maspay Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2008 Καλησπέρα σας Θέλω να ρωτήσω πως μπορούμε να κάνουμε χειριστούμε το etx 70 μέσω υπολογιστή. Εχω καλώδιο rj22(aux) σε serial αλλά δεν μπορώ να βρω λογισμικό. Το Cartes du ciel που έχει μέσα στη συσκευασία δεν εμφανίζει το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά μόνο το LX200. κατέβασα κ την τελευταία έκδοση αλλά ούτε εκεί βγαίνει άκρη. Πως μπορεί να γίνει η επικοινωνία? υπάρχουν Driver? ξέρω ότι υπάρχει κ ένα πακετάκι καλώδιο μαζί με το astrofinder alla παει στα 50ε. υπάρχει άκρη να βρούμε το πρόγραμμα μιας κ έχω το καλώδιο? περιμένω τα φώτα σας Ευχαριστώ πολύ.
maspay Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2008 Καλησπέρα σας Θέλω να ρωτήσω πως μπορούμε να κάνουμε χειριστούμε το etx 70 μέσω υπολογιστή. Εχω καλώδιο rj22(aux) σε serial αλλά δεν μπορώ να βρω λογισμικό. Το Cartes du ciel που έχει μέσα στη συσκευασία δεν εμφανίζει το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά μόνο το LX200. κατέβασα κ την τελευταία έκδοση αλλά ούτε εκεί βγαίνει άκρη. Πως μπορεί να γίνει η επικοινωνία? υπάρχουν Driver? ξέρω ότι υπάρχει κ ένα πακετάκι καλώδιο μαζί με το astrofinder alla παει στα 50ε. υπάρχει άκρη να βρούμε το πρόγραμμα μιας κ έχω το καλώδιο? περιμένω τα φώτα σας Ευχαριστώ πολύ.
Δημήτρης Κουτρούμπας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Φίλε maspay επειδή έχω και εγώ το 70αρι η γνώμη μου θα ήταν να αγοράσεις το πακέτο του cd με το καλώδιο όπως έκανα και εγώ. Το καλωδιό του εχει επάνω και έναν αντάπτορα-ελεκτή που δεν ξέρω εαν έχει το δικό σου καλώδιο. Πιστεύω οτι θα ξεμπερδέψεις και δεν θα εχεις έτσι άλλα προβλήματα όπως συμβατότητα υλικού μη καλή συνδεσιμότητα κ.τ.λ Άλλωστε θα σου μείνει για πάντα και το cd θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και αργότερα.Τώρα εάν επιμένεις μόνο για το πρόγραμμα το μόνο που γνωρίζω οτι μπορείς να κάνει είναι να το ψάξεις μέσω internet γράφωντας το όνομα του προγράμματος( πχ. free astrofinder ή astrofider κ.τ.λ) και όχι μόνο , θέλει ψάξιμο. Έλπίζω να σε βοήθησα.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ Αυτά που ο ΘΕΟΣ μας έχει δώσει πρέπει να τα σεβόμαστε , να τα προστατεύουμε και να τα αγαπάμε. ΔΕΝ μας ανήκουν , τα έχουμε όλα δανεικά!!!!!!!!!!!!
maspay Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 αυτο ειναι κ το καλυτερο απλα ηθελα να δωκιμασω το καλοδιο το οποιο το εφτιαξα εγω. αλλα αφου μου λες οτι εχει ανταπτορα-ασθητηρα δυσκολο το βλεπω.Το προγραμα δεν μπορω να το βρω πουθενα οσο κ αν εψαξα. Εαν γνωριζει καποιος, καποια τοποθεσια θα ημουν υποχρεος.
pascal Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Well, I seem to have resolved the connectivity problem by reassigning myusb to serial port as com 1. However, with all of the fiddling around Ihave done I "fried" the hand controler (497). I have started it in safemode and attemted to use astrofinder updater to rectify the problem,but, each time I try the display fades to black before the download iscomplete. When the display fades the connection is lost and the dwnloadis aborted. The closest I have come to completion is 30%. I think I mayhave killed it... I think I am going to cry... Any suggestions, otherthan the obvious? Mike here: I suspect the USB-adapter is causing the timeout and loss of connection. You might try StarGPS software (available from www.stargps.ca); it typically loads the AutoStar ROM faster. You need to put the AutoStar into SAFE LOAD mode again and do the upload. http://www.stargps.ca/cables.htm Noμίζω το software ειναι καπου εδώ http://www.stargps.ca/downloads.htm Ελπίζω να βοήθησα pascal hacker . I LOVE MUSIC -SPACE- XTREME LIFE.
planetman Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Άσχετο αλλά το τηλεσκόπιο παίρνει τα 1,25" προσοφθάλμια και όχι τα 0,96" έτσι; ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
astrovox Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Βέβαια! «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
garvanit Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2008 Φίλε maspay επειδή έχω και εγώ το 70αρι η γνώμη μου θα ήταν να αγοράσεις το πακέτο του cd με το καλώδιο όπως έκανα και εγώ. Το καλωδιό του εχει επάνω και έναν αντάπτορα-ελεκτή που δεν ξέρω εαν έχει το δικό σου καλώδιο. Πιστεύω οτι θα ξεμπερδέψεις και δεν θα εχεις έτσι άλλα προβλήματα όπως συμβατότητα υλικού μη καλή συνδεσιμότητα κ.τ.λ Άλλωστε θα σου μείνει για πάντα και το cd θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και αργότερα.Τώρα εάν επιμένεις μόνο για το πρόγραμμα το μόνο που γνωρίζω οτι μπορείς να κάνει είναι να το ψάξεις μέσω internet γράφωντας το όνομα του προγράμματος( πχ. free astrofinder ή astrofider κ.τ.λ) και όχι μόνο , θέλει ψάξιμο. Έλπίζω να σε βοήθησα.ΚΑΛΗΜΕΡΑ Αυτό το πακέτο με καλώδιο και λογισμικό το πουλάνε κάπου (πχ στο lidl) το έχει στην συσκευασία ; Τι ακριβώς γίνεται για πες μας γιατί το ακούω ενδιαφέρον. Ειδικά τώρα που το lidl το πήγε 150€ το συγκεκριμένο τηλεσκόπιο.
Δημήτρης Κουτρούμπας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2008 Το καλώδιο με το cd είναι αυτό που βλέπετε εδώ το πουλάει ο Νομικός που έχει την MEADE. Τηλέφωνο: +30 210 - 42 82 045, 42 83 077www.telescopeshop.gr #506 AstroFinder Software for ETX-70AT-ETX80 & DS2000 To Astrofinder Software της Meade διαθέτει πάνω από 10.000 ουράνια αντικείμενα (γαλαξίες, νεφελώματα, αστρικά σμήνη, αστερισμούς και πλανήτες) που προβάλλονται στην οθόνη του Η/Υ. Δίνει την δυνατότητα ακόμα και σε έναν αρχάριο να εντοπίσει και να αναγνωρίσει αντικείμενα για παρατήρηση με το τηλεσκόπιο ή να εκτυπώσει χάρτες του ουρανού για χρήση τους σε περιόδους παρατήρησης. Το Cable Connector Κιτ παρέχει σύνδεση των τηλεσκοπίων με τον Η/Υ σας για να κάνει download καινούργια δεδομένα και για να κινήσει το τηλεσκόπιο μέσω του Η/Υ. Χρησιμοποιείται στη σειρά τηλεσκοπίων ΕΤΧ 70, 80 και DS 2000. Κωδικός προϊόντος 0746000 Τιμή: €48 (με ΦΠΑ 19%) ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ Αυτά που ο ΘΕΟΣ μας έχει δώσει πρέπει να τα σεβόμαστε , να τα προστατεύουμε και να τα αγαπάμε. ΔΕΝ μας ανήκουν , τα έχουμε όλα δανεικά!!!!!!!!!!!!
garvanit Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2008 Καλά είσαι και ο πρώτος!Άμεση απάντησ και πλήρης. Σε ευχαριστώ! Αν μου πεις αν το λογισμικό τρέχει και σε Mac θα είμαι πανευτυχής.Όχι ότι με χαλάει σε Windows απλά για να μην εγκαθιστώ Windows στο Mac.
Δημήτρης Κουτρούμπας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2008 Νομίζω πως υπάρχει.Πρέπει να τους ρωτήσεις δεν είμαι σίγουρος. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ Αυτά που ο ΘΕΟΣ μας έχει δώσει πρέπει να τα σεβόμαστε , να τα προστατεύουμε και να τα αγαπάμε. ΔΕΝ μας ανήκουν , τα έχουμε όλα δανεικά!!!!!!!!!!!!
ptolemeos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2008 Γειά σας παιδιά! Να ρωτήσω...αυτό συνδέεται αποκλειστικά με σειριακή θύρα ή γίνεται και με usb μέσω ενός αντάπτορα;; Ευχαριστώ! ....τὸν ἥλιον εἰς ἐξουσίαν τῆς ἡμέρας, τὴν σελήνην καὶ τοὺς ἀστέρας εἰς ἐξουσίαν τῆς νυκτός....Ψαλμός 135
astrovox Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2008 Με έναν USB to serial αντάπτορα ουσιαστικά το PC σου αποκτά σειριακή θύρα και μπορείς να συνδέσεις οτιδήποτε συνδέεται σειριακά (αν και με κάποιες ασυμβατότητες καμιά φορά). «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
ptolemeos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2008 Ααα..πολύ ωραία! Ευχαριστώ Ανδρέα!! ....τὸν ἥλιον εἰς ἐξουσίαν τῆς ἡμέρας, τὴν σελήνην καὶ τοὺς ἀστέρας εἰς ἐξουσίαν τῆς νυκτός....Ψαλμός 135
Δημήτρης Κουτρούμπας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2008 Υπάρχει αντάπτορας που τον πουλάει το Πλαίσιο γύρω στα 12ευρώ και μετατρέπεται ώστε να μπορείς να το συνδέσεις με USB. Ίσως να σου χρειαστεί και ένας συνδεσμός μεταξυ τον δύο καλωδίων, που τον αγοράζεις απο ηλεκτρονικά είδη(δηλ. εάν το τελείωμα και τον 2 καλωδίων είναι θυληκό θα χρειαστείς σύνδεσμο που να είναι και απο τις 2 πλευρές αρσενικός για να συνδεθούν τα 2 καλώδια. Κόστος 2 ευρώ)αυτό ίσως οχι απαραίτητα. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ Αυτά που ο ΘΕΟΣ μας έχει δώσει πρέπει να τα σεβόμαστε , να τα προστατεύουμε και να τα αγαπάμε. ΔΕΝ μας ανήκουν , τα έχουμε όλα δανεικά!!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα