Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Επειδη μαζευτηκαν πολλα(παρα πολλα!) τηλεσκοπια,

Πωλουνται τα κατωθι:

1.Nexstar 8i σε αψογη εμφανισιακη και λειτουργικη κατασταση. 1100€

Θα παραδωθει στην αρχικη εργοστασιακη του συσκευασια,και υπαρχει και το τριποδο του. ΕΠΩΛΗΘΗ

2.Sky-Watcher 80 Ed pro στην ουσια αχρησιμοποιητο.330€ΕΠΩΛΗΘΗ

Κωστας 6942768951

1112271238_sky-watcher80EDpro.JPG.03310dc53c4a23c16be3c934daf775b4.JPG

1229001935_nexstar8i.JPG.faf07ab9323c8b4925609bb77a6126b3.JPG

Δημοσιεύτηκε
καλησπερα Κωστα. Πρεπει να πω οτι το τηλε ειταν οχι σε αριστη κατασταση που ειπεs αλλα σε ΥΠΕΡ ΑΡΙΣΤΗ κατασταση( επαθα πλακα ειναι τσιλικο δεν εχει καν μια γρατζουνια τιποτα) ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ. \:D/ :D
Φιλικα Χρηστοs.
Δημοσιεύτηκε

Ε'ΕΝΤΑΞΗ ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΣ ΧΡΗΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ,ΠΡΩΙ -ΒΡΑΔΥ Μ'ΕΝΑ ΠΑΝΑΚΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΕΙΝΑΙ,ΟΥΤΕ ΣΚΟΝΗ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΑΝΩ,ΟΥΤΕ ΣΚΟΝΗ, ΓΙΑ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΤΩΡΑ. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.

:mrgreen:

Δημοσιεύτηκε

Καλά πλάκα μου κάνετε.

Προχθές ο Νίκος έδωσε το Bresser ,σήμερα ο Κώστα το 8i και εγώ ενδιάμεσα αγώρασα το Skywatcher; #-o ](*,) :-k

Καλά γιατί μ`αφήσατε και δεν μου τα λέγατε νωρίτερα;

Ax!

Και μετά σου λέει φίλοι. Καλά αυτό είναι τύφλα στην τύχη μου.:D :D

Τι να σας πω μωρέ σαν δεν ντρέπεστε. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Λοιπόν δεν σας ξαναμηλάω....τέρμα :evil: :evil: :evil:

Πλάκα κάνω έτσι. :lol: Καλορίζικά σ` αυτούς που τα πήραν!!!!!!

Το μεσημέρι ήρθε και το 150/750 Διοπτρικό. Δέν πρόλαβα να το ανοίξω.Θα το ανοίξω το βράδυ και θα σας πω λείαν συντόμος εντυπώσεις.

Καλά βρέ Κώστα τι έπαθες και τα έβγαλες όλα στο σφυρί; Ερωτευμένος είσαί; :lol: :lol: :lol:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ :cheesy:

Αυτά που ο ΘΕΟΣ μας έχει δώσει πρέπει να τα σεβόμαστε , να τα προστατεύουμε και να τα αγαπάμε. ΔΕΝ μας ανήκουν , τα έχουμε όλα δανεικά!!!!!!!!!!!!

Δημοσιεύτηκε

:-note φανταζομαι και εσυ δημητρη τι ιεροτελεστια θα κανειs οταν ειναι να ανοιξειs την κουτα,οχι ετσι,εεεε...να την γυρισω αλλιωs,και αν..... εισαι

και εσυ ψειραs.προσοχη στηs φαλτσετεs παιδια κοβουν :( τουλαχιστον εσειs που τα παιρνετε καινουργια,μιλησε κανειs.

Δημοσιεύτηκε

Καλά Νίκο δεν μηλάμε για ιεροτελεστία. Μηλάμε για μούρλια.](*,)

Ηδη έκανα ευχέλαιο για να είναι έτοιμο να το ανοίξω το βράδυ. [-o<

Κοιτάμε την βιδούλα , βλέπουμε την Ισημερινή , ελεγχουμέ ξενά τις βιδούλες , το χαιδεύουμε απαλά να συνηθήσει στον μάταιο τούτου κόσμο που είρθε και άλλα πολλά.=P~

Αφού σκεφτομαί απο τώρα την ξενύχτι που με περιμένει. :-&

Πάντος όντος πρέπει να είναι τεράστιο που μου είπες εχθές. Αν κρίνω απο τα κουτιά , βοηθειά μου μου. :shock:

Για να δούμε τι θα δούμε. 8)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ :cheesy:

Αυτά που ο ΘΕΟΣ μας έχει δώσει πρέπει να τα σεβόμαστε , να τα προστατεύουμε και να τα αγαπάμε. ΔΕΝ μας ανήκουν , τα έχουμε όλα δανεικά!!!!!!!!!!!!

Δημοσιεύτηκε

Δεν ειμαι ερωτευμενος(μαλλον ειμαι ........μονίμως) αλλα μαζευτηκε πολυ πραγμα βρε παιδια....

Συνολικα 33 ιντσες σε καταδιοπτρικα και διαθλαστικα ειναι υπερβολη.

Καλο το ενα,ας παρουμε και το αλλο,ας παρουμε και αλλο ενα,το καθενα με τις αρετες του και με τους δικους του λογους υπαρξης αλλα......

ΦΤΑΝΕΙ!!!!!!

ΩΣ ΕΔΩ!!!!!!!!!

(εμενα μου λες?????Ηδη εχω βρει που θα πανε τα εσοδα απο τις πωλησεις....) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .

Οσο για την κατασταση των μεταχειρισμενων,τα σχολια σας με τιμουν,και σας ευχαριστω πολυ. :oops: :oops:

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης