Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Επειδή σε λίγες μέρες πάω Dubai σκεφτόμουν(αν βρώ πιο φτηνές) για αγορά dslr(τώρα έχω την nikon 7900), η χρήση θα είναι γενική αλλά απο το καλοκαίρι(ελπίζω...) και για αστροφωτογράφιση(lx200r 12'' or 14").

Λοιπόν είμαι ανάμεσα στις:

canon 450d

sony a350

και σε εξαιρετική περίπτωση η 40d

αλλά βασικά ανάμεσα στις δύο πρώτες, απο nikon δε, δε βλέπω κάτι παρόμοιο...

Δημοσιεύτηκε

Γεια χαρα .

Η Sony α οταν ειχε πρωτοβγει ειχε καποια προβληματακια .Λογικα αυτο το μοντελο τωρα ειναι καποιο ποιο καινουργιο χωρις αυτα τα προβληματα.Δε το εχω δοκιμασει .

Η Canon ειναι η κλασσικη επιλογη πλεον .

Αν θες κοιτα και τη Nikon D 80 καθως και τη Pentax K 10D(ωραιο μοντελο ) .

Καλο ταξιδι .

Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Δημοσιεύτηκε

Εγώ εχω την Sony DSC-F828 ccd 8mpixel και την χρησιμοποιώ afocal βέβαια γιατι δεν βγαίνει ο φακός της και είμαι πολυ ικανοποιειμένος γενικά σαν φωτογραφική μηχανή.

Έχω δεί και την καινούρια sony και κατά την γνώμη μου είναι άπαιχτη.

Και σε πολλά φωτογραφικά περιοδικά χαρακτηρίζεται ως άριστη επιλογή.

Σε sony θα πήγενα πάλι εαν έπαιρνα DSLR.Σε αυτό πιστεύω το επίπεδο οι διαφορές δεν ειναι μεγάλες.

Μηλάμε ούτος ή άλλως για κορυφαίες επιλογές.Δύσκολη κατά την γνώμη μου απόφαση. :-k

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ :cheesy:

Αυτά που ο ΘΕΟΣ μας έχει δώσει πρέπει να τα σεβόμαστε , να τα προστατεύουμε και να τα αγαπάμε. ΔΕΝ μας ανήκουν , τα έχουμε όλα δανεικά!!!!!!!!!!!!

Δημοσιεύτηκε
Πιο πολύ με βλέπω προς 450d σώμα, σε φακό τι θα προτείνατε, κάτι διάβασα για L, ποια η διαφορά τους απο τους απλούς;
Δημοσιεύτηκε
L-lenses have superior optical performance and are typically built with a solid construction to withstand constant use and harsh conditions. They can be recognized by a red ring around the front part of the lens. Most recent L lenses have sealing to help resist dust and water. L-lenses are typically used by professionals and serious amateurs due to their high price and large mass.
Από εδώ

Μιλάμε για πολύ καλούς φακούς αλλά σε πολύ αλμυρές τιμές...

astrovoxsigmz0.jpg

nightskybarweb9dg.jpg

Δημοσιεύτηκε
Ισως να καταλήξω προς τον canon ef 17-40mm f/4L usm ο οποίος είναι χωρίς IS, για astrophoto θα έχω πρόβλημα ή δε χρειάζεται stabilizer;

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης