Δημήτρης Κουτρούμπας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2008 Πριν λίγες μέρες αγόρασα από ένα φίλο το ETX-70 σε πολύ καλή κατάσταση και τιμή.Δυστυχώς όμως το autostar είναι στα γερμανικά. Αγόρασα και το καλώδιο σύνδεσης με το PC από τον Νομικό που όντος είναι χρήσιμο αλλά δεν βρήκα τρόπο να αλλάξω την γλώσσα σε αγγλικά.Μήπως γνωρίζει κανένας πως μπορώ να αλλάξω την γλώσσα του autostar από γερμανικά σε αγγλικά Ευχαριστώ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ Αυτά που ο ΘΕΟΣ μας έχει δώσει πρέπει να τα σεβόμαστε , να τα προστατεύουμε και να τα αγαπάμε. ΔΕΝ μας ανήκουν , τα έχουμε όλα δανεικά!!!!!!!!!!!!
Κατερινα Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2008 Απ' όσο γνωρίζω δεν υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής γλώσσας από το τηλεχειριστήριο του autostar 494. Μακάρι να κάνω λάθος...
Bi2L Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2008 Ψαξε να βρεις αν μπορεις να κανεις αναβαθμiση του firmware, οποτε αν μπορεις κατεβαζεις το Αγγλικο. Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΛΕΩΝ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2008 Αν δεν βρεις ακρη,ουτε με λεξικο,οποτε βρεθεις Αθηνα επικοινωνησε μαζι μου,πιστευω οτι θα τα καταφερουμε. Η αστρονομια μας βοηθαει να κοιταμε ψηλα. www.astrotheory.gr
Δημήτρης Κουτρούμπας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2008 Παιδιά ευχαριστώ πολύ.Δεν βλέπω να γίνετε τίποτε. Ευτυχώς βρήκα βοήθεια από το Laptop με το πρόγραμμα από τον Νομικό και το καλώδιο και τουλάχιστον με σύγκριση στοιχείων κάτι κατάφερα. Ευχαριστώ και πάλι πολύ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ Αυτά που ο ΘΕΟΣ μας έχει δώσει πρέπει να τα σεβόμαστε , να τα προστατεύουμε και να τα αγαπάμε. ΔΕΝ μας ανήκουν , τα έχουμε όλα δανεικά!!!!!!!!!!!!
pascal Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2008 Δημήτρη, με ενα Ελληνο-Γερμανικό λεξικό θα τα καταφέρεις..20 Λέξεις στα Γερμανικά θα χρειαστείς εγώ τουλάχιστον αυτό έκανα. Φιλικα. . I LOVE MUSIC -SPACE- XTREME LIFE.
pascal Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2008 Σoυ προτείνω το ''SYSTRAN''.Aν δεν το βρείς , στείλε μήνυμα, καπου πρέπει να τόχω. . I LOVE MUSIC -SPACE- XTREME LIFE.
Κατερινα Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2008 Μπορείς να κάνεις και το άλλο.Πήγαινε εδώ http://www.meade.com/manuals/TelescopeManuals/AutostarManuals/autostar494.pdf που είναι το εγχειρίδιο του 494 στα αγγλικά και εκτύπωσε τη σελίδα 19, που είναι το "δενδρο" του autostar menu. Μπορείς δίπλα να σημειώσεις τις αντίστοιχες λέξεις στα γερμανικά "παίζοντας" με τα βελάκια του τηλεχειριστηρίου σου.
Δημήτρης Κουτρούμπας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2008 Paskal ευχαριστώ δεν το είχα σκεφτεί για το SYSTRAN το έχω και εγώ καλή ιδέα. Κατερίνα πολύ καλή η σελίδα που μου έδωσες. Άψογη Σας ευχαριστώ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ Αυτά που ο ΘΕΟΣ μας έχει δώσει πρέπει να τα σεβόμαστε , να τα προστατεύουμε και να τα αγαπάμε. ΔΕΝ μας ανήκουν , τα έχουμε όλα δανεικά!!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα