George Makris Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2008 Χάρτινες σαΐτες θα πετάξουν από το Διάστημα στη Γη http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=870984&lngDtrID=252 Αμφιβάλλω, άρα ίσως υπάρχω.
mottull Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2008 τρομερο!! και χρησιμο αλληλογραφια του διαστημικου σταθμου, αποβολη απορρηματων... κτλ κτλ θα ηθελα να ξερω ομως ποσα χρηματα ξοδευτικαν σε αυτη την ερευνα.
Andreas2004 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2008 πολύ καλό! ευφάνταστο! William Optics ZenithStar 80mm ED IISkywatcher 130NEQ6 ProCanon EOS 450D & Orion Starshoot Autoguider
vag_stephanou Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2008 Καλό, αλλά αν σκεφτεί κανείς πως το πιθανότερο είναι να πέσουν στη μέση του ωκεανού, τότε μάλλον δε θα μάθουμε ποτέ αν και πότε θα φτάσουν...!
Altinakis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2008 Vag_Stephanou μην λησμονεις οτι μπορουν πολυ ευκολα να προσαρτησουν μικροσκοπικους πομπους GPS, τετοιους που να μπορουν να ανιχνευτουν απο τη Γη. Ετσι το θεμα της ευρεσης τους δεν θα ειναι ενα τοσο δυσκολο θεμα... Παντως η ιδεα της σταδιακης και αργης προσγειωσης ειναι μια πολυ καλη ιδεα και το χαρτι παιζει τελεια το ρολο σε αυτο. Εναι ελαφρυ, μπορει να αποκτησει πτητικες ικανοτητες (οταν τσακιστει σωστα). Πιστευω οτι οι επιστημονες εχουν σαν στοχο, αν πετυχει το ενχειρημα και προσγειωθουν ασφαλη, να χρησιμοποιησουν πολυ μεγαλυτερα μοντελα που να κατεβαινουν στην Γη, ισως μεταφεροντας ελαφριας μορφης αντικειμενα. Το δυσκολο μου φαινεται ειναι πως θα χειριζονται το εν λογω "αεροπλανακι" οπως φαινεται να εχει σχημα το χαρτι οταν θα πεφτει μεσα σε καποιους ανεμους... Ισως η σχεδιαση του να ειναι τετοια που να επανερχεται σε μια ικανη πτητικη θεση. Εγω παντως αν σχεδιαζα κατι παρομοιο θα το εκαμνα με σχεδιασμο οπως το σχημα του σπορου της φλαμουριας που εχει ενα φυλλο ελικοειδες που του επιτρεπει και να προσγειωνεται αργα αλλα εχει και δυνατοτητες μετακινησεις χωρις να χανει την πτητικοτητα απο τους ανεμους. Το ιδιο θα μπορουσε να συμβει αν υπηρχαν δυο ελικες αντι για μια... Αυτα και πιστευω να μην σας κουρασα με τις χαζες ιδεες μου... Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut >Destination Space!
George Makris Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2008 Καλό, αλλά αν σκεφτεί κανείς πως το πιθανότερο είναι να πέσουν στη μέση του ωκεανού, τότε μάλλον δε θα μάθουμε ποτέ αν και πότε θα φτάσουν...! Πράγματι οι πιο πολλές θα πέσουν στους ωκεανούς των οποίων η επιφάνεια είναι πολύ μεγαλύτερη από την επιφάνεια της ξηράς. Άλλωστε, για αυτό τον λόγο, θα ρίξουν πολλές. Αμφιβάλλω, άρα ίσως υπάρχω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα