Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Ο αγιος φετος αποφασισε να μου φερει μια canon eos 400...με τα απαραιτητα για το ξεκινημα τουλαχιστον.

τιμη: 630 με επιστροφη 70 ευρω(φακος,καρτα μνημης 2 giga,μπαταρια και τσαντακι μεταφορας!)

ερωτηση:η τιμη ειναι καλη ή μηπως θα μπορουσα να την βρω και πιο φθηνα???αγοραστηκε απο γερμανια και δν νομιζω να υπαρχει σε χαμηλοτερη τιμη στην ελλαδα.

Δημοσιεύτηκε
δν ξερω πως λενε το μαγαζι...εχω κατι συγγενεις εκει και μια που εδω την εβρισκα στο pixmania 800 ευρω τους ειπα να ψαξουν εκει...απο οτι εχω ακουσει ειναι ποοολυ καλη,μου εχουν πει οτι εχει περισσοτερο θορυβο απο την 350,αυτο θα μου δημιουργησει προβλημα σε πλανητες και φεγγαρι που θα την χρησημοποιοησω,προσεχως τπυλαχιστον???(το λεω επειδη δν ξερω ακομα να αφαιρω τον θορυβο) :cheesy:
Δημοσιεύτηκε

Καλορίζικη και καλές λήψεις. Η τιμη με ολα τα παρελκόμενα που πήρες είναι πολύ καλή. Εγω την αγόρασα πριν μερικές εβδομάδες μαζι με φακό 629,00 ευρώ από MEDIA MARKT Αργυρούπολης.

Υ.Γ. Η επιστροφή χρημάτων ισχύει για αγορές μέχρι 31-12-2007. Λεπτομέρειες στο site της INTERSYS.

Δημοσιεύτηκε

H 400D δεν εχει δυνατοτητα live view.

Εγω μαλλον βιαστικα να την αγορασω. Tην αγορασα στην τιμη των 770 πριν ενα μηνα.

Παλι καλα που μου ηρθαν τα 70 απο την επιστροφη.. :D

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης