Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Αγαπητοί φίλοι, με μεγάλη μου χαρά θέλω να σας ανακοινώσω (σιγά το σπουδαίο γεγονός!) ότι το παρόν αποτελεί το χιλιοστό μου post στο Astrovox!

Κοντεύουν δύο χρόνια από τότε που, μετά από παρότρυνση του φίλου Adam, και με αφορμή την επερχόμενη τότε έκλειψη στο Καστελλόριζο, γράφτηκα σε αυτό το forum. Από τότε πέρασε αρκετός καιρός, χύθηκε πολύ ιντερνετικό μελάνι, έγιναν νέες γνωριμίες έως και φιλίες. Πολλές φορές τα πνεύματα οξύνθηκαν, αλλά στον αντίποδα έγιναν και συναντήσεις, αστρονομικές και μη, που άνοιξαν ένα νέο κεφάλαιο στην από εδώ και πέρα ζωή μου.

"Δεν ξέρω ούτε τους μισούς από σας ούτε στο μισό από όσο θα ήθελα, και αγαπώ λιγότερο από τους μισούς από εσάς το μισό απ'ότι αξίζετε." (Bilbo Baggins, The Lord of The Rings).

Πολλά έχουν λεχθεί, ελπίζω αυτά τα 999 posts να μην έχουν κουράσει, τσαντίσει ή νευριάσει. (Σίγουρα κάποια από αυτά θα έκαναν ίσως και όλα τα παραπάνω...) Όπως και να έχει, ευχαριστώ για την παρέα, τις εμπειρίες και τις γνώσεις που μου δώσατε απαντώντας στα περισσότερα από τα 999 posts (πολλά από τα οποία ήταν καθαρά προϊόν πολυλογίας) και επιφυλάσσομαι για ακόμη καλύτερες στιγμές στα... επόμενα 1000!!!

Να είστε όλοι καλά!

astrovoxsigmz0.jpg

nightskybarweb9dg.jpg

Δημοσιεύτηκε

Φίλε Βαγγέλη,

Παντα λιτός, περιεκτικός και οπωσδήποτε αγαπητός, ο λόγος σου παρότρεινε, βοήθησε, καυτιρίασε, διασκέδασε. Να είσαι πάντα καλά και στα 10.000......

Φιλικά

Δημήτρης

ΥΓ Αν και για το τυπικό, στο προφίλ σου αναφέρεται το post σου αυτό σαν το 1001, οπότε έχεις μπεί στη νέα σου χιλιοposτία.

Δημήτρης
Δημοσιεύτηκε
Χρονια Πολλα!!! Και... του Χρονου να τα Δεκαπλασιασεις :mrgreen:

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi120

2009年7月22號日食 - 2017 Aug 21

www.metallinos.net

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ!

ΥΓ Αν και για το τυπικό, στο προφίλ σου αναφέρεται το post σου αυτό σαν το 1001, οπότε έχεις μπεί στη νέα σου χιλιοposτία.

Δημήτρη, το 1000στο ήταν το συγκεκριμένο post, αλλά μόλις το έγραψα απάντησα και σε άλλο ένα thread, γι'αυτό ανέβηκε το κοντέρ...!

astrovoxsigmz0.jpg

nightskybarweb9dg.jpg

Δημοσιεύτηκε

Βαγγέλη,

Νά είσαι καλά να φτάσεις τα 10000!! :mrgreen:

έγιναν νέες γνωριμίες έως και φιλίες. Πολλές φορές τα πνεύματα οξύνθηκαν, αλλά στον αντίποδα έγιναν και συναντήσεις, αστρονομικές και μη, που άνοιξαν ένα νέο κεφάλαιο στην από εδώ και πέρα ζωή μου.

Πόσες φορές έχω σκεφτεί αυτό το "νέο κεφάλαιο" και πόσο έχουν

αλλάξει τα πράγματα από εκείνη την πρώτη συνάντηση

στον Κιθαιρώνα μέχρι τις 6 το πρωί όλοι μαζί παρέα....

Α! Και καλορίζικο το 10" (έτσι έμαθα) :)

Δημοσιεύτηκε

Παιδια και εμενα ειναι το 666 post λετε να ειναι σημαδιακο; :lol: :lol:

Αντε να τα χιλιασω και εγω και ολοι οι φιλοι εδω μεσα!!! :mrgreen:

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi120

2009年7月22號日食 - 2017 Aug 21

www.metallinos.net

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης