Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Σωστός ο Αργύρης. Οποιος το σκέφτεται για μεταχειρισμένο δε χάνει κάτι να περιμένει λιγάκι. Σίγουρα πολλοί θα αναβαθμιστούν και θα πουλήσουν τις παλιές.
«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Δημοσιεύτηκε

Τιμή στον Κατερέλο της 400D κάτω από 600€.... 350 δεν έχει σχεδόν κανένας. Επίσης η τιμή είναι καλύτερη από την pixmania ή από technik direkt.

Τιμή από Canon λανσαρίσματος 450D ευρώπη 750€ σώμα, 850€ κιτ με τον 18-55.

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic.

Arthur C. Clarke

http://vip-digital-imaging.blogspot.com

Δημοσιεύτηκε

Η 400αρα κοστιζει εδω και καιρο κατω απο 500€(adorama).

Η 450αρα με "κερδιζει" σε σημεια οπως...

-live preview με zoom για απολυτη εστιαση

-"pentaprism" αντι για το ελεεινο "pentamirror" που ειχαν μεχρι στιγμης

-Αρκετη αποσταση σε κοστος απο την "full frame" 5D.

Μαλλον θα ενδωσω.Ελπιζω οταν θα βγει σε παραεισαγωγες,να κοστισει κατω απο 650€.Απο την "Intersys" (αντιπροσωπια στην χωρα μας),μια φορα αγορασα,και το σκυλομετανιωσα(κλασσικα).

Νομιζω πως θα διατεθουν παρα πολλες και πολυ φθηνες 300-350-400αρες.Συμφωνω πως θα εχουμε μεγαλη συμμετοχη και δραστηριοτητα στην DSLR αστροφωτογραφηση.

Δημοσιεύτηκε

Μακάρι KOSTAKI να κοστίζει η 450 γύρω στα 650 από παραεισαγωγή αλλά νομίζω θα πρέπει να περιμένουμε κανένα χρόνο για να δούμε τιμές γύρω στα 600€......

Και εγώ ψηφίζω 450 όχι γιατί είναι το "νέο" μοντέλο αλλά γιατί ακριβώς προσφέρει σε compact frame το live view.

Άντε με το καλό..... :cheesy:

Arthur C. Clarke

Δημοσιεύτηκε

Eγω ειμαι ετοιμος...ήδη την αγορασα !

Μολις σκασει μυτη Ελλαδα την τσαλακωσα !

Ετοιμος ειμουν για 40D

:lol: :lol: :lol:

"ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΥΔΑΙΔΑΛΟΣ ΑΣΤΡΩΝ ΕΙΛΕΙΤΑΙ ΦΥΣΕΙ ΑΕΝΑΩ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑΣΙ ΔΕΙΝΟΙΣ"

Ορφικα κειμενα.[/b]

Δημοσιεύτηκε

Κάποιος ανέφερε τη νέα πολιτική της Canon πως πλέον θα βγάζει μηχανές ανά χρόνο και όχι ανά 18 μήνες όπως έκανε μέχρι τώρα!

Έτσι οι τιμές θα πέφτουν πιο γρήγορα!

ΥΓ: Ο κύριος που το ανέφερε έδωσε το παρόν στο Σούνιο και έχει μικρό κόκκινο αυτοκίνητο!! :mrgreen:

ego de kseri tipota :-note

ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
Δημοσιεύτηκε

Και τις βραδιές που, εξ' αιτίας του κρύου, φοράει γάντια, ταλαιπωρείται από τα βιδάκια του εστιαστή της Skywatcher με τον Hyperion zoom επάνω, γιατί είναι κοντά. [-o< :D

Κωνσταντίνος

Φιλικά - Ντίνος Μακρόπουλος

*Όλα τα ταξίδια κάποια μέρα θα τελειώσουν. Βρες το σύμπαν μέσα σου και μπορείς να ταξιδεύεις για πάντα*.

Prem Rawat

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

Canon EOS450D

technikdirekt.de 793€ κιτ 18-55, 693€ σώμα....

και τώρα το καλό......

Adorama.gr........... σε 10 μέρες.......Ελλάδα...... με κιτ 18-55........ [-o< [-o< :cheesy: :cheesy:

680€........ \:D/ \:D/ \:D/

Arthur C. Clarke

Δημοσιεύτηκε
Canon EOS450D

και τώρα το καλό......

Adorama.gr........... σε 10 μέρες.......Ελλάδα...... με κιτ 18-55........ [-o< [-o< :cheesy: :cheesy:

680€........ \:D/ \:D/ \:D/

Στο site τους δεν το βρίσκω και μόλις επικοινώνησα τηλεφωνικά με το Adorama στο 210.3304.544. Ό υπάλληλος μου είπε ότι δεν ξέρει τίποτα για την EOS 450D... Είχε άραγε κάποιο λόγο να μου πει ψέματα?

Επειδή με ενδιαφέρει άμεσα, που υπάρχει αυτή η πληροφορία?

Δημοσιεύτηκε

:-k :-k :-k

Πριν την ανάρτηση του post επικοινώνησα τηλεφωνικά με το adorama και ο υπάλληλος μου είπε ακριβώς αυτό...... ότι έρχεται σε 10 μέρες το πολύ και η τιμή 680€. Στην ερώτησή μου αν η τιμή αφορά μόνο σώμα μου είπε όχι αφορά το κιτ με τον 18-55 φακό...... :-k :-k :-k

Μήπως μας δουλεύουν :-k :-k :-k

Τι να πω.......... πριν από λίγο χάρηκα με αυτήν την πληροφορία και τώρα με αυτά που μου λές προβληματίστηκα.......

Arthur C. Clarke

Δημοσιεύτηκε

Εχετε υπ' οψιν οτι το Αντοραμα εχει τη φημη του καταστηματος της απολυτης ασυνενοησιας.

ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ μην παραγγειλετε κατι,και γενικως αγοραστε ΜΟΝΟΝ οταν το προιον βρισκεται στο καταστημα,και αφου το ελεγξετε.

Αυτη δεν ειναι προσωπικη μου εμπειρια μονον,αλλα σε δημοψηφισμα του "χειροτερου καταστηματος",εχει κυριολεκτικα διαλυσει τους ανταγωνιστες.

Μην θεωρησετε καμια τηλεφωνικη πληροφορια σαν δεδομενη και εγκυρη.

Μιλαμε για χαοτικη κατασταση.....

Κανεις δεν παραβλεπει ομως τις χαμηλες τιμες.Ειναι γεγονος οτι εχει συμπαρασυρει προς τα κατω και την υπολοιπη αγορα.

Οποτε χαλαλι του....

Οσο για την τιμη,καπου εκει την υπολογισα,για να μην μπει στα χωραφια της 40D, η οποια παραμενει χαμηλα για να μην μπει στα χωραφια της 5D κλπ κλπ.

(Οι entry level μηχανες πλεον ειναι πιο αναλωσιμες απο ενα blue jean :shock:

Και ολα αυτα κατω απο το βαρος των πραγματικα καλων μηχανων που εβγαλε η Nikon.Δεν μιλαμε πλεον απλως για αντιπαλο δεος,αλλα ετριξαν καρεκλες στην Canon.

8) 8)

Δημοσιεύτηκε

Μακάρι Κώστα με τον ένα ή άλλο τρόπο η τιμή να είναι αυτή που μου είπαν.... μέχρι τότε..... αναμονή.....

Αν και όντως είναι λίγο extreme το σενάριο σε νεολανσαρισμένο προϊόν να είναι η εληνική (μικρή) αγορά φθηνότερη κατά 100€ από την ευρωπαϊκή......

Άντε να δούμε

Arthur C. Clarke

Δημοσιεύτηκε

Για τους ριψοκίνδυνους υπάρχει και η λύση της αγοράς από Αμερική. Εγώ θα την παραγγείλω από το b&h όπου οι τιμή θα είναι σαφώς καλύτερη.

http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?shs=canon+eos+450d&ci=0&sb=ps&pn=1&sq=desc&InitialSearch=yes&O=RootPage.jsp&A=search&Q=*&bhs=t

Δημοσιεύτηκε
:-k :-k :-k

Πριν την ανάρτηση του post επικοινώνησα τηλεφωνικά με το adorama και ο υπάλληλος μου είπε ακριβώς αυτό...... ότι έρχεται σε 10 μέρες το πολύ και η τιμή 680€. Στην ερώτησή μου αν η τιμή αφορά μόνο σώμα μου είπε όχι αφορά το κιτ με τον 18-55 φακό...... :-k :-k :-k

Μήπως μας δουλεύουν :-k :-k :-k

Τι να πω.......... πριν από λίγο χάρηκα με αυτήν την πληροφορία και τώρα με αυτά που μου λές προβληματίστηκα.......

Εγώ πριν λίγες μέρες περνούσα τυχαία και ρώτησα από περιέργεια. Μόνο που δε με έβρισαν!

Ο υπάλληλος μου είπε "χθες ανακοινώθηκε και σήμερα τη θέλεις? Έλα σε τουλάχιστο ένα μήνα".

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης