, γιατι στον Καναδα τα τηλε κοστιζουν παραπανω απο τις ΗΠΑ λογω φορολογιας, οπως και εδω...Κοιταξτε εδω:http://www.astrobuysell.com/propview.php?typechoice%5B%5D=Telescope-Catadioptric&titlechoice%5B%5D=For+Sale&minprice=&maxprice=
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα