lunar Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Θα ηθελα να σας ρωτησω αν ξερει καποιος ποια μοντελα DSLR εχουν live view? Φιλικα Δημητρης Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 απο ότι ξέρω η αναμενόμενη στην Ελλάδα canon EOS 450D
lunar Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Ναι αλλα αναμενεται 22/4/08.Ειδα τωρα και την canon EOS 40D την εχει κανεις να μας πει την γνωμη του; Φιλικα Δημητρης Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
lunar Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Επαθα ζημια στο γραφειο και θα παρω ενα PC ενα καλο scanner και ενα laser color A3 καινουργιο και ειπα να χτυπησω και μια DSLR αλλα αφου θα την παρω που θα την παρω σκεφτηκα γιατι να μην εχει και live view με προοπτικη αργοτερα να την χρησιμοποιησω και για αστροφωτογραφιση. Φιλικα Δημητρης Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
Βασίλης_Μ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Η 40D (θα την παραλάβω μέσα στην εβδομάδα) είναι πολύ καλύτερη αλλά και πολύ ακριβότερη από την 450... Τώρα για αστροφωτογράφηση μόνο ίσως η μικρότερη να έχει το πλεονέκτημα της τιμής και αργότερα να την μοντιφάρεις "ευκολότερα" παρά την 40 η οποία όντας ακριβότερη "δύσκολα" την μοντιφάρεις. Αν σε ενδιαφέρει μόνο η αστροφωτογράφηση ίσως είναι καλύτερα να επιλέξεις 450 από την 40. Αν έχει και άλλες ανησυχίες και αντέχεις το κόστος πάρε 40. Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα μιας μοντιφαρισμένης είναι πολύ καλύτερο (δες φωτό στο forum και γενικότερα στο web). Επίσης έχω δει πολύ καλά αποτελέσματα από τον Ηλία (eliasg2004) με μοντιφαρισμένη 300D και απλά σου λέω ότι είναι "άπαιχτη". Μην ξεχνάς επίσης ότι η μοντιφαρισμένη θα είναι ουσιαστικά "άχρηστη" για οποιαδήποτε άλλη χρήση.... Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. Arthur C. Clarke http://vip-digital-imaging.blogspot.com
lunar Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Η 40D (θα την παραλάβω μέσα στην εβδομάδα) είναι πολύ καλύτερη αλλά και πολύ ακριβότερη από την 450... Τώρα για αστροφωτογράφηση μόνο ίσως η μικρότερη να έχει το πλεονέκτημα της τιμής και αργότερα να την μοντιφάρεις "ευκολότερα" παρά την 40 η οποία όντας ακριβότερη "δύσκολα" την μοντιφάρεις. Αν σε ενδιαφέρει μόνο η αστροφωτογράφηση ίσως είναι καλύτερα να επιλέξεις 450 από την 40. Αν έχει και άλλες ανησυχίες και αντέχεις το κόστος πάρε 40. Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα μιας μοντιφαρισμένης είναι πολύ καλύτερο (δες φωτό στο forum και γενικότερα στο web). Επίσης έχω δει πολύ καλά αποτελέσματα από τον Ηλία (eliasg2004) με μοντιφαρισμένη 300D και απλά σου λέω ότι είναι "άπαιχτη". Μην ξεχνάς επίσης ότι η μοντιφαρισμένη θα είναι ουσιαστικά "άχρηστη" για οποιαδήποτε άλλη χρήση.... Αν δεν την βαλω χερι καθολου δεν μπορω να τραβηξω αστροφωτογραφιες που να ειναι αξιολογες; Γιατι κατα κυριο λογο θα την παρω για την δουλεια μου. Βρηκα εδω μια αρκετα ικανοποιητικη τιμη http://www.adorama.gr/eshop/details.php?lang=gr&cat_id=1&corp_id=2&pr_id=2366&prview=tbl Φιλικα Δημητρης Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
Βασίλης_Μ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Οι Canon που έχουν live-view είναι όλες οι full-frame 5D, 1D Mk III και 1Ds Mk III και οι APS size 40D. H 450D είναι η πρώτη entry-level DSLR της Canon που έχει live-view. Έχω την εντύπωση ότι και άλλες εταιρείες έχουν ανάλογο live-view αλλά δεν είμαι σίγουρος για τα μοντέλα. Ρίξε μια ματιά στα site των εταιρειών. Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. Arthur C. Clarke http://vip-digital-imaging.blogspot.com
lunar Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Εσυ Βασιλη ποσο την πηρες;και απο που; πηρες κιτ η μονο σωμα; Φιλικα Δημητρης Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
Βασίλης_Μ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Μπορείς, απλώς το built-in IR-cut φίλτρο θα εμποδίζει την αποτύπωση νεφελωμάτων. Και πάλι όμως το αποτέλεσμα θα είναι καλό. Υπάρχει ένα πολύ ωραίο άρθρο για DSLR στην ειδική έκδοση του S&T, Beatiful Universe. Θα το μεταφράσω και θα κάνω ένα topic. Πραγματικά ωραίο άρθρο για όλους. Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. Arthur C. Clarke http://vip-digital-imaging.blogspot.com
Βασίλης_Μ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Οι δύο καλύτερες τιμές είναι του Κατερέλου και του Adorama. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται (τιμή, εξυπηρέτηση, εγγύηση κλπ). Δες τι σε συμφέρει, μίλησε με τα μαγαζιά (καλύτερα πήγαινε από εκεί) και επέλεξε. Εγώ την θέλω για δουλειά (άλλο θέμα) οπότε επέλεξα 40 και δεν θα μοντιφαριστεί. Ακριβώς επειδή η εφαρμογή που θέλω δεν είναι συμβατή με τους φακούς των κιτ, αγοράζω σώμα και φακούς ξεχωριστά. Ο 17-85 όμως του κιτ της 40 είναι εξαιρετικός φακός σε αντίθεση με τον 18-55 του κιτ της 300-350-400-450. Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. Arthur C. Clarke http://vip-digital-imaging.blogspot.com
Βασίλης_Μ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Ουπς..... τώρα το είδα Πρέπει να κατέβεις Αθήνα....... ΜΗΝ αγοράσεις από αυτά τα μαγαζιά μέσω site ή τηλεφώνου ή αντικαταβολή. ΠΡΕΠΕΙ να πας από εκεί...... For your own good.... Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. Arthur C. Clarke http://vip-digital-imaging.blogspot.com
iziogas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 θα ακουστώ σαν αιρετικός, το ξέρω αλλά ... και η Olympus 510 έχει live view. Σαν δυνατότητα το έχω δοκιμάσει για εστίαση στο τηλεσκόπιο, και είναι πάρα πολύ εύκολο να εστιάσεις. Ξέρω ότι και η Olympus E3 έχει, και η Sony A200 και άλλες. ... και μετά σου λένε ότι όλα αυτά γίνανε μόνα τους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα