Δημήτρης Κουτρούμπας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2008 Παιδιά ήρθε σήμερα το μεσημέρι,κάθησα και το έφτιαξα το απόγευμα και πριν απο λίγο τελείωσε!!!! Είναι πραγματικά τεράστιο και με μια πρώτη βιαστική επίγεια δοκιμή πραγματικά ΑΞΙΖΕΙ!!!!!!!! SkyWatcher Διοπτρικό 150/750 EQ5.Ουρανό δεν γίνετε να δοκιμάσω λόγο συννεφιάς, αλλά κοιτάζωντας και παρόλο νύχτα πρός την πλευρά του Μεσσολογγίου απο το σπίτι μου στην Πάτρα μόνο που δεν πήρα αγκαλιά τα σπίτια!!!!!!!!!!! Πραγματικά τέλειο. Ελπίζω σε ξαστεριά για να πάμε και στην ουσία. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ Αυτά που ο ΘΕΟΣ μας έχει δώσει πρέπει να τα σεβόμαστε , να τα προστατεύουμε και να τα αγαπάμε. ΔΕΝ μας ανήκουν , τα έχουμε όλα δανεικά!!!!!!!!!!!!
eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2008 Μεγειά Δημήτρη να το χαρείς! Πρόσεχε μονάχα το ζύγισμα γιατί όλο το βάρος το έχει μπροστά.Καλό πρώτο φως!Φιλικά,Ηλίας.
ptolemeos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2008 Καλορίζικο Δημήτρη! Να το χαρείς μέχρι εκεί που δε παίρνει! Πολύ ωραίο και πολύ μεγάλο πραγματικά! Τώρα όμως θα δοκιμαστούν η υπομονή και τα νεύρα σου γιατί τα σύννεφα...καραδοκούν !!ΚΑΛΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ!!! ....τὸν ἥλιον εἰς ἐξουσίαν τῆς ἡμέρας, τὴν σελήνην καὶ τοὺς ἀστέρας εἰς ἐξουσίαν τῆς νυκτός....Ψαλμός 135
Δημήτρης Κουτρούμπας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2008 Παιδιά ευχαριστώ πολύ!!!!! Ηλία δεν έχω κάνει ζύγισμα και έχεις δίκιο γι αυτό, αλλά όπως καταλαβαίνεις ήθελα να το δώ στημένο και μετά να ασχοληθώ με όλα τα άλλα.Άστο φίλε παραλίγω να βαρέσω σκοπιά το βράδυ λές και θα έφευγε!!! Όσο για την συννεφιά βλέπω να μου σπάει τα νεύρα μέχρι να το δοκιμάσω.Και όπως είδα και τον καιρό στο Internet αλλιμονό μου Καλημέρα ο ΦΙΛΟ ΣΑΣ Δημήτρης ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ Αυτά που ο ΘΕΟΣ μας έχει δώσει πρέπει να τα σεβόμαστε , να τα προστατεύουμε και να τα αγαπάμε. ΔΕΝ μας ανήκουν , τα έχουμε όλα δανεικά!!!!!!!!!!!!
pascal Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2008 Kαλορίζικο!!!!! και καλές παρατηρήσεις.... αντε να δούμε και φώτο... . I LOVE MUSIC -SPACE- XTREME LIFE.
lunar Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2008 Χρονια πολλα και καλα. Και καλοριζικος ο καινουργιος εξοπλισμοςκαλες παρατηρησεις και καθαρους ουρανους Φιλικα Δημητρης Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
Δημήτρης Κουτρούμπας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2008 Α! Το ωραίο είναι οτι σήμερα έχω γεννέθλια και ίσως τα πιό ωραία της ζωής μου γιατί είναι τα πρώτα μου που έχω δίπλα μου το νέο μέλος της οικογένειας τον ΓΙΟ ΜΟΥ 50 ημερών και απο χθές και το νέο "μέλος" και αυτό της "οικογένειας" το νέο τηλεσκόπιο. Άντε και με βλέπω πολύτεκνο!!!!!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ Αυτά που ο ΘΕΟΣ μας έχει δώσει πρέπει να τα σεβόμαστε , να τα προστατεύουμε και να τα αγαπάμε. ΔΕΝ μας ανήκουν , τα έχουμε όλα δανεικά!!!!!!!!!!!!
pascal Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2008 Χρονια πολλά !!και να σου ζήσει!!! . I LOVE MUSIC -SPACE- XTREME LIFE.
Βασίλης_Μ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2008 Να χαίρεσαι τον γιό σου και όλη σου την οικογένεια..... Πίστεψέ με δεν υπάρχει τηλεσκόπιο στον κόσμο που να σε κάνει να νιώσεις όπως αυτός ο μπόμπιρας...... Υπομονή λίγους μήνες να ανδρέψει.... και θα σου πάρει τα μυαλά............... μιλάω εκ πείρας.......... Καλές παρατηρήσεις και κάνε ετοιμασίες για την αστρονομική εκπαίδευση του υιού...... Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. Arthur C. Clarke http://vip-digital-imaging.blogspot.com
themis_kart Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2008 Καλοριζικο και απο μενα Δημητρη σου ευχομαι καθαρους ουρανους και ομορφες παρατηρησεις. Θα περιμενω φωτογραφιες απο τις εξορμησεις σου και αστροφωτο. Επισης χρονια πολλα και να τα 1000σεις. Gazing at the universe through the ΄Eyes΄ of an astrophotographer...!!! http://www.astrothemis.gr Greek Astrophotography Discord Chat! https://discord.gg/2DUPacrNfM
krisgym Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2008 καλεs παρατηρησειs Δημητρη και να σου ζησει ο γιοs, και εμειs απο μερα σε μερα τον περιμενουμε το γιο. καλα τα παιδια αλλα και η μουρλα μαs για τον ουρανο ειναι ΜΕΓΑΛΗ. Φιλικα Χρηστοs.
Laskos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2008 Να σου ευχηθω και εγω χρονια πολλα και οτι καλυτερο επιθυμεις!
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2008 Χρονια σου πολλα και καλα!!!Να σου ζησει και ο γιος! Καλοριζικο το τηλεσκοπιο και να το χαρεις συντομα1 Σε βλεπω απο τη μια μερια του κρεβατιου τον γιοκα σου και οπο την αλλη το τηλεσκοπιο!Και εγω ετσι ειμαι ,με τη μονη διαφορα οτι εχω μια κορη!!!!! ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΙΣΜΑΝΗΣΟμάδα Αστροπαρατήρησης Θράκης - Ο.Α.Θ.
ptolemeos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2008 Και πάλι χρόνια σου πολλά Δημήτρη και να χαίρεσε τον γιο σου!!! Αυτό θα πει ευτυχία!! Παιδιά, τηλεσκόπια...αυτά είναι!!! Εγώ είμαι πολύτεκνος!! 5 στον αριθμό!! Δύο κόρες και 3 μωρά (τηλεσκόπια)!!Δυστυχώς η γυναίκα μου αναγνωρίζει μόνο τις κόρες μου ....τὸν ἥλιον εἰς ἐξουσίαν τῆς ἡμέρας, τὴν σελήνην καὶ τοὺς ἀστέρας εἰς ἐξουσίαν τῆς νυκτός....Ψαλμός 135
Δημήτρης Κουτρούμπας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2008 Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τις ευχέ σας, εύχομαι σε όλου σαςότι επιθυμήτε με τους δικού σας να έχετε και πάνω απο όλα με ΥΓΕΙΑ!!!! krisgym καλή λευτεριά στην γυναίκα σου και με το καλό να σου έρθει ενα καλοτύχερο και υγειέστατο μικρό!!!!!! Δέν περίμενα όταν ξεκινούσα ως μέλος του ASTROVOX ότι θα έκανα τόσους φίλους και μάλιστα τους πιο πολλούς χωρίς να τους έχω κάν δεί!!!! Με συγκινήσατε ρε γαμώτο!!!! ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!!!!!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!!!!! ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ Αυτά που ο ΘΕΟΣ μας έχει δώσει πρέπει να τα σεβόμαστε , να τα προστατεύουμε και να τα αγαπάμε. ΔΕΝ μας ανήκουν , τα έχουμε όλα δανεικά!!!!!!!!!!!!
quendi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2008 Δημήτρη χρόνια πολλά και να χαίρεσαι τον γιο και το νέο τηλεσκόπιο! Εύχομαι πάντα ευτυχισμένες μέρες σαν τη σημερινή! Άντε να κάνει καιρός στην Πάτρα να δοκιμάσεις και το "κανόνι"!! Φιλικά,Παναγιώτης Αντωνόπουλος
Ηλίας Χασιώτης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2008 Να τα εκατοστήσετε μπαμπάς και γιος και καλορίζικο το νέο σου τηλεσκόπιο!
ASTROC Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2008 Να χαίρεσαι και να καμαρώσεις το παλικάρι σου όπως επιθυμείς και καλορίζικο το νέο σου τηλεσκόπιο. http//www.ethaleia.gr/ , http//astrochania.blogspot.gr/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα