pdomazin Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2008 Παιδιά έχει χρησιμοποιήσει κανείς αυτή τη βάση?Φαίνεται να είναι στα κυβικά της ΕQ6 και με παρόμοια τιμή. Εϊναι καλύτερη?? 10'''''''' Skywatcher DOBNagler EyepiecesNagler Barlow x2
Laskos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2008 Βασικα απο οτι εχω καταλαβει ειναι η ιδια...Ειδες πουθενα καμια δελεαστικη τιμη της?
pdomazin Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2008 Βασικα απο οτι εχω καταλαβει ειναι η ιδια...Ειδες πουθενα καμια δελεαστικη τιμη της?Στο optcorp.com 1499$ 10'''''''' Skywatcher DOBNagler EyepiecesNagler Barlow x2
roryt Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2008 Είναι η ίδια όπως πουλιέται Αμερική από την Οριον. Οπως έχουμε πει πολλές φορές, οι τιμές από Αμερική (ιδίως εκεί που έχει φτάσει το δολλάριο) είναι δελεαστικές, αλλά πάντα θα πρέπει να υπολογίζουμε τα μεταφορικά και (για > 150$) τους δασμούς/φόρους στο τελωνίο. Για τόσο βαριά/ογκώδη αντικείμενα θα δεις ότι τελικά θα καταλήξεις μια-ή-άλλη - εκτός αν πας Αμερική και το φέρεις εσύ.Ψάξε και για το spreadsheet του Αντώνη για το πως υπολογίζονται αυτά στο "Αγορά εξοπλισμού"
Laskos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2008 Στο optcorp.com 1499$Μπαααα.... Δεν μου φαινεται για ευκαιρια...Αν βαλεις μεσα ταχυδρομικα και τελωνειο, πρεπει να φτανει ιδια τιμη με εδω... Κατσε να σου δωσω μια αγγλικη διευθυνση που ειδα την αυθεντικη eq6 πολυ φθηνα:http://www.pulsar-optical.co.uk/ Μονο 810 λιρες αλλα το θεμα ειναι τα μεταφορικα ποσα θα βγουν...
Βασίλης_Μ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2008 Δηλαδή περίπου 1300€; Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. Arthur C. Clarke http://vip-digital-imaging.blogspot.com
Laskos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2008 Ακομα λιγοτερα...Η λιρα πλεον εχει 1.33 ευρω.Αρα συνολο 1080 ευρω.Βεβαια τα μεταφορικα ποσα θα ειναι τωρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα