ammonite Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2007 Για όσους υποστηρίζουν ότι τα λαμόγια είναι μόνο ελληνική αποκλειστικότητα και ότι στο εξωτερικό (πχ ΗΠΑ) τα πράγματα είναι τέλεια, οργανωμένα κλπ διαβάστε το παρακάτω: 13/12/2007: Παραγγελία προϊόντος από την OpticsPlanet. (televue Barlow 3x). Έκανα το λάθος να παραγγείλω μέσω Paypal. Η παραγγελία μου ακυρώθηκε μετά από μερικές ώρες γιατί έπρεπε να είμαι verified customer. Βέβαια αυτό είναι απαίτηση του συγκριμένου καταστήματος, καθώς με το paypal σε κανένα άλλο κατάστημα δεν είχα ποτέ πρόβλημα. 14/12/2007: Δεν πτοούμαι και προσπαθώ να παραγγείλω από το ίδιο κατάστημα, αυτή τη φορά απ’ ευθείας με την πιστωτική κάρτα και όχι μέσο paypal. Αποτέλεσμα? Παραγγελία αδύνατη, διότι παρά τους ισχυρισμούς του υπαλλήλου της OpticsPlanet η επιστροφή των χρημάτων δεν έγινε (από την πρώτη παραγγελία μέσω paypal - έχω μικρό πιστωτικό όριο στην κάρτα για αγορές από το internet για λόγους ασφάλειας.) Μετά από μαραθώνιο διαβουλεύσεων μέσω email με τον τυπικό μεν - απαξιώτικο δε - υπάλληλο δεν κατέληξα πουθενά. Εκ των υστέρων διαπίστωσα μόνος μου και μετά από πολλά τηλεφωνήματα στην τράπεζα που έχω την κάρτα ότι πρέπει να περάσουν κάποιες μέρες μέχρι να πάρω πίσω τα χρήματα. 14 -19/12/2007. Αναμονή. Τα χρήματα μου ακόμα δεσμευμένα. 19/12/2007 (μεσημέρι). Τα χρήματα αποδεσμεύονται! Και εγώ βέβαια ως ένδειξη απεριόριστης εμπιστοσύνης προς την OpticsPlanet ξαναπαραγγέλνω από αυτούς, αυτή την φορά απ’ ευθείας με την κάρτα. Η παραγγελία φεύγει κανονικά! 19/12/2007 (απόγευμα). Ένα ωραίο email από την OpticsPlanet που με ενημερώνει ότι αυτό που παρήγγειλα μόλις τελείωσε! Με ρώτησαν αν θέλω να περιμένω 1-2 εβδομάδες μέχρι να το ξαναφέρουν αφού πρώτα με διαβεβαίωσαν ότι ΔΕΝ ΧΡΕΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΟΥ. Σε αυτό το σημείο άρχισα να φουντώνω. Φυσικά και τους ζήτησα να μην προχωρήσει η παραγγελία. 19/12/2007 (βράδυ). Επιχειρώ να παραγγείλω το πολύπαθο Barlow από άλλο κατάστημα στο web και ξανατρώω πόρτα! Μαντέψτε τι έγινε. Η OpticsPlanet ΞΑΝΑΧΡΕΩΣΕ την κάρτα μου παρά τις διαβεβαιώσεις τους για το αντίθετο. 20/12/2007. Και να 'μαστε σήμερα. Οι επιλογές μου: Θα πρέπει να περιμένω πάλι καμιά εβδομάδα να μου ξαναεπιστραφούν τα χρήματα ή θα πρέπει να τρέχω στην τράπεζα για να βάλω επιπλέον χρήματα στην κάρτα έτσι ώστε να πάρω (από αλλού φυσικά) το προϊόν. Και το κερασάκι στην τούρτα? Αυτό που πραγματικά με εξόργισε? Σήμερα μπήκα στο site τους και το προϊόν (televue Barlow 3x) εμφανίζεται κανονικά. ΔΕΝ είναι εξαντλημένο. Άρα ή λένε σε μένα ψέματα ή προσπαθούν να παγιδέψουν και άλλους σε προϊόντα που δεν έχουν στο στοκ. Είναι η πρώτη φορά που κριτικάρω υπηρεσίες καταστήματος στο internet αλλά η υπομονή έχει και τα όρια της. Αν είστε λάτρεις της απίστευτης ταλαιπωρίας εμπιστευθείτε την OpticsPlanet για τις αγορές σας.
eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2007 Φιλε μου έχεις μπλέξει με την τράπεζα και όχι με την Optics planet. Έπεσες στην περίπτωση να μην έχουν σε στοκ το συγκεκριμένο αντικείμενο. Το κατάστημα έκανε την χρέωση κανονικά και κανονικά επέστρεψε τα χρήματα και τις δύο φορές. Οι δικές μας τράπεζες θέλουν από 3 μέρες έως μια βδομάδα να εμφανίσουν τέτοιες κινήσεις Δυστυχώς δεν φταίει ούτε το paypal ούτε τη OP. Ατυχία το γεγονός ότι δεν είχαν το συγκεκριμένο barlow; Ναι. Ασχετοσύνη που συνεχίζουν να το παρουσιάζουν ως διαθέσιμο; Βεβαίως. Αλλά δεν είναι απάτη...Αγοράζω χρόνια από το εξωτερικό είτε από ιδιώτες είτε από καταστήματα. Μου έχουν τύχει δύο περιπτώσεις μία με ιδιώτη μία με κατάστημα. Αναφέρομαι στο βρετανικό Scopes and Skies. Μου έστειλαν άλλα αντί άλλων και όταν επέστρεψα το πακέτο και επιβεβαίωσα το ότι το έλαβαν, οι κύριοι ...εξαφανίστηκαν. Όχι μόνο έστειλαν ποτέ τη διορθωμένη παραγγελία αλλά από ένα σημείο και μετά έκαναν ότι δεν ήξεραν τίποτα! Η πληρωμή ήταν με paypal και τελικά έχασα τα χρήματά μου γιατί η όλη διαδικασία με τις υποσχέσεις. τηλεφωνήματα, διαβεβαιώσεις, αναμονή κράτησε πάνω από 2 μήνες - περίοδο που έχει κανείς την ευκαιρία να καταγγείλει το θέμα στο paypal. Το λάθος μου ήταν ότι πίστεψα ότι είχα να κάνω με επαγγελματίες και δεν ήθελα να μπλέξω με paypal disputes κλπ. Συμπληρωματικά να αναφέρω ότι την επόμενη φορά που μου έτυχε κάτι τέτοιο με κατάστημα - συμπτωματικά πάλι στη Βρετανία - έκανα την αναφορά στο paypal η οποία δεν χρειάστηκε να προχωρήσει, γιατί με το που έλαβαν την ειδοποίηση, άρχισαν να απαντούν ευγενέστατα στα email που πριν αγνοούσαν και τα πράγματα εμφανίστηκαν σε λίγες μέρες στο ταχυδρομείο Αυτά και μη χειρότερα... Φιλικά,Ηλίας.
ammonite Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2007 Ατυχία το γεγονός ότι δεν είχαν το συγκεκριμένο barlow; Ναι. Ασχετοσύνη που συνεχίζουν να το παρουσιάζουν ως διαθέσιμο; Βεβαίως. Αλλά δεν είναι απάτη... Γειά σου Ηλία!Και εγώ πιστεύω ότι δεν είναι απατεώνες. Αλλά είναι λίγο λαμόγια! Δεν μπορώ να δεχθώ ότι δεν ξέρουν τι έχουν στο στοκ τους. Θέλουν απλά να δεσμεύουν κόσμο στις παραγγελίες και μετά να σε έχουν στην αναμονή για 1,2,3,4... εβδομάδες μέχρι να το φέρουν!
astrovox Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2007 Αυτό με το "εικονικό" στοκ κι εμένα με υποψιάζει πολλές φορές. Σίγουρα μπορεί να είναι από ανοργανωσιά αλλά νομίζω ότι σε κάποιες περιπτώσεις γίνεται και σκόπιμα. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
PapGeo Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2007 Γι αυτό κι εγώ, όποτε έχω παραγγείλει από το εξωτερικό, συνήθως τους ρωτάω αν το προϊόν βρίσκεται σε στοκ και πόσο θα είναι το συνολικό χρηματικό ποσό της συναλλαγής, γιατί πολλές φορές τα εμφανιζόμενα ταχυδρομικά τέλη δεν ισχύουν για την Ελλάδα, ή δεν εμφανίζονται καθόλου, αλλά χρειάζεται προηγούμενη επικοινωνία. Γενικά, προσπαθούμε να ελέγχουμε όσο γίνεται την όλη διαδικασία από την αρχή της, χωρίς βέβαια να αποκλείονται και ατυχίες όπως οι παραπάνω. Φιλικά PapGeo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα